flash-ight

Jag hoppar så många som möjligt kommer och kollar på mej. Jag vill ju visa hur duktig jag är på karnevalen. Fast jag kanske inte är sådär jätte duktig och allt kommer gå lite si och så, men i vilket fall. Kommer bli sjukt kul och jag vet inte. Börjar känna mej lite pepp och glad nu. Får försöka hålla uppe humöret nu. Imorn frå det bli en massa jävla vatten och sjukt med kolhydrater. Nu håller jag på att bli peppad.

Livet är så kort, det känns så meningslöst just nu, jag vill bara skratta bort den, dansa bort den.

Idag var det en sjukt härlig dag. Efter skolan satte vi oss på våran bro. Vi satt där, solade, sjöng och hade så hima kul. Det var verkligen riktigt gött, jävligt flashigt.

Imorgon blireh flash. Jag hoppas det går bra. Jag får iaf drömma om ett MVG, hade vart så himla gött när jag ändå kämpat så himla.

Jag har inte så mycket att säga idag förutom att det vart en underbar dag.
Puss på er <3

Prins ali, vilken magi, ali a babaa

Så härligt, klocka är tolv och man är redan hemma från skolan. Slutet är nu nära. Så himla härligt att slippa all stress, allt i skolan.
Idag kom jag till skolan och hade betygsnack om engelska. Det har gått jätte bra och jag är så himla stolt över mig själv. Jag fick VG! Jag är så himla bra! Jag älskar livet, nästan! Sen kollade vi slutet på This is England, gillar verkligen den filmen. Den är så sorlig. Att det kan finnas sån hat mellan människor, helt sanslöst.

I vilket fall, sen var det Svenska. Vi fortsatte med våran pjäs/saga. Vi valde Aladdin, en av mina absoluta favoriter, helt klart! Jag är Aladdin, Sofia är Anden och Jasmine är såklart Prinsessan Jasmine. Allt går hur bra som hellst och det kommer bli en riktig komedi. Jag älskar vara sådär seriöst oseriös, om du förstår.

Klockan fem ska jag till stan för att möta Mervi och köpa löshåret till dansen. Måste nämligen ha tjocka jättelånga flätor. Sen så stumpbyxor. Funderar på sånna glittriga, ser rätt flashigt ut sen när man ska dansa, tror jag. Får nu se hur det blir. Efter det åker vi direkt till danstränigen, så jag missar karaoke på SvFi ;(
Inte långt kvart till Karnevalen nu. Tjohow.


HK K <3

Hammarkullekarnevalen den 31 maj till den 1 juni i Hammarkullen, kl 12.00
KOM DIT! <3

- Missa inte mej dansa, CDC Inti.

Grillkväll

Efter en väldigt jobbig, ledsen fredag vände min otur och lördagen kunde inte blivit bättre. Eller visst kunde den blivit det, men för mej var det helt lagom, en helt underbar kväll.

Lars och Jag vaknade den sköna Lördagmorgon väldigt tidigt. Jag var oerhört ledsen och fick en idé att jag ville sova utomhus istället och det gjorde vi. Vi fixade filat och en massa gott att ligga och så la vi oss där och myste (på våran terass, om det nu heter så). Det var inte kallt eller nånting.
Iaf, till mat blev det grillat, så himla gott när man steker tjockkorv. Älskar. Drack lite vin-nånting, som pappa fixade. Väldigt flashigt och gott. Efter maten åkte jag till Saara och Lars hem.

Hos Saara var det musik, sminkning och "vad ska jag ha på mej" som gällde. "E ja för fixad??". Haha, vi har verkligen jämt kul. Efter alla olika klädesplag kom vi fram till resultat, efter all smink, hårnålar, spray, allt så var vi entligen färdigt så vi åkte till Hjällbo och träffa Mahmmud. SEN var det dags att åka till Migueliito som hade grillfest. Vi kom rätt sent så det var lite pinsamt, plus att man inte kände en kotte typ. Men det var god mat, skiit skön musik, sådär jävligt flashigt. Sen vart det en massa dans och sånt. Inte för att jag vågade köra några moves, menmen.

Jag och Saara har skämmt ut oss nu för livet osånt <3
"Jag har lärt mej HoHo nu, nästan" ASG!!!!!

När klockan närmade sig 2 stack vi därifrån, eller det gjorde typ alla och vägen hem! OUFF! Tvääär kul var det. Fan jag skratta på mej typ. Nee, men helt underbart att skratta så mycket som jag gjorde. Det känndes verkligen som om jag behövde det, eller jag vet att jag gjorde det. Lycka, skratt och kärlek är värt mer än guld.

image60

Rakas enkeli
Shululuuuu fäg u <3

för mycket i hjärtat

För mycket överallt. För mycket att tänka på. För mycket känslor.

