Thank god

Igår gick jag till skolan. På tal om besvikelse och "yani" vänner som jag nämnde i förra inlägget, så kan jag ju säga att det finns ju ett antal i skolan som helt enkelt inte är mer än stora feta rövhål. Det är ju det sista sista man förväntar sig när man mår som man gör och ja, allmänt. Få höra sånna grejer är fan inget kul och det gör mig så jävla ledsen och arg när man väl accepterat saker och ting. Så vill bara säga till er: Fuck u all, smuts människor, dö. Känns rätt skönt att slippa sånt och sånna som dom. Jag orkade inte stanna där mer än behövligt så jag gick till hm för att köpa ett par skor som också bara blev besvikelse. Träffade syrran också, efter en runda hit och dit åkte vi hem.


Jag kom hem och fixade mig snabbt för att åka in till stan igen, träffa jocke och kent på chez. Jag var as trött och helt opepp och tänkte faktiskt stanna hemma men efter att ha tänkt en stund hur tråkigt jag kommer ha, ensam hemma, sitta vid datan, vara uttråkad och dö så tänkte jag att det lönar sig nog att åka in. Dessutom får jag ju träffa min pojk. När jag kommer dit, fortfarande på dåligt humör. Måste ju ärligt vara nått fel med mina humörsväng. I vilket fall. Sur. Sitter på stället, chez, en måndag kväll, lika dött där som på kyrkogården. Sen kom Sofia dit. Jockes tjej. Världens härligaste brud. Där satt vi ett tag och tjötade. Segt var det fortfarande.


Senare runt tolv kanske.. gick vi till Berså. Där var det oxå tomt och segt. Jag och Sofia började komma igång lite och stog och dansade för oss själva. Inte en själ jag brydde mig om, sket i vad alla tyckte, hur alla tittade. Jag brydde mig inte. Okej, det fula groggludret som sedan raggade på våra pojkvänner fick väl ondaögat en eller två gånger. Fula uppblåstafan. I vilket fall hade jag en av dom bästa kvällarna jag hft ute. Tack vare sofia of course.


Nu ska jag plugga. Puss.


En dålig helg.

Helgen har varit sjukt dålig. Fattar inte vad folk tänker med, eller hur fan dom tänker om andra. Jag är inte nåns svans. Så är det bara. Jag är en osäkert varelse och jag hatar att folk försöker sig på svaga typer. När jag är extremt lätt irriterad ska folk hålla på och förstöra för en. Jag är så sjukt jävla besviken på alla som kallas "yani" vänner. Bajsar snett på alla sånna. Jag har verkligen ingen lust att bry mig längre. Visst jag bryr mig nu. Jag skriver till och med om det. Men saksamma.

I vilket fall, från början.. En dålig fredag, vissa folk kommer man bara inte överens med. En dålig fredag, sur som fan. Lägger mig, väntan på en bättre lördag. Det skulle bli en bra lördag. Åkte iväg och träffade Rickard och Mattias enstund. Ja, det var väl kul, men jag var inte på humör riktigt efter min fredag. När jag kommer hem, ska fixa mig till Ay Caramba som jag så gärna ville på, eller egentligen inte utan jag ville bara träffa min karl och ja, vara med han, bland lite folk. Då blir inte det heller av och jag blir sur på han med. Irriterad, tidig lördags natt, går jag och lägger mig och sover.

Söndagen var lite bättre tror jag. Min pojk kom iaf hem till mig och gjorde mig på bättre humör. Vi kollade på älsklingsfilmen twilight, åh va den e bra. Eller kanske inte efter 3gången man sätt den men. Jag har lånat boken av sofia. Har försökt mig på en sida eller två. Den är på Engelska och det är lite svårt för mig. Men man fattar betydligt mycket mer av filmen efter en snabbförklaring av boken och en exstra gång sedd. Min karl somnade i vilket fall hos mig, jag råkade också somna och när vi båda plötsligt vaknar klockan fyra. Då blir det bråttom och parkeringstiden hade gått ut och där har han härliga p-böter.

Loose

Först till en början när man vaknar, ligger i sängen och solen bara skiner. Fyfan vad det känns härligt då. Det känns verkligen som om det kommer bli en toppen dag. Dock tar andra känslor över den känslan direkt när man gått upp. Jag hade inte en så jätte glad mamma och ett mindre trevligt besök hos en doktor, där jag fick ta blogprov, vilket var hemskt äckligt och jag har jätte ont i där dom stack mig och ett stort blåmärke (oj, så jag överdriver, men ja, det är ett blåmärke iaf). Sen åkte jag till stan. Träffa babe. Han käka, jag banta, sen gick vi och köpte lite kläder till mig. Blev ett par chinos, från bikbok (199kr), billigt, billigt. Och en tröja, eller tshirt, eller nått är det. Loose är ju båda, så känner mig lite baggy för engångsskull. Lite härligt. Efter en runda i några affärer åkte babe hem och jag stannade i stan för att träffa mina bästa babes. Ni är bäst. Nu är jag sugen på redbull. puss.


