slå det du !

Åh, bara en massa möten idag. Började dagen med att gå upp tidigare än normal på tisdagar. Var vid skolan redan vid 10 tiden (normalt börjar jag klockan 12 på tisdagar) för att träffa kuratorn och ta en fika. Det var rätt mysigt och trevligt att prata. Hon är en bra kurator, ung också, så jag kommer bra överens med henne. Klockan 11 gick jag tillbaka till skolan, på lunch, sen var det rast fram till 12 och klockan 12, ännu ett möte. Föräldrarsamtar, utvecklingssamtal, ja, vad man nu ska kalla det. Nödsamtal kanske, eftersom jag ligger så illa till i skolan. Ja, slå detta; jag hade utvecklingssamtal i 2 timmar och nästan lite till. Det var rätt bra att prata ut om allt och försöka få nånslags ordning på det hela. Vad man ska göra, inte göra, börja med, ta ett steg i taget liksom. Åh, det känns verkligen bra nu. Jag ska försöka. Jag kan inte mer än försöka, kämpa, tävla med mig själv lite. Jag ska klara detta. Jessica, mycket har kommit i din väg, i alla år, alltid har du klarat dig, detta är bara en barnlek för dig. Klara detta nu hjärtat, du kan. Jag vet att du kan.

Klockan fyra hade jag spanska som vanligt. Astråkigt som vanligt. Fettonödigt som vanligt. Men lika bra att gå dit, fixa ett betyg där som e busenkelt och få meritpoäng för ingenting. Jag satt och störde Joel hela lektionen och pratade massa strunt. Men det var kul ändå.

Efter lektionen följde jag joel en bit och sen åkte jag för att träffa två kompisar. Tog en fika på condeco (om det nu stavas så). Det var jätte trevligt att träffa dom igen. Har alltid kul med dom. Efter fika och en kebabtaldrik på Kebabgrillhouse, körde dom mig hem, vilket var jätte snällt, för jag hade ju verkligen inte velat gå hem i den kylan, fyfan!

Nu hemma har jag försökt mig på lite lätt att börja med nått som heter läxor. Jag är duktig, men jag gör det sakta, jag vill inte överanstränga mig för att sen imorgon ha tappat lusten att kämpa.

I vilket fall så tänker jag sova tidigt idag, så, godnatt gott folk! Puss <3

I brist på annat

Åh vad jag bara längtar tills pengarna kommer (eftersom man är lite pank just nu). Då ska jag iväg och skaffa mig en massa ögonskuggor, tror jag. Jag har blivit så kär i alla slags ögonskuggor. Jag vill bara sitta och exprimentera med färgerna och ha kul. Jag är verkligen jätte dålig på att sminka mig, men nåndag ska jag lära mig. Tänkte visa hur jag sminkade mig idag iaf.


Först tog jag lite foundation från yves saint laurent och la över hela ögonlocket fram till brynet. Eftersom jag inte än inhadlat någon eyemakeup base än. Men det kommer väl så småning om. Sedan tog jag en ljusbeige färg över hela locket också enda upp till brynet. Sen la jag en lite guldig färg i inre ögonvråt och la sedan en grön färg på resten av locket.
La även båda färgerna på varsin sida under nerefransarna.
Ögonbrynen färgade jag med en random brun ögonskugga bara.

För att piffa till det lite tog jag en färg till som jag la vid globlinjen. Sedan var det bara kajal och mascara. Jag la kajal vid fransrötterna och en smal linje åvanför rötterna. Läpparna målade jag med en orange-rosa glittrig färg från lancome. Och tadaa, såhär blev det.






Förlåt för all stryk du får

En bra början denna gången tänkte jag. Jag skriver inte lika mycket när jag mår bra, eller ja, bra och bra kan jag väl inte säga men någorlunda, lite bättre kan jag nog säga. Jag är inte riktigt säker om jag menar det eftersom jag är så velig och så osäker men, det känns som om man skulle vara på nån liten väg mot det lite bättre.

