min hjälte

Elie kom in och frågade om jag hade lust att gå till torget och köpa lite chips till alla och jag fick köpa vad jag ville. Åh, tänkte jag, lite friskluft, verkar inte regna, så varför inte + att jag får lite godis. Så nu sitter jag här med min hjälte, min godispåse. Fast klart, jag köpte allt för mkt surt, eller ja det var bara surt jag köpte och nu är jag sugen på lakrits och chips istället. Aldrig kan man vara riktigt nöjd.

Denna veckan i skolan har vart nått av det meningslösa jag gjort i mitt liv typ. Jag har gått dit, inte gjort ett skit och gått hem. Så tänkte nog med Sofia dra dit, skriva på närvaro och sen dra hem igen, ingen jätte dålig ide, tycker jag då.

Jag vill ha en fin blogg som Cindie har :( Jag vill kunna göra designa den själv och göra den cool och speciell lixom. Blä, jag är avundsjuk på dej Cin.

Loove / Jessica

min hjälte

Elie kom in och frågade om jag hade lust att gå till torget och köpa lite chips till alla och jag fick köpa vad jag ville. Åh, tänkte jag, lite friskluft, verkar inte regna, så varför inte + att jag får lite godis. Så nu sitter jag här med min hjälte, min godispåse. Fast klart, jag köpte allt för mkt surt, eller ja det var bara surt jag köpte och nu är jag sugen på lakrits och chips istället. Aldrig kan man vara riktigt nöjd.

Denna veckan i skolan har vart nått av det meningslösa jag gjort i mitt liv typ. Jag har gått dit, inte gjort ett skit och gått hem. Så tänkte nog med Sofia dra dit, skriva på närvaro och sen dra hem igen, ingen jätte dålig ide, tycker jag då.

Jag vill ha en fin blogg som Cindie har :( Jag vill kunna göra designa den själv och göra den cool och speciell lixom. Blä, jag är avundsjuk på dej Cin.

Loove / Jessica

Vad är det som händer?

Mina dåliga dagar, mitt humör, allt jag känner det orkar typ inte vara kvar mer. Jag orkar inte lyssna på skit ta skit eller nått sånt mer. Visst är det bra, men fyfan, det kommer ut på sånt förjävligt sätt så det är inte sant. Jag kontrolerar inte dom ord jag slänger på er och inte nått annat elak. Jag vill inte vara mej själv i den sekunden men jag är så trött på hela alltet just nu. Jag säger ifrån, förlåt. Det blev visst på fel sätt. Men jag är slut.


