Jekka i Madrid

Nu har jag tid att skriva igen.

Fredags: Påväg till stan för att ta flygbussen, så funkar inte spårvagnarna och jag får panik! Jenni och Sussu var med mej och just när vi ringde pierre om han kunde köra så börjar spårvagnen röra på sig vilket var bra, men vi hade inte mkt tid kvar längre så allt blev jätte stressigt när vi kom till stan. Jag skulle ta ut pengar och ni vet hur det är i stan med bankomaterna en fredag eftermiddag och en jävla massa jul-handlare, vääärldens kö, så jag bara stog och bad att jag skulle hinna. Efter jag tatt ut pengarna var det bara 20minuter kvar tills vi skulle åka, sen skulle man köa i forex oxå, gud asså! Som tur hann jag bra och sprang med Jenni och Sussu till nilsericsson där Lars och Lars mamma väntade. Jag sa hejdå till Jenni och Sussu och det blev lite känsligt, usch vad jag saknar er snorungar! <3
Allt gick bra på flygplatsen. Vi satt och drack lite cola och väntade på att vi skulle gå till planet. Tiden gick fort och snart satt vi i planet. Gud, det var så många år sen jag åkte flygplan. Jag var verkligen sjukt nervös. Jag satt och skrattade av nervösitet typ. Jag var jätte rädd att mina öron skulle gå i lås så jag satt och tugga järnet på mitt tuggummi. Flyget tog några timmar så jag och lars satt och skämtade och hade kul. Vi satt och dansa och sjöng till "Alla som inte dansar".. Fyfaan va roligt det var. Eller igentligen var det bara som jag gjorde det, eftersom lars inte kunde texten muhaha.
Framme i madrid, skulle vi ta metro till en plats som heter Sol, hahah allt gick åt... typ. Skit svårt att fatta dom jävla tunnelbanorna. Sen så skulle vi byta hundra tusen gånger. Och när vi väl ska ta rätt tåg, hittar rätt väg och allt så har sista tåger redan åkt så vi fick ta taxi.
I Sol mötte vi Lars syster och hennes man, som hjälpte oss till våran lägenhet. Påväg till lägenheten tar en full kille tag i min jacka och jag typ: HUH? LAAAAAAARS, HAN DRAAR I MEJ!!!! haha, gud va jag gjorde bort mej, dom måste ha skrattat åt mej efter det.
När vi kom in i svalen tänkte jag bara, gud va e det här för ghetto ställe men när vi öppnade dörren till lägenheten, SJUKT SNYGGT VAR DET! Det är en gul lägenhet, med ett badrum med härligaste duschen och ett sovrum där jag och lars sover, härligaste sängen och ett kök/vardagsrum där lars mamma sover på en bäddsoffa, men det är jätte fräscht och snyggt. Dekorerat med massa tavlor och blommor.

Lördag: Gick vi till ett fik och åt. Man fick röka där inne, det var jätte mysigt. Sen träffade jag Nalle-Puh, Shrek, Tiger, Mimmi och Musse. Hahaha! Jag tog bild med Nalle-Puh, så gott folk, nu vet ni att han e påriktigt! Annars gjorde vi inte så mkt. Vi var ute på stan och kollade lite runt. Sen på kvällen var vi hos Lars syster. Hon hade ett troll typ, asså en typ dekorations sak, och Lars började skrämma mej med att den lever och jag TROR PÅ HAN! Jag e sånt barn asså! Hahah, man kan lura mej hur lätt som hellst typ. Men jag e rädd för sånna saker. Han säger att han haft ett sånt troll i mexico och den dödade hans katt. Menmen, sen gick vi till Lars syster mans resturang, klockan var mkt på natten redan, kanske 2, menmen, där fanns det tydligen spökar, och det tror jag oxå på. Så jag var sjukt rädd när jag skulle sova.