Skolan är väl det jobbigaste. Det som får ta mest stryk just nu. Jag behöver verkligen sömntabletter och antidepressiva. Det känns som om det skulle hjälpa lite i alla fall. Sömntabletterna så att jag ska somna innan klockan hinner bli 3 på morgonen och så att jag ska kunna sova gott, bra och vakna på morgonen utan att snooza i en till två timmar, och verkligen gå upp, och komma iväg till skolan i tid. Det är verkligen en dröm för mig, att en vecka, en hel skolvecka komma i tid, varje dag. Då skulle jag verkligen vara så stolt över mig själv att jag skulle nog arrangera fest åt mig, fira det. Så illa är det.
Nu ska jag berätta för er hur illa det är. Jag har IG och streck i ALLA ämnen. Jag ligger riktigt illa till. Jag vill verkligen fixa det. Jag vill så mycket, men jag gör fan aldrig något åt saken. Jag har uppgifterna, alla skoluppgifter brevid mig hela tiden, i hyllan brevid mig. Jag ser dom där varje dag och jag får ångest och det gör det ännu svårare ens försöka mig på en uppgift eller två. Jag får ångest och vill inte. Jag får ångest och klarar inte av det. Nu är det illa. Riktigt illa.

jag tycker inte om dig

Åh igen, inte igen. Vaknade så himla sent. Igen. Missade skolan igen. Det upprepas hela tiden. Jag är så rädd att få gå om hela tvåan, jag är så rädd att jag faktiskt kommer vara tvungen att göra det. Jag måste skärpa mig, måste klara av detta nu. Jag ska klara det.

Jag känner mig så lycklig vissa stunder. När jag är i dina armar. När jag får vara i dina armar. När du håller om mig. Så snälla håll om mig och släpp mig inte. Håll hårt, och säg att du inte vill släppa mig, säg att du vill vara med mig, så som jag vill vara med dig. Du är helt underbar. Så himla underbar. Jag vill bara vara med dig. Låta tiden stanna, bara en liten stund, bara få känna din närhet. Om jag bara skulle få känna din kärlek. Jag är så osäker, så himla rädd att allt jag känner är inte på riktigt. Jag vill att det ska vara påriktigt. Jag vill nog att det ska vara vi. Jag vill inte få falska förhoppningar, jag vill få förhoppningar, som nån vacker dag kommer slå in. Att nån vacker dag ska jag kunna säga vi, om oss. Du finns i mina tankar hela tiden. Du har varit så speciell från första dagen. Du får mig att må så bra. Jag vill att mina förhoppningar ska stämma, att mitt hopp om oss ska stämma, att det ska vara sant, att jag inte hoppas i onödan. Att bli fruktansvärt sårad, ledsen och besviken, den smällen tar jag för att må bra med dig nu, men jag vill inte att den dagen ska komma att jag ska behöva få känna den smärta i hjärtat.

Nej, jag tycker inte om dig mer, det gör jag faktsitk inte. Jag är kär i dig.


my scars remind me

Hej du älskling som dag efter dag krossar mitt hjärta.
Ta det inte som nått dåligt, jag gillar den min smärta.


JAG HATAR DIG, JAG HATAR DIG, JAG HATAR VAD DU GÖR MED MIG, JAG HATAR DET DU GÖR MIG TILL, JAG HATAR ATT DU GÖR MIG SVAG, JAG HATAR ATT DU FÅR MIG ATT GRÅTA, JAG HATAR ATT DU FÅR MIG ATT VARA LEDSEN, JAG HATAR ATT DU FÅR MIG GÖRA DUMMA SAKER, JAG HATAR ATT DU INTE ÄR MIN, JAG HATAR ATT DU INTE VILL VARA MIN, JAG HATAR ATT JAG NÄSTAN HADE DIG, JAG HATAR ATT DU ÄR SÅ JÄVLA UNDERBAR, JAG HATAR ATT DU ÄR SÅ JÄVLA ELAK, JAG HATAR ATT DU KROSSAR MITT HJÄRTA, JAG HATAR ATT DU SLÅR SÖNDER MIN STYRKA, JAG HATAR ATT JAG SAKNAR DIG, JAG HATAR ATT JAG SAKNAR DINA KYSSAR, JAG HATAR ATT JAG SAKNAR DIN NÄRHET, JAG HATAR ALLT MED DIG, JAG HATAR DIG, JAG HATAR DIG, JAG HATAR DIG FÖR ATT DU FICK MIG BLI KÄR. ÄCKELSLYNA <3


