Snälla nån rädda mej..

Gud, att vakna idag var inte lätt. Pappa väkte mej kvart i fem. En ny härlig arbetsdag. ÅHNEJ!
Jag orkar verkligen inte jobba, det är tråkigt. Okej, visst kan det vara kul ibland, dom här fem minuter när nån av dom snygga killarna går förbi. Då sitter jag och fnissar i fem efteråt. Haha, men jag älskar bara min Lars ändå :)
Imorron är det en ny dag, nya krafter. Får väll lägga mej tidigare då :)

Till Cindie - Gumman, det låter som du inte mår bra, eller mår bra men sen inte. Hoppas allt går bra för dej. Jag saknar dej faktiskt. Det är alltid så? Visst är det? Vi ses en dag, är hela dagen, har hur kul som helst, sen tar det år igen innan vi ses. Det kanske är mitt fel iaf. Jag vet inte.
Vad har hänt att du känner dej tjock då? Eller att du har ett behov av att träna? Jag vet inte varför mej jag har fått det i huvet jag med. Nog en vecka sen. Mä itkin, mä tunsin etteni läskiks ja inhottavaks. Mä aloin treenaamaan kostona, joka ilta. Juoksin pitkiä leknkkejä ulkona. Joss sä varmaan haluaisit munkanssa alkaa treenaileen?
Tiiäthän että mä sinua rakastan? Sä oot aina min sisko, aina <3

image5
Jätte gammal bild på oss <3



Har tänkt att låsa min blogg med. Men vet inte.. Det är nog inte så många som läser den ändå. Menmen :)

Fick ett jätte sött sms av Amanda idag. Sä oot mun enkeli. Minulla on tosi ikävä sinua <3

Åh, nu när jag jobbar så känns det som dagarna bara flyger förbi. Jag hinner inte med något. Det känns som sommarlovet bara spolas bort. Eller det känns inte som sommarlov alls. Det är så äkligt väder. Riktigt snuks väder. Det har regnar hela förra veckan, antagligen hela denna veckna också. Men får ju se.  Asså, jag tror verkligen att dom här klimatförändringarna har fuckat upp vädret helt totalt. Jag har läst att det t.o.m finns blåhajar (farliga hajar) nu i storbritaniens kuster. Tänk hur nära det är Sverige igentligen och all fisk som lockar dom mer hitåt. Om några år har vi väll hajar här i Göteborg med. Usch vad äkligt. Tänk att behöva tänka på det hela tiden när man ska bada i havet, om en stor fet haj bara dyker upp. Jag är faktiskt lite rädd om vad som ska hända här nest.
Menmen, sommar är det defenitivt inte, det är mer höst än sommar. Jag vill ju ha sol, jag vill bada, bli brun och sola. Jag vill ha fina klänningar på mej, söta korta kjolar och fina linnen. Tåtofflor och sandaler. JAG SKA FAN FLYTTA FRÅN JÄVLA SNUSKSEVERIGE! :(

Idag på jobbet fick jag veta nått jätte äkligt. Det finns en äkkelgubbe där :(
Som tur har jag 5 farbröder på jobbet och min Ukki + att gubben vågra aldrig göra nått ändå. hihi FUCK U


Jag märker att jag har fasnat för ordet äkligt och äkkel. Är jag inte för söt eller ? hihi


Jag har sån lust att festa, eller bara mysa med massa kompisar, bara umgås och ha kul. Jag orkar inte med datalivet mer. DET SUGER. Bara ha en kväll med kanske tjejer, prata snuks (hahahha, typiskt mej), kolla på skräckfilmer, ha massa madrasser där alla sover i samma rum, asså, göra riktigt söta tjejsaker. Istället för godis ha frukt för vi tjejer vill absolut inte bli feta och godis är ju så onyttigt haha. Nemen, helt ärligt, snälla nån rädda mej från AP-datan?


Pussar och sånt / Jessica


RSS 2.0