Söndag: Slappade vi bara hemma för vi var så trötta. Jag tog lite amatör foton i lägenheten och vi kollade på Saw 4. Sen när klockan blev 8 gick jag och Lars ut för att ta bilder och SÅKLART tog batterierna slut innan jag han ta en enda bild. Så vi gick runt lite. Sen gick vi hem igen vid halv 9 och hämtade Lars mamma. Vi skulle möta Lars syster som skulle visa oss runt lite i stan och det var jätte mysigt. Föresten, alla här går runt med konstiga peruker i alla färger. Haha, jag fattar inte varför men det är nån sån "fest-tid" sak antar jag. Funderar starkt på att köpa en till mej med, ett rosa affro? :D
När vi kom hem vid 10-11 tiden satte jag och Lars på Piretes of the Carebbean at worlds end (eller hur man stavar). Mkt annat gjorde vi inte.

Nu är det Måndag och julafton. Jag har vart iväg med Lars mamma och Lars syster hos lars syster och vi åt sjutk gott kött och massa annat. Sen gick vi till en "telefon-affär" eller en sån pats sär man kan ringa utomlands typ. Så jag ringde mamma och önskade God Jul till alla där hemma.
Vi ska fira lite senare på natten och ha massa kul, får se hur min julafton blir här i spanien eftersom jag firat jul 15 år hos farmor.

Puss på er. Jag saknar er jätte mkt fast jag bara vart iväg i några dagar.
Love / Jessica

Hejdå Sverige, Hola Spanien!

Idag gott folk åker jag. Det ska bli jätte sönt att komma bort från verkligheten ett tag. Vet inte riktigt vad som kommer hända och ske, vad vi ska göra osv, men det kommer bli grymt kul, jag är helt säker! :)

Igår var en grym dag. Först så gick jag till skolan, vanlig tid och jag och min "film-grupp" satt och klippte våran film, ASBALLT! Det var inte mkt mer som hände den lektionen, sen var det bamba och då kom Lars och överaskade mej. Bara några minuter efter det ringde sussu och frågade om jag ville hänga med och köpa hennes present till dennis, och det kunde jag. Så Lars åkte tillbaks till hans skola. Vid tolv tiden återvände jag till skolan och sa att jag skulle åka hem och packa, vilket jag inte gjorde men. Jag och sussu åkte hem.
Jag började skriva min packing på papper, duschade, lkockade håret och fixade mej, sen var det nästan dags att gå igen. För klockan 5 skulle avslutningsfesten börja på skolan.
Jag kom till skolan lite smånervös, men allt gick bra, allt var kul. Kommer sakna hela skol-familjen så jävla mkt! Ni är så underbara. Men mest svårt var det att läman Sofia. Kommer sakna dej mest Sofia. Du är nån av dom underbaraste jag vet! <3
Efter avslutningen åkte jag ännu till en avslutning, Sussu. Kom lite sent så allt var lite pinsamt. Hitta först ingen att sitta brevid, allt var kans, men jah satta mej brevid Timo och Antti till sist. Sedan fick jag springa fram och tillbaks, upp och ner när jag skulle ta bilder på min kära syster när hon sjöng och såklart när hon fick sitt stipendium! <3

Nu sitter jag här hemma, allt är inte packat än, men nästan allt. Jag e lite nervös, eller mår lixom lite illa på nått sätt, men det går väl över sen, hoppas jag.
Får se hur aktiv jag e på bloggen där nere, får se om vi har internett i lägenheten.

Kommer sakna er alla sjukt mkt och en härlig jul och nyår till er alla! Jag ska försöka att inte dö där nere ;D
Love / Jessica

Goes mkt dålig dag

På engelska lektionen kollade vi på en av mina älsklings-filmer Nightmare before christmas. Jack är så söt! Men, det var rätt skönt, slippa göra nått speciellt.. och tråkigt. Jag hade en dålig dag i skolan. Jag var trött, väligt trött och osocial nr 1 typ. Vi gjorde nästan inget. Hade en håltimma, sen bamba med urdålig mat som vanligt. Så jag har inte ätit något idag, igen. Jag vill inte äte heller, faktiskt. Sen på religionen var det betygsnack och tips-promenard runt om i skolan. Skit tråkigt. Men det var kul att jag fick VG i slutbetyg på religionen. Sen slutade vi kl 2 och påvägen hem hoppade Sara på spårvagnen. Kul att se henne igen, det var ju ett tag sen.