Jag drack upp mina sorger och det märktes. Jag svepte i mig mer än jag borde gjort. Jag gjorde bort mig. Jag gjorde dumma grejer. Jag ångrar det. Jag får nu skämmas. Jag får ha ångest över det spriten gjorde mig, över den människa jag släpper lös, över det som spriten släppte lös. Men känslan att vara redlös, vara borta, inte minnas inte tänka, inte veta nått, inte vara vid medvetande, det känns bra. Då behöver jag inte tänka på dig.

Åh, vad är det du försöker göra. Försöker du verkligen säga nått till mig eller är jag bara dum i huvet? Vill jag bara tro det för att tro att jag är den ända. Vad är det? Varför säger du inte det till mig istället, varför gör du det så jävla komplicerat? Varför går du runt med grejerna, varför gör du så? Varför säger du det inte till mig? Jag ska förstå nån dag. Jag ska få fram sanningen nån dag. Bevisa för mig att du kan, att du klarar av det. Bevisa för mig att du är den du är, den jag vet att du är.

Vad gjorde jag nu. Hoppas du inte tror på det jag sa, fast det kanske var sant. Fast jag inte minns så var det nog sant. Jag bara fick inte fram det på ett bra sätt. Fan, jag vet inte vad jag ska göra utan dig. Jag vill bara att du nåndag ska fatta.

Nu vet du

Jag visste att jag kände igen dig första gången, där på parkeringen. Du var söt. Det tyckte jag faktiskt när jag var liten med. Jag tyckte om att du tog tag i mig och förde mig bort. Jag fick vara ensam med dig, fast jag kanske inte då visste att det var det jag ville. Jag vet inte vad du trodde då, när vi satt och pratade, jag brukar vara rätt flörtig eller kanske inte, men ja, det kanske inte var meningen igentligen. Du var i vilket fall charmig, och jag var blyg, eller ja, det tyckte jag iaf, det brukar jag alltid tycka. Det kändes ändå sådär töntligt spännande att sitta där, jag blir alltid så nervös med nya männsikor. Eller så var det bara din närvaro som gjorde mig nervös. När dom andra kom tillbaks, så tyckte jag faktiskt att det var rätt synd att dom kom in. Hade dom inte kunnat vara ute längre, jag ville faktiskt prata mer. Och när jag var tvungen att gå, så blev jag väldigt glad att du frågade efter mitt nummer. För du gjorde mig faktiskt intresserad av dig, på nått sätt. Och med ditt nummer var chansen att träffa dig igen, lite större.


Ja, första gången jag nu skulle träffa dig själv. Det var faktiskt jätte mysigt. Det var mörkt och jag var mörkrädd, men du fick mig att inte tänka på det. Du fick mig att må bra, ha en mysig känsla. Jag behövde faktiskt det. Men jag blev rätt osäker. Jag visste att jag ville träffa dig igen, vara med dig, men ändå vart jag lite osäker. Jag vet hur lätt jag har att börja tycka om någon och allt med att du skulle iväg. Men ja, jag tog risken att fortsätta vara med dig för jag ville verkligen inte hålla mig borta från dig. Jag var bara tvungen att försökte bara hålla känslor och sådant borta.