Förutom att allt ska verka skit för stunden så vart det en UNDERBAR helg.
Fredagen var jag i kyrkan med Jessica. Jag kände mej direkt helt.. vad ska jag säga, typ glad, verkligen jätte glad när jag kom in, där alla var glada och kramades och visade kärlek, där alla sjöng med hjärtat till Gud. Det var helt underbart, sånt är underbart. Trots det så råkade jag komma rätt "olägligt", alltså, jag kom när nattvadet delades och efter det var det en timmas paus, sen vart det talkshow för mej i 15min, sen vart jag tvungen att gå, klockan var typ halv elva. Man vill ju inte bli dödad på vägen hem. Man ska ju ändå till Hammarkullen lixom. I stan träffade jag Sebbe så det var rätt lugnt, slippa stå själv på brunsparken. Jag hatar vara själv på nätterna, speciellt i stan. Usch. Men jag kom hem helt lugnt, inga problem. Jag la mej i sängen med Lars Laptop, låg där, kollade runt på bilddagboken och sånt, åt chips och physalis, och drack cola, är det inte livet eller? Grymt härligt.
Lördagen började med att jag hoppade i duschen tog på mej kläder packade och allt och drog till SvFi och klockan var väl.. Jag var nog där efter två nångång. Sen så fick man gå runt, fixa sig typ, sminka sig och sånt, sen springa runt ännu mer, bara som tidsfördriv. Sen kom Sofia dit vid fyra nångång och ja vi chillade och så ända tills det var dags för soundcheck, allt gick bra. Sen var det bara att vänta på allt folk att komma, vänta på klockan och allt annat. Sen kom Lars och Andreas och vi gick och satte oss i Aulan för att vänta.
Sen så wipps, gick tiden och det var dags att gå upp på scenen. Jah, jag kan ju inte säga att det gick super bra. Kunde inte riktigt alla låtar at the moment typ. Lite jobbigt, men det gick väl, kul hade jag iaf och som fan! Alla tyckte att vi var bra iaf, men jag tror man söger det bara för att vara snäll, för det hade ju jag gjort iaf. Man får ju aldrig veta sanningen. Haha, orka vara posetiv människa.
Aija, efter konserten eller ja våran del av den så började discot vilket var underbart. Jag fick dansa loss och bara släppa ut monster innom mej HAHAHAH, nästan. Sen är jag ju rätt stolt över att jag fått Sofia att dansa nykter. Det var så sjukt härligt att dansa igen jag.. jag bara älskar dej så jävla hårt.
Sofia och jag åkte hem nångång vid 11 tiden och var hemma lite innan 12 och vi vart så trötta, vi garava åt allt och var så jävla flumm så det blir inte värre och när det var dags att sova, tro fan att vi däcka med EN gång.
Söndag åkte jag till Sofia för att nu sova hos henne. När vi kom hem till henne efter värsta långa resan med bussen (usch pedofilgubben var där).. så luktar det så gott hemma hos dom, jag kände bara MMMMH, nu ska vi äta tacos era jääävlar och jag åt två stycker, fyfan va bra presterat eller ja, typ. Det var en sjutk bra dag. Vi la oss och kolla på film och båda somnade som två idioter, haha, fan va gött det var, sjuuukt! Sen så slutade dagen som den alltid gör hos Sofia, vi har en fedt CP fotosession och lägger oss i sängen, ligger och garvar järnet och pontus ligger i rummet brevid och bankar på väggen, ett tecken på att jag och Sofia bör hålla käften, menmen, det är inte alltid lätt att hålla käften när man har käften full av garv.

Idag har det varit en piss dag, usch jag gillar inte alls gruppindelning i skolan, arbeta med en kampanj mot knar, blä blä, visst är jag imot det men.. ändå. BAAAAAAAAAJS.
jag vill sova :)

Looove / Jessica

Typiskt

... jag blir alltid sugen på att skriva blogg då när jag är arg, eller sur, eller ledsen, eller ja, nere och inte glad. Visst kan det hända att jag srkiver glada blogg inlägg också men väldigt sällan. Så nu när jag e sur igen, kan jag srkiva.

Mamma e jobbig.

Bombhot

Vilken jobbig dag det vart idag. Sjukt segt imorse när man skulle till skolan. Först gick man till spårvagnshållplatsen och träffade sin bror där som väntat där i en halvtimma utan att några spårvagnar kommit. Så det tog inte lång tid innan jag drog till Eriksbo istället för att ta bussen, som jag såkalrt missade PRECIS. Där stog man i 10 minter för att vänta på bussen till hjällbo och sedan 5 minuter för i hjällbo för att vänta på Organe till stan. När jag satt på bussen ringer mamma och säger att Göteborg är bombhotat och det ligger 4 eller 5 bomber runt göteborg så det var lite sådär "evakuerings skit" eller nått sånt liknande, eller spärrade platser heter det nog. aija jag kan inget om sånt. Så iaf, jag sa till mamma att jag skulle åka till Hisingen istället för att gå till Sussu skola för att vara i någorlunda säkerhet. När jag vart där i ca. 30 minuter 1 timma ringer mamma igen och säger att det är okej för mej att åka till skolan nu. Aija, det var ju checkt. Så jag åkte dit, 45 minuter kvar av MP, måste bli klar med filmen eftersom jag är bäst på det.

Jag kom till skolan lite små sur. Inget har hänt med filmen OCH SÅ SKA DOM LÄGGA TILL DET JÄÄÄÄVLA STOL KLIPPET. GUD!? Vissa människor har ju då inte hjärna att tänka med om det klippet ska vara med. Det är ju förfan äkkligt. USCH! Vad jag är sur. Det räckte med att paraplyerna skulle vara med men stolen oxå? Oh, hej alla männsikor, kolla på våran porrfilm! Runka åt den om ni vill! För jag lovar att den funkar som en p-rulle. Jag skiter i vad folk tycker. Som det var sagt idag: Jessica är den ärliga, hon säger alltid sanningen, allt vad hon tycker. Visst fan gör jag det. Jag vill ju inte ses som nått dåligt bara för att andra tvingar mej in i den sitvationen. Jag får ju inte dra mej ur skiten nu. Annars blir det ju IG, hoppas det blir det iaf, sånt borde man ju inte få visa i skolan. Bara så alla vet är jag mest förbannad, mest av alla i hela världen och jag skiter i hur gramatiskt och stavnings skit fel allting blir just nu för jag bara skiter i OKEJ!?