När jag kom hem la jag mej och sov en stund och när klockan väckte mej var det dags att tvätta. Allt gick verkligen åt helvette och nu är precis alla sura på mej, tror jag. JAG ÄR SÅ ARG!

Jag är så trött och yr i huvet att jag vet inte vad jag skriver, hur och.. ja, allt blir bara skit idag. Så, bättre att jag bara säger puss och hej.


Filminspelning pågår

Idag kom jag till skolan i tid, underbart! Har inte sovit på hela natten. Alltså, jag var riktigt DÖD på morgonen. Det är väl som vanligt jag hjärta mitt stress liv. Natta kom försent, rätt jävla tråkigt, men när hon väl kom och vi vart ombytta blev det faktiskt skit bra. Ni tjejer var grymma! Undra bara hur det blir när jag ska agera framför kameran, FYFAN.. Kommer gå åt skogen, hela skiten. Jag ska ju nämligen vara tönt. Men det kanske jag kan.. Bara att jag blir nog en jävligt bitchig tönt. Men sak samma. Filmer kommer bli grymt porrig och sjukt kul!

På bambarasten, när jag väl fick äta, så fanns det INGEN mat kvar! JAG DOG! Jag blev så jävla sur. Men vad ska man göra åt saken. Fittmänniskor. Aija, misstag händer. Jag har också stått för ett sånt misstag att en person inte får mat, då när jag var i köket. Jävlar va kärringen dampa på mej den gången. Men iaf, så jag bestämde mej för att snabbt springa in till femman och köpa min parfym och True Match Foundation. Det gick lite sådär. Kvinnan i kassan hade väl nån mens dag eller pms. Fy för sånna försäljare. Menmen, fick det jag ville ha tillsist. BRA!

Teori idag på gympan så allt gick snabbt, vi fick sluta vid 2 tiden, skönt! Så jag åkte hem direkt och hemma var Sandra och Elias och hälsa på med sina små bebisar. Dom är ju så söta! Jag vill också ha en lite bebis!

Nu ska jag kolla på OC, sen ska jag kila till mummu och basta! :)
Love / Jessica

Hallelujah

Sitter här och lyssnar på Rufus Wainwright - Hallelujah. Den är underbar. Någon kille i skolan sjöng den och spelade gitarr och asså, det var verkligen så jävla fint, så jag började böla, eller ja, fick iaf en eller två tårar. Om jag skulle sätt killen, vilket jag inte gjorde skulle jag ju behövt säga att han verkligen var en stjärna. haha ^^ Kärlek till låten iaf. Får mej att tänka OC när jag verkligen bölade mina ögon stora och röda.

Helgen har varit helt hädelselös. Som vanligt.. Fredags var jag med mina härliga änglar, Jemina och Saara. Vi var på cafe i Vasa (som vanligt), snackade lite skit och allvar. Fick iaf utpratat rätt mkt vilket var jätte härligt. Alltid härligt att vara med dom. Senså kom man hem på kvällen, hade inget att göra. Lars var på lan.
Lördagmorgon tidigt ringer pappa mej just när jag vaknat. Så jag duschar, tar på mej och springer till parkeringen med sussu, precis i tid när dom hämtade oss. Vi åkte till Godis Butiken och köpte jävla massa godis. Det skulle bli filmkväll. Så lördag var en riktigt tjockis dag, god mat, kycking. Vi kollade på Råttatuie, eller hur man stavar det, den var rätt kul, men det var ju till barnen. Sen kollade vi på Star Dust, om jag minns rätt (att den hette så). Den var faktiskt jätte bra, lite för lång bara, så ett tag blev jag lite uttråkad. Helt okej kväll faktiskt. Vill ju vara med familjen så mkt som jag kan innan jag åker. Idag är det bara 5 dagar kvar till jag åker till Spanien.

Jag stressar, jag måste köpa så mkt saker innan jag åker fortfarande. Allt går lite åt skogen.


Love / Jessica


Han är våldtäktsman

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅUUWW, min favoritlåt just nu är lätt Maskinen - Alla som inte dansar. Kan inte alla låtar vara som den? Då skulle världen vara underbar, för den låten får mej på så bra humör och så sånt jäääkla danshumör och vad älskar Jekka mer än dans... Det behöver inte nämnas.