Något som verkligen var mysigt var när jag kom dit, när du mötte mig, efter klockan 3 på natten nångång, fast jag tvekade länge att komma, men du övertalade mig, och jag är glad för det, det är inte många som kan övertala mig som du gjorde. När jag missade sista spårvagnen och du stannade där och väntade med mig. Jag tyckte om att ligga där, på bänken, i ditt knä, bara prata. Det var kul att vara med dig. Du kunde skoja med mig, och tyvärr van du alltid över mig, vilket kanske var rätt synd, men. Jag är väl rätt dålig på att vinna. Ibland kanske du lät mig vinna, det var rätt snällt haha. Gulligt av dig. Vad jag nu menar är att du fick mig att le och inte tänka på allt annat som var jobbigt, tack.


Natten jag spenderade hos dig i din famn kommer jag aldrig glömma.
Jag ångrar ingenting jag gjorde med dig, jag bara ångrar att jag inte vågade mer. Det fanns bara ett stopp i hjärtat, som sa åt mig att hålla mig ifrån vissa saker. Men man ska inte alltid lyssna på sitt hjärta. Man vet inte vad man går miste om innan man har förlorat det. Så förlåt om jag gjorde dig något sur, eller besviken ibland. Det var inte meningen.


Den sista helgen, jag ville verkligen vara med dig och jag blev väl lite ledsen att jag inte kunde det. Men ja, den helgen kanske inte var så lätt för dig heller, vad vet jag. Men så sista dagen, innan den stora dagen, fick jag komma till dig. Det kändes bra och jobbigt samtidigt. Det är faktiskt sant. Jag ville inte gå, jag ville stanna där. Jag ville att du skulle hålla om mig. Jag behövde det. Men när jag väl behövde gå, när jag stog där vid dörren. Jag ville inte, jag ville inte gråta, jag trodde inte jag skulle göra det heller, men, där stog jag med tårar i ögonen. Jag trodde inte jag skulle bli så ledsen. Att du skulle betyda så mycket. Men det gjorde du. Och det känns lite dumt att du aldrig fick veta det. Men nu vet du. Det gjorde ont att gå.


You had a bad day

Åh det var verkligen en knasdag igår. Inte kul för fem öre, inte kul nånstans, eller kanske lite.
Börjar med att jag kommer försent till skolan dock började jag först klockan tolv. Men det är så typiskt mig att komma sent och jag är arg på mig själv för det. Jag sätter mig i klassen och då får jag ett samtal. Åh nej, inte mamma. Jag gick till en ekande sal, satt där och gapade för fulla halsar. Att du kan vara så elak mot mig. Jag vet att du bara försöker hjälpa mig men du vet inte hur, och allt du gör blir fel och allt blir väldigt fel, det blir så det inte ska vara och så jag är så arg på dig. Du tror verkligen hemska saker om mig, saker jag aldrig nog skulle göra, dock saker jag nu funderar mer på varje dag, men nej, jag har min gräns, den ska jag inte sudda ut.
Väl tillbaka på lektionen efter ungefär en timma, missat hela genomgången. Jag kommer aldrig lära mig detta, jävla InDesigne, jag orkar inte, det är inte kul. Inte alls, och under hela lektinonen, inget blev gjort, inget, för jag fattar inte, jag verkligen vill inte. När man inte har nån vilja går det inte heller, det blir bara en massa gnuggande i ögonen, en massa suck och en massa gå och dö tankar.
Dagen blev inte bättre av att veta att skolan slutar först klockan 19:00, 3timmar spanska, OHNEJ, jag ville verkligen inte men jag måste. Jag gick dit. Satt och ville dö i väntan på att lektinonen skulle börja. Då kom mitt x, utan mina grejer och sa att han fixar det en annan dag. Det var ingen fara, fast jag väntat på dom sen, ja, ett tag nu. Sen gick han igen.
Lektionen började, och min mage kurrade så mycket. Jag var så hungrig. Jag kunde bara konsentrera mig på att jag ville ha mat och skratta åt läraren och Joel. Joel visste inte vad bäng var, och han sa krocksa, fast han menade nått annat. Fy, va du e söt Joel, haha! Och läraren, Juliette, hon e ju sjuk asså. Helt knas.
Sen började smsen rulla in, jätte kul. Fyfan. Och jag e sån tjej, jag klarar inte av sånt, inte ta hand om sånt själv. Så lika bra att bara skita i det. Jag ringde K och han kom till stan. Vi skulle flippa lite, eller han, inte jag. Men så sket det sig.
Sen så åkte vi och hämtade mina grejer från mitt X, så slipper jag allt sånt skit som inte har med mig att göra. Han ska bara vara jävligt glad på mig att jag inte öppnar käften och säger nått jag inte borde säga. Jag trodde du var bättre än vad du visade. Jag vill inte ha med sånt att göra, lika bra. Smsen slutade inte att komma, och snart så får dom mig att säga dumma saker.
Jag var något irriterad. Så Peo ringde och vi pratade rätt länge, ungefär 3 timmar, och det kändes faktiskt jätte bra. Ni ska bara veta vilken kille han är, helt underbar! Jag är så glad att jag har honom i mitt liv. Du gjorde mig på bättre humör och du hjälper mig att hålla mig ifrån dummheter. Tack söt <3