Jag vill bara säga: Jag önskar alla hade en vän som Sofia Gustafsson. Du är underbar. Hur elak eller dum jag kan vara ibland så vet jag att du stannar kvar hos mej för att du vet att livet inte alltid är så lätt. Du försöker alltid få mej på bättre humör när jag är ledsen och irriterad. Det är så härligt när du alltid är så glad och possetiv, eller för det mesta. Du vet att dom dagar som är dina dåliga finns jag för dej med. Du är en av dom som verkligen säger åt mej att kämpa för du tror på mej och vet att jag kan. Du talar om för mej att kämpa för mitt eget bästa, för att jag ska må bra. Du tänker på mej och bryr dej. Det finns så mycket bra att säga om dej och jag vill att du ska veta sånt. Bara så du vet.. Jag älskar dej. Du är en av dom bästa vänner man kan ha.
Stackars dej som inte har en GustKung.

Allt går för fort nu

Kan inte tiden bara stanna lite. Bara lite. Jag vill inte att du ska åka min käraste, min älskade, mitt allt. Åk inte ifrån mej. 17dagar, bara 17 dagar kvar tills du åker bort. Bort till, någonstans till andra sidan jorden och borta ska du vara, för länge. Jag orkar inte och klarar inte detta. Hur ska detta sluta.

Kan inte tiden bara stanna, bara lite. Bara 10 dagar kvar till Karnevalen och det börjar bli ont om tid att träna. Det känns som det inte kommer att gå bra. Det känns som allt kommer att gå väldigt dåligt. Mina fötter har skavsår, skorna har blivit för stora, jag kommer blanda ihop alla danssteg. Det kommer inte gå bra.

Kan inte tiden bara stanna.
Så att jag ska ha tid att andas.

Sötaste robin i världen

image59

Min 3 månader gamla kusin Robin som är sötast i världen <3

Åh nej och procent

Nationella i matte idag. Det har väl de felsta 1:or haft så ni som haft det vet iaf vad jag menar när jag säger åh nej, eller ja, ni som ligger på G och neråt. Fyfan. Jag hade MVG i matte i 9:an, fatta det? MVG? Och nu? Nu fattar jag inget, allt går dåligt och sjukt? USCH! Nästa år blir det ju inte bättre heller med matte B! Aija, jag hoppas på det bästa iaf.

Igår träffade jag Jemina snabbt. Hennes mage har växt! Auuww! Jag kan inte fatta att det växer en människa i henne just nu. Min bästa vän har en bebis i magen. Magen putar och åh, så sött så jag dör! Jag önskar henne all lycka i världen! Hon kommer bli en underbar mamma! <3

Köpte mina Karneval-trosor igår. Dom var faktiskt söta när jag sen testade dom hemma. Först såg dom så stora och fula ut, men nu är jag faktiskt nöjd. Funderar nu bara om jag ska brodera in INTI (dansklubbens namn) eller om jag ska låta dom bara vara röda. Undra. Jag blev så himla kär i dom trosorna så jag måste köpa ett par till haha!

Sen så idag hittade jag värsta fyndet. Snurrade runt i underklädersavdelning på lindex och hittade sånna svarta strumpbyxor, av sånt skönt tyg, innan 79kr, nu 20kr! Så himla keckt! Och så köpte jag sulor till mina skor, vilket var något onödigt för att slurna jag har i nu är lite tjockare så skon har töj ut sig lite mer än det skulle ha gjort, vilket e värligt dumt. Dumt av mej. Skit också.

Nu så har jag bastat hemma hos mummu och haft det gött. Snart ska jag klamppa hem igen (ork). Någon som vill rädda mej ifrån mitt helvete? Eller hitte lön, du som hittar mej från mitt hem får hittelön om du lämnar mej hemma hos nån annan!

Xoxo / Jessica

Underbara helg

Lätt att det har vart den underbaraste helgen. I fredags åkte jag med Sofia och Jossan till Stenungsund. Jag och Sofia gick snabbt hem till henne, fixade på med bikini och packade med filtar, korv, engångsgrill, volleyboll och cigg och cola såklart! Sen åkte vi till Nösnäsbadet om jag minns rätt, eller att det hette så. Men, jag och Sofia var där först av alla så vi låg och chillade och solade, as gött! Jag badade faktiskt för första gången i år och GISSA? Det var inte kallt! :O Så jävla härligt! Men Sofia var mer fisk än jag. Hon var i 3 gånger haha!
Sen blev det fullt med folk, ingen som jag kände, men saksamma. Jag och Sofia hade iaf en kul kiss-upplevelse "under huset". Senare på kvällen kom Håret till std med. Men jag, Sofia och Håret, stack hem till Sofia redan vid 11tiden. Men det var en härlig kväll. När vi kom till Sofia la vi oss i sängen och somnade till good luck chuck.