Första steget är att ni håller hand
han verkar trevlig, verkar omtänksam
men det blir jobbigt när det kommer fram
att han står stilla som en våldtäktsman

Alla som inte dansar är våldtäktsmän
Alla som inte dansar är våldtäktsmän
Alla som inte dansar är våldtäktsmän
Gäller hela kvällen mellan tolv och fem



Jag försov mej IGEN! Fattar inte hur jag lyckas, jag har inte kommit i tid till skolan på evigheter. Imorn har vi bara en lektion, engelska. Fyfan för det.. Så jävla onördigt! Jag hatar fortfarande engelska så jävla hårt.

Efter skolan gick jag, Sofia och Joel till Donken där dom retade min svenska. Fast såklart, jag skrattade och hade kul med dom åt mej själv med. Sen tillslut blev det lite pommes krig och jag råkade kasta på nån främmande person vilket var en aning skämmigt. Sen blev det mer skratt.
Efter vi ätit klart så gick vi till centralen och tog 2:an till bergakungen där Joel och Sofia skulle kolla på Guldkompassen och jag åkte hem.

Nu ringde Sofia mej och dom har tittat klart på filmen så jag ska möta henne snart i hammarkullen sen ska vi dega hos mej och ha kul som vanligt eftersom jag och Sofia är bäst tillsammans <3

Cindie

Kyllä mä ymmärrän. Kuule, meidän on pakko puhua joku päivä. Mä voin niin huonosti. Min poikakaveri jättää mutt 1-2 vuoden päästä ku se muuttaa sen omaan maahan. Ja kesäks se lähtee sinne 2 - 3 kuukautta. Milloin vittuu mä saan olla sen kanssa! Eikö elämä ole ihan mitättömää? :(

Ullared - Gekås 2

Hej och välkommen till ovårdad svenska nr 1 :)
Härlig dag igår, först vare rörlig bild, filming än' so. Fick vara med i Joels, hattens, jesus & linus film. Jag var en söt liten tjej med två toffsar i håret, som Emma i spice girls typ, haha. Så var ju Sofia min mormor eller nått sånt. Sjukt snyggt! Sen så kom vi äntligen överens om en låt vi skulle göra film av, så de fick bli Avril Lavigne - Girlfriend, vilket kommer bli hur fedt som hellst! Själv ska jag vara den nobbade nörd flickvännen. Vi kommer vara så jävla grymma. Såklart, bara Sofia är med mej så blir allt grymt!
Sen så blev det judo på gympan. Vilket också var skitkul eftersom jag och sofia bara låg och kramades på golvet, eller va säger du?
Sen blev det mys på paprika med Joel, Sofia & Jossan. Så satt vi där, spanade in folk, pekade på folk (inte jag då). Jah, det är alltid kul att vara med dom. Efter maten sprang Jossan till stationen och vi andra gick till Kasper och köpte lite cigg, VILKET SKULLE VARA SÅ JÄVLA SVÅRT! hahahaha
Sen mötte jag på Alex också. Sen kom min Lars som vi väntat på i typ en timma. Men mysig var det. Göteborg e sjukt mysigt om kvällarna. Men klockan var rätt mkt så vi började gå mot stationen och tja.. alla åkte hem, åt varit håll typ, förutom jag och Lars som åkte tillsammans hem till pappsen, till Gråbo.

Härligt att träffa småungarna igen. Dom är ju bara för söta. Jag saknar dom så mkt nu när jag inte träffar som så ofta. Sen var det inte mer än chill och tv resten av kvällen hos pappa.

Vi blev väckta rätt tidigt imorse för att lämna ungarna på dagis och sedan hopp i bilen och iväg till Ullared. Blev inte så mkt köpt denna gången. Massa godis, strumpor och underkläder. En tjocktröja, lite julklappar och tja, inte mkt mer. Sen så var ju Lars med mej, stressa mej. Tyvärr så e det sant. Jag trivs bäst när jag kollar själv, helt lugnt utan stress, utan nått.
Sen började såklart min bebis gnälla att han var hungrig vilket gjorde mej hungrig och jätte stressad. Så det blev mest bara ÅH, katastrof, men kul var det.