Idag började dagen ingen bra heller. Vaknade av ett samtal, tack att något väckte mig iaf. Jag hade somnat om på morgonen med kläderna på och allt. Fy på mig. Så idag skiter jag i skolan.

Jemina har fått sina bebis nu, sin fina flicka. Jag ringde henne och hörde bebisen, jag hörde den, henne. Jag började gråta. Det var så stort på nått sätt. Åh hon var på riktigt. Jemina är mamma nu. Hon kommer bli världens bästa mamma och jag ber för henne och önskar henne all lycka i världen. Nu vill jag bara gå och köpa massa grejer och skämma bort barnet.
Jag önskar den vackra flickan välkommen till världen <3


trust me, i'm okay.

Well I'm not okay, I'm not o-fucking-kay

Igen, sömnlöst. Vad ska jag göra åt saken. Så mycket tankar, så mycket som snurrar runt om allt möjligt. Vad jag gav mig in på, vad jag drog mig ur, vilka fel, vilka rätt, vad sysslar jag med? Vad gick jag miste om, vad gick du miste om? Vad var sant, var var påriktigt, vilket av det var falskt, vilket var bara skådespel. Jag har ingen jag kan lita på nu, för när man väl litar på någon, du står bakom mig när jag fallar, och när man blundar och ska falla, är du borta. Du lovade att finnas där för mig hela tiden, ändå sviker du mig igen. Ja, inte bara du, utan ni andra också.

Jag vet inte, jag vill inte ha era råd längre. Jag vill inte att ni ska lyssna på mig mer, undra hur jag mår, undra hur det går, varför jag är som jag är. Jag förklarar om och om igen, men ni lyssnar inte. Jag vill inte att ni ska förstå längre för det räcker nu. Jag har inte pratat med er på ett tag. Ni bryr er inte. Ni är inte mitt hem längre, inte min familj. Ni är den bollen, där ni har kärlek, där ni är en familj, där ni älskar varandra. Jag är bara, dedär, också, ett plus, en prick utanför bollen, en liten spricka i glaset. Men ni klarar er fortfarande utan mig och det är väl bra för er, så sätt. Men vafan, jag då? Jag vet inte varför jag ens ansträngen mig för att skriva ner detta, varför jag bryr mig när jag kanske till hälften inte gör det, eller kanske. Jag vet inte längre. Men när jag nu engång lämnat er så kommer jag aldrig mer tillbaks. Det kommer aldrig vara samma sak för mig längre. Aldrig kommer ni vara mitt hem, men föralltid kommer ni finnas i mitt hjärta, finnas där, såra mig. Få mig att undra, vad ni gör, får mig att undra om du verkligen klarar dig, mår du verkligen bra, är allt okay?

