Sommarjobbar

Usch vad trött jag är. Har vart på jobbet, kom hem för ett tag sen.
Har bara sån lust att sova nu, jag håller på och dö av dehär xD

Jag sommarjobbar på pappas jobb, International, heter den :)
Jag är i köket. Gör inte speciellt mkt. Jag kommer till jobbet kl 6, så jag måste upp redan vid 5, vilket är jätte jobbigt för mej som gärna sover till 2 på dagen. När jag kommer har Agneta (hon jag jobbar med) hunnit med det mesta. Så när jag kommer sätter vi oss och fikar nästan med en gång. Det är ju så gott med te, kaffe eller choklad på morgonen och en ny tekaka eller fralla. Sen så sitter vi och tjötar där tills kl blir 7. Då börjar vi att göra smörgåsar, det är rätt avslappnande att göra smörgåsar (men inte hemma). Jag får göra, ost och sking baguetter, leverpastej mackor, ost mackor, prickikorv mackor, ägg mackor, en massa mackor, haha!
Sedan klockan 8 när vi är klara öppnar vi "cafeterian". Då kommer arbetarna och ska köpa mackorna, drickor, yougurt och sånt och jag får stå vid kassan, eftersom jag tycker det är så kul. Det finns faktiskt jätte många snygga unga killar där med. När alla handlat och det inte kommer mer folk sätter jag och agneta oss och fikar igen. Vi fikar hela tiden.
Vid tio i tio säknar vi kassan sen äter vi våran "lunch", för vi får inte "mat" sen förens kl halv två nångång. På lunch-rasten brukar jag oxå springa iväg till rökrummet haha. Sen så kommer maten och salladen som vi får färdiglagat i aluminum förpackningar. När vi delar ut maten går tiden så långsamt och tråkigt, men det är ju jätte kul när snygg-marcus kommer haha, jag skämms alltid då skit mkt. Jag är ju bara för mesig. Sen så städar vi lite, diskar och fixar allt iordning. Sen gör vi inte mkt mer. Fikar, öppnar caféet igen och se kvart i 3 går vi hem.

Nu sitter jag och tittar på Angel, jag har skittråkigt. Snälla nån, rädda min dag?


I'm free N i'm a festis

Favoritlåtarna just nu:

Daddy Yankee - Jefe
Don Omar - Angelito Vuela
Laser - Det var en gång en fågel (festlåten lätt)


Igår så var det fest, med massa massa folk hos John. Sofia, Sara och Lasse hade typ fest för att dom fyller år. Inte på samma dag med nära på, haha! Det finns la inte mkt mer att säga, alla hade kul antar jag. Bara min dumma huvudverk som förstörde allt för mej. Men jag hade kul ändå :)


image4

Förlåt pappa

Jävla idiot hora, hon ska dö. Det ska hon. Jag vill se henne lida enda tills hon inte längre finns. Jag vill förgöra henne, jag vill förstöra henne. Jag orkar inte lida mer pågrund av att en person valt fel person. Förlåt pappa, jag älskar dej, det gör jag verkligen, men vi kan nog inte ses mer. Jag klarar inte av henne. Hon och hela hennes familj hatar oss, mej och sussu. Hon behandlar oss så jävla fel. Jag får ingen mat, hon tvättar inte mina kläder fast jag bett henne tala om när hon ska tvätta så jag fåt mitt smuts tvättat. Hon är så jävla otrevlig mot mej och behandlar mej så jävla taskigt, så jävla elakt! Hon behandlar sussu som sin lilla slav för sina barn. "Sussu gör en macka till Elin, Sussu ta Emmas stick i fingret, Sussu hämta barnen från dagiset" och till barnen säger hon "OMEN, gå till Sussu". Det är fel. Barnen är ju förfan inte våra, okej att dom är våra syskon och vi älskar dom men ändå. Hon kan inte ta hand om dom. Hon kan inte ta hand om nått. Hon är en jävla tjockis, det är vad hon är. En fucking tjockis som jag hoppas DÖR! Nu drabbar hennes beteénde bara pappa och syskonen, men jag är inten Superman som kan ta alla skit. Jag vet att det är fel att önska någon något ont, men åt heller önskar jag allt ont som finns, DÖ DIN TJOCKIS!

It is a land of gold

Midsommarfesten hemma hos mummu är över. Pappa drack nog lite för mkt, så jag och sussu gick hem med honom. Vi började prata på vägen om Finlands krig mot Ryssland, om mina farföräldras föräldrar, hur dom försvarade landet med deras liv. Så många människor som förlorat sina liv pågrund av krig. Så mångra familjer som inte kommit till på grund av kriget. Jag kan inte mer än tacka gud för dom som haft sina familjer i krig och som klarat sig. Om inte min pappas farfar och andra i våran familj som medverkade i kriger skulle överlevet hade inte jag varit här, hade inte min familj från min fars sida funnits. Dom som står mej närmast. Det är en mäktig känsla att tänka hur dom tänkte, att deras land kommer i första och livet och familjen i andra hand. Jag älskar mitt land, mitt vackra land Finland. Jag kommer alltid ha mina rötter där, för det är därifrån jag kommer. Jag kan inte sätta det jag tänker i ord, för det är så mkt. Men deras hjärta för landet är det största. Jag tackar gud för våran familj finns.