Imorn blir det skola som vanligt.. Och, rörlig bild igen ;D WOHOW!
Love / Jessica

Seuraa mua tie loppuun asti

Kom hem från skolan nyss. Har gjort klart religionen och lämnade in den i god tid, men om det blev bra, vettefan. Jag är superglad över ett VG och G är hur bra som hellst, iaf nu när det gått så åt helvette. Så jag förväntar ju mej inget MVG ++ precis?

Jag vill sjunga, jag vill uppträda. Jag vill vara en stjärna. Jag längtar så mkt till den där konsert dagen på svfi, då vi ska få uppträda en jävla massa. Denna gången blir det ingen meserier, jag ska storma. Inga felsteg, finns inget sånt, bara köra järnet. Jag längtar så. Jag saknar det så mkt. Jag vill släppa ut allt. Jag missar musiken på svfi på onsdag om jag ska till Ullared. Men Ullared is the shit.. Så jag skiter i. Kommer vara knööööööckat med folk! OMG! haha, men Lars ska nog med mej så jag blir glad och hoppas han också blir glad.

Favoritlåten är fortfarande: Youre Last Rites - Follow <3

Döda mig

Åh, livslust på 0 idag. Verkligen.. Jag hatar mina läx-fittor. Jag gör dom aldrig, men ändå. Jag orkar inte fuska, eller rättaresagt, jag vet inte hur man gör. Inte konstigt att jag inte kan mina läxor när jag inte ens kan fuska. Jag gnäller rätt mkt. Riktig gnäll-kärring.

På onsdag missar man nog skolan igen. Ullared är lätt roligare. Men får se var mors-moj säger.

Nu ska jag äta min sista Toffifee, dom är jätte goda.
- Var med pappa, maria & med bajsungarna iväg på backaplan. Det blev köpt en jävla massa dockor och barbies, eller nått åt det hållet till ungarna. Dom fattade ju ingenting att det var till dom. Sen blev det mat hos mummu. Mums, va det var gott! Mummu gör bästa maten, tycker jag.

Ingen blogg lust nu. Får skriva sen när det känns mer rätt. Inte nu när man bara vill dö.

Multimedia

Jag sitter i skolan och håller på med Flash. Det går inte så bra, fast jag är klar. Filmen blev skitdålig. Jag är ledsen. Hoppas Lars kommer snart.. Han skulle komma hit och möta mig. Annars så vet jag inte vad jag ska göra. Jag slutar om 3 minuter. Hoppas han skyndar sig. :)

Suomi

Finlands självständighetsdag.

image16

Oi maamme, Suomi, synnyinmaa!
Soi, sana kultainen!
Ei laaksoa, ei kukkulaa,
ei vettä rantaa rakkaampaa
kuin kotimaa tää pohjoinen.
Maa kallis isien.


Stress, plugg och inget bra.

Det gick inte så bra igår kväll med mammsen heller. Jag gör allt bara värre. Jag mår dåligt. Jag vet inte vad som händer. Jag känner mig som ett psycfall. Snart orkar jag inte bry mig mer. Lika bra det. Jag måste bara lära mig vad det är att vara lugn och inte stressa.

Omprovs dag imorron. Vilket är sjuk jobbigt för jag har ingen lust att plugga. Jag ska lämna in en novell, två mediakunskaps läxförhör. Sen senare på dagen ska jag göra klart min flash film om iPod. Sen på måndag ska jag vara klar med mitt religions-arbete om en sekt. Jag har inte ens börjat, inte på nått. Men lycka till, till mig själv bara.


Måste bara säga att jag är riktigt kär i min farbros bands nya låt.
Dom heter Youre Last Rites på myspace.

Inte igen

Då blev man förbannad på mamma igen när hon skulle hålla på och argumentera min skolgång. Som sagt, det är fortfarande jag som går i skolan, inte hon. Och till mitt försvar blir jag jämt så taskig, riktigt elak. Nu är hon säkert ledsen på mig. Efter att hon blivit rätt arg så sa hon att jag inte skulle få träffa Lars, vilket var väldigt dumt sagt, eftersom hon vet vad jag gör då, som jag gjort förr. Jag lämnar henne. Jag behöver inte ens tänka en sekund utan om hon bler mig välja skola och hon eller Lars, då blir det Lars. Hoppas han bara inte läser detta. Han skulle också bli sur på mig för att jag inte sköter skolan som jag ska.