Vet du vad du går måste om, vet du det? Vet ni det? Ni vet nog inte, men jag vet vad jag gick miste.

I'm not okay, men jag klarar mig.

jag orkar inte snubbla

Nå, livet får gå vidare. Det känns bara så jobbigt nu när, ja, man inte står på fötterna, på en fast mark.

Jag gick på en väg, glad, hand i hand med lyckan. Vägen Livet. Vägen som för mig genom livet. Jag var lycklig. Jag trallade och sprang, sjöng: jag är lycklig. Var lycklig.
Sen kom grus och stenar. Jag såg dom inte, märkte inte av det. Plötsligt en dag snubblade jag över en av stenarna. Ingen fara, jag tar mig upp igen. Jag ställde mig upp, gick lite långsamt. Det gjorde ont att ramla och jag blev lite ledsen. Men jag fortsatte min väg. Nästa sten jag snubblade över gjorde mer ont, den gjorde riktigt ont och jag blev arg på vägen. För mycket stenar, risken var stor att snubbla igen.
Och då såg jag en genväg. Den tar jag. Genvägen var en stig. Mörk och kall. Det var inte längre lika kul att vandra på vägen och genvägen verkade spännande, det var nått nytt, kanske var det en bättre väg.
Lyckan hade valt att stanna på rätt väg och min hand tog rädslan och sa, det är ingen fara, vägen är säker, var inte rädd. På stigen hittade jag massa nya vänner, osäkerhet, rädsla, ensamhet, ångest, panik, tårar och ett sårat hjärta. Jag ville inte vara själv så jag lät dessa bli mina nya vänner, dom skulle hjälpa mig och jag litade på dom. På stigen vandrade vi tillsammans, mina nya vänner höll mina händer, så jag kunde blunda, dom skulle leda mig ut ur stigen, till lyckan, till min väg, livet. Men så var där stockar och kvistar, stenar och berg. Stigen var inte säker.
Jag snubblade igen. Jag fick ont i benen.Jag föll ihop på marken. Jag orkar inte gå mer vänner. Jag klarar mig inte upp på benen igen. Jag måste krypa nu, och jag började krypa. Smuts fick jag i ansiktet, händerna blev jordiga och leriga och små grusstenar borrade sig in i huden, i handflatorna och knäna.
Där borta finns en bänk. Äntligen, jag kan sätta mig och vila. Jag kom fram till den kalla, blöta, något mögliga bänk. Äntligen får jag vila, jag får sova, jag får blunda, utan att vara osäker. Jag behöver inte använda benen, inte fötterna, jag behöver inte vandra, jag får vila, det är okej.
Jag sov länge, allt krypande fick mig att bli trött. Jag insåg aldrig hur mörkt allt runt stigen blivit. När jag vaknade kunde jag knappt se. Det var så mörkt. Men så plötsligt ser jag, mina vänner runt om mig, alla på en varsin ny stig. Välj mig, säger de alla. Vem skulle jag välja, vilken väg skulle leda mig till den rätta vägen, vem av mina nya vänner skulle leda mig tillbaks till lyckan, som väntar på min hand.
Så nu sitter jag här, på bänken, mitt ute i ingenstans. Vilken väg ska leda mig till lyckan, vilken väg ska hjälpa mig upp på mina fötter igen. Jag orkar inte krypa, jag orkar inte snubbla, jag orkar inte gå.




SMUTS


Det är kanske jag, eller kanske är det du,
eller han, han, eller den tredje, kanske den fjärde,
eller kanske hans hon, det kanske är hon,
eller hennes han, det kanske är dom, eller dom andra,
eller ni, ni alla eller så är det nog bara jag.



- Ei se satu, se vaan vituttaa vähän aikaa.


ta mitt liv, ta ditt liv.