Sen så skulle Lars också börja jobba sig. Vafan fattar inte folk att jag bryr mej och det är därför jag är ärlig och säger vad jag tycker. Det är för eran skull inte för fucking min egen skull.
Men sen kom Lars förbi skolan och jag kunde ju bara inte vara sur på han som vanligt. Fast såklart, idag så är allt helt hjärtlöst för mej, eller allt känns så iaf, bara för det är pms vecka (vilket man inte kan skylla på mej eftersom jag är tjej så gör jag det ändå) så blir alltid bara sådär fucktup.

Efter skolan gick jag för att träffa Jemina och Saara. Vi satte oss och fika och gissa vad som händer? Jag beställer vamchoklad och jag får den med ett jävla gult fettlager med smör typ. Det gjorde mej smått arg med men jag tog det helt okej. Jag orkar inte bry mej, pengar växer på träd, löv växer i perioder.

Eftersom jag fyller 17år nästa söndag så tänkte jag ordna nånslags middag på lördagen, tror jag. Så jag måste tyvärr banga det i Stenungsund. Mitt kalas är något vikltigare för mej, typ.

Aija nu är jag glad iaf, eller ja lite iaf. Jag är hemma, det är varmt och skönt och jag har en liten ask med syfilis (physalis). Och jag tycker det är jätte gott, bara så alla vet det :)

Looove / Jessica

Livslust 0

Igår var jag och fikade på cafe Vasa med Jessica. Det var mysigt och det är ju alltid roligare att spendera sin söndag med någon än ensam hemma. Igentligen skulle Joel också med eftersom det var hans ide hela grejjen, men han bangade det. Menmen, då vet man det nästa gång, ja om det blir nån nästa gång ^^
Men som sagt, vi hade jätte mysigt. Sen kom Sofia dit med Elin. Dom skulle köpa kaffe så hon stog och pratade med oss en stund om kommande lördagen.
Kommer bli jätte skojj. Måste bara träna på alla låtarna så jag inte gör bort mej. Plus att jag ska köpa nått riktigt coolt att ha på mej.

Idag har jag varit rätt sur, eller ja, lite iaf. Jag orkar inte med skitsnack. Jag orkar inte med nått typ. Jag orkade inte gå upp imorse för att gå och duscha så jag somnade om och vaknade först halv 11. Tog på mej lite mjukis och drog till skolan där jag gjorde INTE ett piss. Sen har man så sjukt ont i huvet. Måste till en ögon-grejs för att kolla att det inte är mina ögon det är fel på. Kan ju alltid vara det utan att man vet.
När jag kom hem har jag typ bara sovit. Det är rätt skönt när man är på dåligt humör och ens livslust e på 0.

Love / Jessica

Mjau jag är en katt

Igår var nog en av dom roligaste dagran på länge. Skolan var helt underbar. Jag och Sofia damppade järnet på allt och alla och hade sjukt kul! Jag har nog inte skrattat så mkt på länge som när vi började tjata om "tänk så skulle man prata så här: AAAAARGGGGGGGGGGGHHHHHHHHH". Du förströde mitt smink Sofia, det var ditt fel att jag såg ut som en mongolid hela resten av dagen. Allt är så jävla skojj med dej. Vi är bäst tillsammans <3 Och jag ska inte byta skola. Tror du verkligen att jag skulle vilja överge dej?