Efter att mamma lämnade rummet började jag städa, kl var nog över 23.oo. Men jag kan inte bara lägga mig och sova efter en sån grej. Det är lixom igentligen jag som gjort fel, för jag vet hur förjävlig jag kan vara mot mamma, så jag får skuldkänslor, typiskt. På något sätt känns det som om jag straffar mig själv att jag inte får sova utan måste göra något annat. Så jag rev bort allt som var på min vägg och nu ser det förjävligt ur. Hela tapeten är förstörd.

Idag när jag skulle upp har jag antagligen somnat om, för jag tror jag minns att mamma försökt väcka mig. Men iaf, jag vaknade nyss. Ännu en missad engelska lektion. Livet går fint för mig ;/

Stan med mammsen

Skolan var så seg och tråkig idag och så händelselös. Jag orkar inte ens skriva om den. Jag skippade gympan. Det skulle vara nån Cirkelträning, typ judo eller nått sånt. Och det orkade jag verkligen inte så mamma skrev en lapp till mej. Haha, att jag hade haft migrän anfall, låter det inte riktigt hemskt? Fast klart, jag tror jag har haft det förr. Jag åkte istället hem kl 12, från skolan. Hämtade mamma, eller ja, nästan direkt när jag kom hem så gick vi igen. Vi åkte till Backaplan för att kolla efter skor, viket jag verkligen behöver och så hittade jag ett par, höga och svarta. Härligt! Men där var det inte klart än så vi åkte vidare till femman och besökte kicks. Mamma hittade en parfym som hon tyckte om, som kanske blir hennes julklapp. Jag vill verkligen ge mamma allt hon vill ha. Sen så gick vi och mötte Pierre och Eli, gick till apoteket där även jag hade ärenden haha! Efter apoteket blev det mat! Åh så gott det var, Donken, Frölundamålet. Jag kommer bli så tjock. Jag får sluta med sån mat. Sluta med allt gott, typ. Måste börja träna mer. Annars börjar jag få ångest igen. Men sak samma. När alla ätit klart och så åkte Pierre & Eli, medans jag och mamma åter gick till Kicks och skaffade mitt Kicks-klubb kort som jag länge velat. Sen promenerade vi till Duka, någonstans, mittemot NK, där jag köpte hennes födelsedagspresent som hon önskade sig. Ljus. Typiskt.. :) Men hon fick iaf det hon ville ha, och att hon är nöjd, det är huvudsaken.

Nu sitter jag hemma, måste börja med religionsarbetet men jag orkar fan inte. Usch för skolan, det är inte nyttigt. Inte för fem öre. HAHA :)

Love / Jessica

Mun muija <3

Jag var rädd för att det skulle bli en tråkig söndag, igen. Men jag hade fel.
Efter att jag sminkat mig och fixat allt så ringde jag cindie som antagligen just hade vaknat eftesom hon fortfarande låg i sängen. Som tur var det iaf inte jag som väckte henne. Jag frågade henne om hon var på för att åka till stan. och det var hon, wohow <3

Promenerade ner till Eriksbo tillsammans med låten "Du tror du är så jävla smart, tänker rent och klart, men det finns inget med dig som är underbart". En härlig morgonpromenard, fast jag fortfarande kännde mig rätt yr.
Cindie var näst in till klar när jag var framme så vi tog bussen till gamlestan 14:38, så vi var i stan vid 15.oo nån gång.
I stan fick jag mina beslutsångest-saker som vanligt. Typiskt mig så det blev inte mycket köpt. Köpte iaf en present till Cindie och hon till mig och vad är inte bättre än lite extra smink i neccessären. Sen vandrade vi runt. Träffade en karl med en stor orm, hahahaha, fick vi höra iaf. Var inne på Ginatricot oxå, Cindie, jag sa att den där koftan var fedt med cp. Sen så stängde cp 5:an, eller allt faktiskt så jag föreslog att vi skulle ta bussen tillsammans hem till henne och vara rebellet och käka Eriksbos underbart goda, kända .. *trumvirvlar* Kebabtaldrik! Tjohooow!
Det var en av mina bästa idéer på länge tycker jag. För den var för ljuvlig asså, im loving.
Sen så satt vi där, runt det mycket kladdade matbordet, snacka skit, vilket vi gör bäst, so get over it.
Och nästa Sonata Arctica konsert, då ska du med, och du ska stå där bland alla fanskap, hoppa, studsa och skrika så mycket du bara kan, okej? <3