Twiggy

Godmorgon. Jag bestämde mig för att gå upp nu och försöka mig på att gå till skolan idag. Får la hoppas att jag håller mig bestämd och gör det sen också. Snart blir det att hoppa in i duschen och efter det blir det min hemgjorda jordgubb-kiwi-smoothy, det är dagens missbruk. Men innan det tar jag på mig min jacka och mina tjackis-solglasögon och sätter mig på balkongen, i sooooolen, och tar morgonciggisen.

Här är en bild från igår. Så blir det när man har astråkigt på nätterna. Sminkade mig, testadde lite nya färger och metoder. Testade twiggys. Det är helt klart mina nya favorit nu! Det är ju hur snyggt som hellst. Dock är ju jag inte proffs på det och har inte dom bästa sakerna till att göra det med (det kommer med tiden). Men dethär ska jag verkligen träna på så det blir lite bättre. Men jag är förvänad över resultatet ändå. Trodde verkligen inte att det skulle vara snyggt.



Nu är detta dåliga webcam bilder, tyvärr.

Tävling

Sugen på att tävla om en massa lyxiga produkter? Du kan vara med och tävla om dom HÄR , precis som jag. Besök även bloggen: http://sandrajjj.blogg.se



Lycka till, puss.

han som gör ont gör fortfarande ont och ont igen

Ja det är väl bäst att fokusera på annat, låta det dö ut. Låta allt försvinna, låta hemligheter glömmas bort.

Jag har sovit så dåligt, haft sånna mardömmar.

Jag var på en fest. trevligt var det innan allt blev till kaos. Människor kom inte överens och konflikter bildades. Även jag var inblandad av något slag, kommer inte ihåg. Jag mins trappor upp till husets uteplats, en terass på taket. Vackert och grönt var det. Det började skaka. Jag visste inte vad det var och det var då jag fick samtalet. Jag fylldes med lycka. Han var hos mig och väntade. Jag började springa hemåt. Backen från Eriksbo till Hammarkullen. Jag gick, jag visste att jag hade bråttom för allt stod inte rätt till. Jag kollade upp i himmelen och såg en fläck av den ljusa himmelen, mitt på natten, medans allt annat var mörkt. Jag kände en konstig känsa när jag märkte att andra ljusa fläckar började bildas på himmelen. Allt blir ljusare och jag börjar se saker i himmelen, saker från nån annan värld. Dessa saker skickar ut någonslags känsla och jag vill spy och jag går in i en lyckstolpe och svimmar. När jag vaknar ser jag folk gå neråt, en massa folk som inte vill dö, rädda folk. Jag vet att jag fortfarande måste hem, dom jag älskar väntar på mig. Han jag älskar väntar, det var därför jag hade bråttom. Jag börjar springa, knuffar undan folk. Då ser jag någon jag håller kärt. Varför? Du är ensam. Var är hon? Hur kan du sperera från något så starkt. Något som hållt, genom vått och tort. Snälla gör inte såhär. Mitt hjärta sprack i tusen bitar när jag såg detta. När tidens slut kommit. När jag stod där ensam, ingen tid kvar att springa hem. Jorden, den skapade oss och dit skulle vi återvända. Jag han inte säga hejdå. Så ont det gjorde. Hejdå känns mest. Gör mest ont.


kärlek är ett brev skickat tusen gånger

vad jag bryr mig om nu
är att du kommer nära mig
även om det är för sent att älska dig
vad jag bryr mig om nu
är att från samma säng
lyssna till samma regn

vad jag bryr mig om nu
är att få ut dig ur skallen

är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen
den tar slut från kyss till kyss
vad jag bryr mig om nu är att aldrig ge
hjärtat rakt ut

vad jag bryr mig om nu
är att du ligger vaken
i morgontimmen när regnet slår mot fönstret
och det låter som nån går på dig
vad jag bryr mig om nu
är att du då ser det
hur smutsigt livet blivit

och vad jag bryr mig om nu är att se din blick så sårad
när alla löften klingar falskt
nästa gång du lovar någon allt
vad jag bryr mig om nu
är dina armar om mig
även om jag vet att jag måste glömma dig

vad jag bryr om är att se dig gråta
för jag har gråtit
och du ringde aldrig
vad jag bryr mig om nu är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig


vad jag bryr mig om är att se som i slowmotion
när du går sönder inuti
så som jag gjorde det

vad jag bryr mig om nu är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig


vad jag bryr mig om nu är att höra dig
andas
veta att du är nära
förlåt nu slutar jag

vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig


säg nånting
säg nånting.. ?