Igår kväll kändes det verkligen tungt i hjärtat. Du fick mig att gråta ut. Du fick det att kännas bra en stund, men blev det bra? Mår jag bättre? Kanske inte. Jag blir bara så avundsjuk. Jag ljuger för dig, bara så du vet. Jag ljuger för dig hela tiden och det finns mycket du inte vet. Som du inte bör veta heller. Jag är ingen bra person så detta är igentligen bra som det är. Jag kan berätta att jag ljuger om att allt är okej som det är nu. Det är det inte. Men du är bara inte den som kan hjälpa mig. Försvinn bara inte från mig nu? Du lovade. Jag ska inte ta dig förgivet. Jag behöver bara komma upp på benen.

Du vet hur smutsig jag känner mig. Du vet att jag inte mår bra över det. Så äcklig. Usch äkkel, ta ditt liv, smuts. Men det var inte mitt fel. Det var inte det. Jag visste ju inte. Jag visste inte. Förlåt. Om bara gud kunde förlåta mig.

Det är väl inte bara det som får mig att göra det dumma, det ni inte vill att jag ska göra. Det är inte bara det. Det är inte alla dom stora, riktigt stora problemen, utan nu är dom små problemen oxå stora. Nu när jag krympt och blivit liten och svag. Äckligt svag är jag. Men jag kan inte sluta med det nu. Jag vill göra det nu, sen, förut, hela tiden. Jag lovar dig, det blir värre och värre hela tiden. Hjälp mej innan det är försent.

Vad ska jag säga. Jag vaknade idag. Fy, så ont jag hade av all ångest, svaghet, av allt. Det första jag gör på morgonen är att jag fäller dessa hemska tårar, faller i gråt. Men så ringde han mig, du räddade mig, tack. Det kunde slutat illa.

Men jag har kommit på ett sätt som ska få mig att le igen. Ni ska få se. Jag tackar den person som kommit på detta botemedel. Haha, ni ska få se mig le igen.

på dig, på dig, på dig.

Jag vet inte, känns som om jag måste fortsätta på nått sätt. Jag har gjort mycket dumheter, men nu gick jag kanske över gränsen, och jag vill inte sluta. Nej, jag ska inte sluta. Ni får mig att må dåligt. Ni får mig att må skit. Ni får mig att ha så jävla ont och jag kan inte vila, jag kan inte vila tankarna, och det som gör ont i mig går bara inte över. Nu har jag haft en så sjukt dålig kväll för att ni ger mig för mkt att tänka på.

Du får mig att inte kunna bestämma mig, du får mig att inte veta vad jag vill, eller vad jag ska göra. Jag tycker om dig, det gör jag, otroligt mycket. Men vad ska jag göra med dig. Jag vet precis vad du vill och inte vill, men hur ska jag kunna bestämma mig över vad jag vill när det du vill inte går ihop. Det gör det kanske för dig, men för mig är det inget bra. Jag är olycklig. Jag vill inte leva ett liv utan dig. Du är den bästa jag träffat.

Du, du får mig att må så himla dåligt. Du vet inte vad du vill. Jag vet vad jag vill med dig och utan dig vill jag inte vara. Men jag kan inte vänta på dig. Jag klarar inte av att inte veta, jag klarar inte av det, allt, dedär. Jag vill inte att du ändrar på dig för jag tycker om dig som du är. Du är helt underbar. Helt underbar. Men du är inte snäll mot mig. Det är inte okej.

Du, du vet inte vad du vill. Du har ingen plats att stå på. Du är ingen till att bestämma. Du väljer fel, du väljer bort mig och är det de du vill så, okej. Men jag saknar dig varje dag. Mä rakastan sua, kiltti, lupaa että joku päivä kaikki paranee?

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH JAG ÄR SÅ ARG!!!!!!!!!!!!
på mig själv, på dig, på dig, på dig, på er, på er alla.

RSS 2.0