Lördag, träffade min älskade bebis Lars i stan. Vi åkte hem till Farmor och lämnade alla mina tunga grejer. Vid 2tiden åkte vi till hjällbo för att kolla på min dans grupp när dom skulle uppträda. Själv kunde jag ingen av danserna eller koreografierna så fick inte riktigt vara med, synd. Efter det åkte vi tillbaks till mummu. Då blev det gillat! Så himla gött. Jag blir hungrig bara jag tänker på det. Till efterrätt blv det vaniljglass med jordgubbar. Solen var varm och man svettades i bara bikini. Kunde livet blivit bättre? Nej.
Efter all mat och vila var bastun klar och sedan hoppade vi in i bastun. Jag älskar basta! På kvällen gjorde vi inget speciellt utan bara chillade och kollade på tv.

Idag, klockan är snart tio och det är hur varmt som hellst. I solen är det 28grader. Helt underbart. Så snart ska jag äta lite frukost och sedan förbereda alla saker. Sen blir det 4 timmars dansträning igen som jag absolut inte har något emot. Ska bara bli skönt och gå ut och dansa och röra på höfterna.

Puss / Jessica

Blondering

Idag träffade jag Sofia och Lasse. Det var länge sen sist och så himla skönt att vara med er igen. Ni är fan inte normala. Det är därför jag älskar er så mycket. Tvättmedel i håret tyckte Lasse var ett bra knep för att bleka håret. Det var ingen bra ide tyckte jag och försökte stoppa dom. Men tror ni att dom lyssnade på SMARTA mej, NEJ. Det slutade med att Sofia tappade håret. Men hon är snygg ändå och jag älskar dom ändå. (fatta att hon måste vara pisstoff eller?)

image55



Efter att jag vart med dom en stund gick jag hem till mummu. Hos Mummu är det alltid bäst att vara. Jag älskar min farmor med i världen <3

   


Blommor

Så himla härligt när allt i denna värld börjar ta sin rätta färg nu. Allt grönt och blommande. Det är helt underbart och jag är helt kär i det sköna varma vädret. MEN, då kommer den underbara pollen-sjukan ockås som inte är lika älskvärd. Jag hatar den. Jag är snuvig och trött. Jag vill inte. Det är så himla tråkigt. Jag vill njuta som alla andra av vår och sol vädret, men nej. Jag ska vara sjuk. dom få månader som solen nyser och värmer, då ska jag vara sjuk. Som tur är inte jag den enda och det får jag trösta mej med.

Min helg har jag spenderat det mesta innomhus och mysit med min älskling-pälskling. Det har varit så skönt och bara sova och låta tiden gå, inte göra nått alls. Jag vill ju vara med Lars så mycket som möjligt. Snart åker han och det är inte mer än 4 veckor kvar nu, typ. ÅK INTE! LÄMNA MEJ INTE! .. det känns som inget efter det kommer bli som förr. Det suger. Allt suger utan dej. Livet e long gone utan dej.

Idag var det dans igen. Fan, jag skriver alltid om min dumma dans bara. haha! Aija, jag är iaf så himla glad för att jag får så himla mycket bra kritik. Jag måste nu ge allt till dansen. Jag blev nämligen erbjuden en plats i nästa caporales tävling. Det är inte alla som får dansa i den ska jag säga! Och jag är så himla glad! Jag är inte bara helt säker på att det är saya tävlingen hon pratar om men OM så blireh sthlm nästa år! ;)

Pyss och KRAM!




Kära du

Well, hur ska man börja. Jag har ont i min kropp, i mitt hjärta. Du sliter ut den dag för dag. Du försöker hjälpa, lyssna och vara där men allt detta för ingenting. Du får mej att ha mer ont. Du får mej krypa in i mej själv, krypa in i ett svart hål. Du får mej att välja att du inte existerar. Du får mej att vara mer arg, du får allt att bli mitt fel. Allt är mitt fel. Jag är inte den som ska ta dina beslut men när du ändå är den som måste ta besluten, den som bestämmer så gör det rätt, gör det rätta och låt mej vara. Jag kommer krypa fram då, jag kommer ta stegen närmare dej men med ditt hotfulla betéende kommer jag ingenstans utan bara längre bort, djupare in i mej själv. Just nu får du mej att vilja rymma, jag rymde och jag gör det igen om du inte slutar jaga mej, om du inte håller dej borta. Jag vill inte ha din hjälpande hand. Inte just nu.


RSS 2.0