i skorna är jag gud

Vaknade rätt ridigt idag, vid tolv kanske. Rätt skönt. Fick iaf ett härligt samtal och vipps så var Sofia min älsklade, eller ska jag säga den störde här. Vi firade den nya dagen med kaffe och cigg på min så otroligt härliga balkong. Måste säga att alla måste älska den balkongen. Blev massa störda bilder och en massa annat kul. Vi peppade som fan hela dagen för att babe skulle jobba på gp och vi skulle dit. Sofia åkte hem, jag fick mamma att investera en ja, vafan heter dom, sån man iaf smälter choklad i, så bara så ni vet, köp inte en sån till mig som inflyttningspresent när jag flyttar hemmifrån eftersom jag redan har en sån. Sen kom sofia tillbaks med hennes skor, helt ärligt (fast på skoj) Sofia, jag skiter i att du kom, men TACK för att du kom med dom skorna.. JAG DÖR! jag älskar dom. Måste, imorgon, köpa, jag skiter i vad, men jag köper dom imorn, samma, exakt samma, för jag är GUD i dom skorna. Och dom andra skorna, och dom tredje, fan, det blir många skor nu. Men samsamma... Nej men klart jag inte sket i att du kom för du gjorde min dag Sofia <3

Peppen var på högvarv nästan men allt förstördes av ett ord och en kontroll. Jag ska fixa det en annan dag, jag lovar. Eller inte jag då, men ja. Jag lovar.

Varför finns inte din lukt kvar på tröjan. Varför kan jag inte släppa taget. Varfö ska det vara så svårt. Varför så jobbigt. Varför kan man bara inte rymma från verkligheten. Frågetecken. Saksamma.. it's too late.

Jag vill ha dig, jag är din men inte bara din.

Undra om han också satt där ensam, höll i sina händer för att inte göra något man ångrar. Satt han också där och väntade på ett kanske. Satt han där och undrade, funderade. Kom han fram till något. Jag undrar. Jag satt och höll i mina händer för att inte skriva, för att inte ringa fast hela mitt hjärta ropade efter honom, eller är der bara det jag inbillar mig, nu när det är förbjudet. Nu när jag måste testa mig själv. Jag satt ensam och väntade på ett kanske, på att kanske inte vara den ända som hade svårt att låta bli. För det hade jag, det har jag, annars hade jag inte skrivit detta nu. Men jag vill ju att du ska veta hur jobbigt det känns. Varför ska det vara så jävla jobbigt? Varför bryr jag mig? Varför skriker tankarna i mitt huvud ditt namn och inte hans?

Du gör ont

Det är svårt att skriva när allting fastnar sådär i halsen, i tankarna och fingrarna. Jag vill säga så mycket om alla tankar som jag har. Säga mer än vad du förstår. Hur mycket jag saknar dig och oss. Hur jag vill ligga i din famn och se in i dina ögon. Dom får mig att le. Du får mig att le. Du får det att pirra, fortfarande. Du får mig att hoppas på något omöjligt. Du får mig att vilja något verkligheten inte erbjuder. Du är något så speciellt för mig. Du dömmer mig inte utan tar mig som jag är och med dig kan jag känna mig som mig själv på ett sånt sätt som jag inte kännt förr. Varför är du inte som alla andra svin. Allt kanske hade varit lättare då. Men det är du inte och jag vill inte släppa oss. Det vi är, det vi var.

Varför var jag tvungen att vara så spontan, så impulsiv. Då hade jag sparat allt ont. Från dig och från mig. Då hade jag även gått miste om allt. Allt som jag aldrig kommer glömma, som jag aldrig tänker radera. Det finns inget med dig jag vill glömma.

Jag vet inte längre om jag vill vara med dig. Om jag vill ta den chansen. Jag vill inte ångra dig och jag är rädd att jag gör det om jag tar den chans och satsar allt på oss. Jag vill inte ångra. Så den dagen jag ångrar att jag inte tog chansen så är du nog lånt borta redan. Då behöver jag inget mer än såra mig själv, och det kan jag ta, det klarar jag av. Men att såra dig genom att vara som jag är. Så osäker, så vilsen, så tveksam på allt. Det kanske inte sårar dig men jag ger ju dig inget bra iaf. Jag vill inte se dig ledsen.


RSS 2.0