Dessutom fick man sluta kl 12, den dagen. Jag åkte till SvFi för att repa lite inför 26 Januari, då det ska vara en slags Festival kan man väl säga, eller den har blivit döpt så. Men i vilket fall som hellst så ska jag sjunga där vilket kommer bli SJUKT kul. Jag längtar. Jag har verkligen drömt om att sjunga, eftersom det var ett tag sen nu. Men alla som vill komma och kolla skriv till mej. Det kostar 30kr, men det är en insamlings grej till 9:nas klass kassa plus att dom ska betala för alla akriviteter som kommer dit, så kom dit, destufler destu roligare! <3

Det var jätte kul att repa. Plus att mikkis fick mej att gråta när hon sjöng wicked game. Hon har nog den vackraste röst jag hört, jag blir gaaaaaaalen på henne asså. Jag önskar jag hade det inspelat när hon sjunger, då skulle jag nog må bra varje dag! :)


Idag har det inte heller vart nån speciellt jobbig dag. Vi hade musikvideoinspelning idag med, det gick väl som det gick. Måste bara erkänna att jag hade lust att slå alla typ. Fyfan.. Mina nerver gick när ingen lyssnar, jävla.... ÅH! Men jag skiter i vilket, det får bli som det blir! :) Jävla porrfilm kommer det bli som vi visar till våra föräldrar, WOWOWOOO! Skit kul. Allt handlar ju alltid om sex.

Vi fick även idag sluta tidigare, nångång efter 12 för matteläraren skulle iväg vilket var skönt för då gick jag, Sofia och Jessica ut och tog lite bilder. Tror inte dom blev sådär jätte snygga men aija, vi hade kul iaf. Vi får göra det nångång igen när det är varmare väder för det var verkligen sjukt kallt idag.

Sen när dom skulle gå gick jag en stund själv i stan och kollade lite på kläder. Hittade en sjukt snygg kjol som jag ville ha, som hade spruckit i röven och jag orkade inte köpa den för att sen laga den. Menmen, får gå runt och kolla mer imorron med min bejbis Lars :) <3

Love / Jessica

Jag vill slå Al Bundy :)

Skolan var bara allmänt jobbig idag. Man kommer aldrig överens när man jobbar i grupp och speciellt inte när man ska klippa en jävla film på plats. Oh fiffan.. När det gäller några hundradelssekunder fel man bråkar om. Känns bara som filmen kommer bli sjukt.. asså, inte dålig men.. lite misslyckad iaf.

Så jävla skönt med en blogg där man bara kan klaga. Man vet ju inte riktigt om det ens är nån som läser, så jag skiter väl i vad jag skriver och hur mkt jag klagar. Jag måste ju tala ut nånstans.

Men det det var sjukt god mat i skolan idag, eller tzatsikin var sjukt god. Det dåliga med det var sen att ingen hade tuggummi och man luktade äkkel. Sen fick jag en krona av Jossan för att köpa en tuggummi då och det var nog det äkkligaste jag smakat på så det var ju bara in i munnen och spotta ut igen.

Sen var det typ gympa nått sånt styrketest eller nått sånt cp. ORKA med sånt eller vadå? Jag började inte gymnasiet för att bli epic i idrott eller typ få magrutor. Fan tror dom om oss? Att vi älskar gympa och ska ha idrott och hälsa A både ettan OCH tvåan, "eftersom vi har för lite timmar i veckan" så dom ska fylla ut det över hela tvåan oxå, tack så mkt, underbart.

Orka, jag e så jävla irriterad, sur, förbannad, agressiv, ledsen, riktigt arg.. Allt är meningslöst typ. Jag vill röka och spola mina problem i toaletten, eller nått. Det hade ju vart nått asså :)

Baaaaaaaajs, jag har en tvättdag idag med sjukt många maskiner tvätt och ett jävligt humör, underbart. Jag vill bara sjunga lovsånger av all den lycka!

LOOOOOVE / Jessica

Deprimerande med måndag

Prov, det första man har på morgonen. Ett prov man inte pluggat på, man har inte ens öppnat boken, man hatar läraren och vill inprinsip att hon ska dö. Det är nog det härligaste som finns en måndag morgon.
Provet gick inte så bra, så det tog mej från att gå in i klassen och gå ut, 10 minuter.
Senare gick jag, Sofia och Jessica till Joels nya lägenhet, fifan. Det var jätte fint :)
Efter skolan träffade jag min bebis och han kom hem till mej. Själv satte jag med o lirade WoW en stund, bara tills jag dinga. Sen var det mat, sjukt gott, typ lax-sås med pasta :O
Just nu, sitter jag vid datorn.. Tråkar järnet.
Oh Fifan ;/


Jag kan ingen svenska. Jag kan inte finska. Min engelska går åt helvette men jag fattar inget endå, varför ens ge sig på att försöka lära sig spanska. Misslyckad or what?