Mina rakastan sua
image15



Nu sitter jag här, är jätte deprimerad.

Det finns inga ord som beskriver hur mycket jag älskar dig och jag är ledsen över det, att jag inte kan visa det eller förklara det.

Att redan nu tänka efter denna långa tid med dig, att den kan ta slut och att du försvinner ur mitt liv föralltid, gör mig rädd. Jag blir jätte rädd och vet inte vad jag ska göra.

Jag är ledsen över att det du vill mest i hela världen sårar mig. Men också att det som får mig att känna mig som lyckligast är att se dig lycklig. Tyvärr går det inte ihop.

Jag vet inte vad jag ska göra för att allt ska bli bra, för både dig och mig.


Söndagmorgon

Vaknade inte för så länge sen av att jag var fruktasvärt yr. Det är jag fortfarande och det känns rätt knäppt. Samtidigt mår jag rätt illa. Usch och fy..
Har redan ätit frukost. Väntar på att alla som man vill ringa och fråga om dom vill kanske spendera sin dag med mej ska vakna. Ändå är kl redan 12, det är säkert bara ingen som e sugen på dator och msn en söndag morgon, första advent. Jag gillar inte julen. Vet inte varför. Den är så tråkig, så mörk.

Jag tänker mycket på min resa, det är bara 19 dagar kvar. Sen åker jag till spanien, firar min jul & nyår där, utan min familj. Där har jag bara lars. Det kommer bli en upplevelse. Hoppas en bra en. Jag är bara så rädd nu när det är min första gång att åka själv, utan mamma eller pappa. Det är väl inte töntigt, att jag känner så? Eller? .. Det är ju faktiskt jul, då man ska vara med hela sin familj och nu är jag inte det. Visst kommer det kännas konstigt lixom. Och dessutom är det ju ett språk jag inte talar, förstår gör jag men bara ytterst lite. Jag hoppas jag lär mej mer där, nått iaf och såklart, jag får träna på min engelska, det är väl en bra sak? Bara jag skulle våga.

Men nee.. Nu ska jag ta och fixa mej. Sminka och platta håret. Sen kanske nån svarar när jag ringer. :)

Rubrikfattig

Igår vart de då ingen jätte rolig dag. På multimedian ett nytt pojekt, Flash såklert, FYFAN! Jag fattar ju ingenting. Jag har ju ensåhär idé men jag kan lixom inte få den lixom verkställd. Det är skit svårt och jag Sofia satt och skrek på datorerna och lagga sönder.
Jasmine: När jekka svär på finska, då är det verkligen allvarligt.
HAHA jovisst, sött sagt :) Men tja.. Får se hur det blir.. Har fått mvg på de senaste typ "media"-inlämingarna, men dehär HAHAHAA, no way! Men jag kan bara hoppas på det bästa och hoppas att jag lär mej programmet bra så jag kan fortsätta med det. :)

Efter skolan åkte jag hem, kolla på OC och laga mat, åt, sminka mej och drog igen. Skulle till fängelset (det låter så jävla kul! haha) och kolla på en konsert med Sofia, Maria & Ida och när jag väl var påväg ringer sofia och säger, ingen idé för biljetterna var slutsålda. Okej, jag blev inte sådär jätte besviken eftesom jag inte visste vilka vi skulle kolla på men, äh, det kommer fler chanser.

Efter den sabbade kvällen åkte jag till lars och myste lite.. Som inte heller gick riktigt som jag hade förväntat mej. HAHAHA!! Fyfan på denna helgen.

Men ikväll blir det slappisch i bastun! :)

RSS 2.0