Oi maamme, Suomi, synnyinmaa,
soi, sana kultainen.
Ei laaksoa, ei kukkulaa,
ei vettä, rantaa rakkaampaa,
kuin kotimaa tää pohjoinen,
maa kallis isien.

image3


midsommar

Riktigt tråkig dag igår..
Var hemma hela dagen, segade vid datorn. Sen gick jag hem till nani och vi kollade på The Fog. Den var faktiskt helt okej. Vi segade hela dagen. Sen fick jag ett sms om jag ville hänga på till slottskogen, det skulle bli fest eller nått. Så jag drog vid halv elva till stan. ALDRIG mer till stan den tiden :P Fan.. när vi skulle sticka hem vid halv två, åker spårvagnen som jag spran från brunsparken till centralstationen för att hinna med, rakt framför ögonen på mej. Det var ju super! Fan oxå.. Det var den sista spårvagnen till Angered, kom inga fler. Vafan skulle jag göra då tänkte jag. Jo, jag spran tillbaks till brunsparken, lånade nån snäll gubbes mobil och ringde alex och cami som var 50m bort från mej. Sen så fick alex jääääääääätte snälla mamma köra mej hem. Tack du räddade min natt :)

Nu e det midsommar, tråkigt som fan. Hoppas det blir fest nånstans. Annars blir de till att supa här hos mummu hihi. Nu ska jag gå och umgås med dom. Puss <3

Mina dagar :)

Tisdag den 19:e :)

Jag åkte tidigt på morgonen till lars, om man kan kalla halv tre tidigt :) hah..
Där hände inget speicellt för vi låg bara i sängen och glodde på TV.
Sen ringde Nani och frågade om vi ville hitta på nått, och det var ju en bättre ide än att ligga i sängen hela dagen och slösa bort sitt härliga sommarlov. Så vi kom fram till att vi skulle grilla lite och mysa i ko(kuk)-backen. Haha, det var länge sen jag var där! Så jag och Lars åkte tillbaks till Eriksbo för att hämta lite korv. Sen gick vi ut på gården och väntade. Sen kom Nani och Abbas så vi gick bort mot grillplatsen, men på vägen kom vi på att vi hade ingen papper, ingen tändvätska, ingenting ;P Så jävla smarta! Aija, papper hittade vi lite grann, sen så hittade vi några träklossar, allt skulle ordna sig.
Vägen till backen var super äklig och jätte läskig. Det var vass, eller sånt äkkel-gräs ända upp till armhålorna! Men vi klarade oss förbi. Uppe på backen var det sen bara till att sätta igång elden. Bara lite kvistar och pinnar tatt eld började jag och Nani redan grilla våra korvar = ULTRAKORVAR, med vitlöks smak (håller fästingarna borta?).
Det var jätte mysigt och att som var så oplanerat blev hur lyckat som helst. Där hade vi lite dricka så vi blev lite varmare och en underbar kväll hihi.
Sen senare på kvällen började timtim ringa, han ville ha min vattenpipa ut. Så vid tolv började vi gå från backen för att hitta Johns lägenhet haha :P Det fixade jag fettgrymt fast jag var änna lite påverkad :D
När jag hittade dit (genom ett samtal till tezzo) så var massa folk där, Sofia, Sara, Timtim, Didde och såklart John, fast han skulle inte med ut.
Jag "sprang" och hämta vattenpipan hemmifrån och vi satte oss vid Rosa(dagiset) (fast den är gul nu) och myste.
Jag och Lars gick hem sen vid 2 tiden nån gång :) Sen blev det mys med Lars <3

Igår 20:e

Gjorde jag inget speciellt. Lars åkte rätt tidigt hemmifrån mej (vid halv 5 nångong) och jag stack med Elin (min lillasyster) upp till mammsen för att hämta lite kläder. Sen tittade vi in hos mummu en sväng, innan pappa kom och hämtade oss.
När jag kom hem tillbaks ringde Nani och frågade om jag ville ut med henne och vattenpipan :D haha
Klart, vad annars skulle jag göra, sitta på min röv bara xD
Jag har aldrig vart så arg när jag rökt vattenpipa förr, kolen gick ju fan inte att tända! Det var skit!
Så jag och Nani, vi tröttnade på livet! HAHAHAHHAHA <333 Så vi gick till pizzerian på AP-torget, och käkade härlig kebabpizza, mums! Sen när vi var mätta ringde Abbas och vi gick från pizzerian och träffade han på vägen.
Sen så tröttnade vi på livet, IGEN!? :O Så vi gick och letade efter kopparödlor eller ormar, vettefan vad dom heter, med dom är så jävla äkliga så det inte är sant. Ja, va skulle vi göra med dom undrar ni vah, jo, vi skulle döda dom. Sen hittade vi den fetaste största kopparödla jag någonsin sätt i hela mitt liv, asså, den var skit tjock och lång och såg ut som nästan ett riktig orm! Aija, Den studsade vi boll på och sen så kastede vi stenar och massa andra saker på. Det var roligt och jag blev rädd xD
När kvällen var slut och vi sprungit lite här och vart i skogen och så efter att vi sett en bambi, började vi gå hemmåt. Nu har jag både kommit hem och vaknat så, nu är det faktiskt IDAG :)


Jekkas egna blogg

Tja, jag heter jessica och jag är 16år.
Jag har en jätte söt pojkvän som heter lars.
Bara så att alla vet :)

image2


RSS 2.0