Fyfan, jag är så jävla B. Det är inte kul och känna sig sån, eller med fakta veta att det faktiskt är sån. Jag skämms sjukt mycket. Jag vill vara som dom andra... Och jag som trodde att jag var stark.

Skönt med helg

I fredags var det kul att träffa lite svfi barn. Åkte till Angered med mammsen och träffade Sofia och Sara. Sjukt söta är ni, jag saknar er. Sen kom syrran och mötte mej så gick vi först till ICA och sen till Dennis, äntligen en chillkrök kväll med goa polare :)
Jag hade jätte kul. Jag orkar inte skriva om hela kvällen eller nått.

Lördag smsade Sofia mej och efter några timmar mötte jag henne i hammarkullen och vi gick hem till mej, ringde Lars och typ, efter ett tag drog vi till Frölunda, käka på donken och sånt. Sen åkte Sofia hem och jag gick hem till Lars och sov över. Mys med Bebisen <33

Fan jag har så tråkigt att jag inte ens orkar beskriva min chillhelg.. FIFAN ;D
Love / Jessica

Rauw fredagar

Imorron blir det fedt skön fredag. Chillkrök hos dennis med syrran och andra kompisar. Det blir xbox, musik, film och massa shit, men shoft ska det vara. :)

Idag gick musikvideoinspleningen sjukt bra på meeths! Jag kan inte vänta tills den blir klar. Jag är så sjukt pepp på att se den vinna, right sofia? ;D
Efter skolan blev det hem till Naaaani, min kär-ring. Vi käkade kebabpizza och uuuuuuuuh den äkkelgubben, han var den äkligaste i världen asså. Flörta på småbarn, eller så var han bara feeedt med retard.
Sjukt kul att vara med Nani igen, har saknat henne jätte mkt <3

Jag har absolut inget att skriva, jag e trött och.. har tråkigt :)
Love / Jessica

Jag vill ha sommar

Spanien var mycket bättre fast det inte var varmt och man behövde ha på sig vinterjackan, men det var lite varmare vilket gör spaninen mkt bättre än sverige. Jag klarar inte av när det är mörkt och kallt, jag pallar inte. Jag blir bara deprimerad av det.

Ni som undrar, jag hade det sjukt underbart i Spanien, men jag orkar inte bara skriva om det, tar för lång tid och blä, kommer knappt ihåg alla dagar. Men det var härligt att komma bort från verkligheten ett tag, plus att vodkan var billigare där såklart och margaritas är inte dumma.

Åååh jag vill ha sommar så mycket! Kommer bli så jävla skönt med mina planer! Ska bo hos sofia ett tag, ska till grekland (kanske) med sofia, sen ska man till sthlm och träffa snyggaste katja <3
FATTA ATT JAG VILL HA SOMMAR NU!
- Men det enda med sommaren som kommer suga röv, är att älsklingen ska till Mexico :'(
Du som är mitt allt kommer lämna mej i 2 månader.. Jag vet inte.. jag ska nog gå och gråta i nått hörn.


Menmen, skolan har börjat, är i mitten på första veckan. Känns helt okej, eftersom jag älskar våran klass. Den är underbar. Men visst är det piss att vakna tidigt och orka gå upp och plugga engelska och sånt skit, fyfan.

Idag har vi haft estetisk verksamhet, det var kul, förutom att jag fick klister papper eller nån äkkel skrynklad papper kastad i ansiktet ett par gånger. Men tja, jag fick med mej en halsduk hem istället för det, eftersom jag suger  på att kasta papper, eller ja "jag är för dålig för att kasta sten" hahah xD
Efter skolan åkte jag och Sofia hem till Jessica. Hon bjöd oss på pizza och cola, sjukt gott, JAG DÖR! Sen kollade vi på en film. Brutal, helt okej, fatta inte så mkt eftersom jag är trög och såklart, jag somnade en gång också.
Nu är jag hemma. Har rakat benen och känner mej jätte fräääsh haha, en katt mjau!


Jag har skut tråkigt, tråkigtdeluxe, orkar inte med nått, så får sova snart.

Imorgon blir det meeths musikvideoinspelning, FYFAN va grymmt det kommer bli, majgaaaad! :D

L O V E / Jekkish


RSS 2.0