ta bort det onda

Ja, jag är sjuk just nu. Väldig sjuk. Vart på sjukhuset idag. Bra! Om du bara visste.

Gör som du vill men jag tänker vinna tillbaka
ditt hjärta oavsett hur mycket du kämpar och stretar emot
du kan inte först ge så mycket och sen plötsligt sluta

Texten beskriver mycket av mina känslor just nu.

Idag har varit en hemsk dag. Helt förfärlig. Min värld har rasat och jag vill inget annat än bara försvinna. Dock löser det inga problem i världen. Men.. Kvällen blev bättre. Låg i sängen med migrän och tänkte att jag vägrar ligga hemma ikväll, jag vägrar ligga kvar en sekund till och gjorde mig iordning och åkte in till stan för att möta Kent och gå på bio. Tyvärr blev det ingen bio iaf utan vi hamnade på bron ikväll igen för att se Marilyn Manson. Han är ju för sexig. Håller ni inte med? NammNam!

Imorgon blir det gudstjänst. Härligt!
Därför ska jag lägga mig och såva typ nu.
Gnatt och sovgott eller nått.. dö.

Härligtrosarumpa

Jätte mysig dag igår med kent. Drog tidigt på morgonen till Borås för att göra värsta klippet. Eton hade utförsäljning. Dock var det inget att hurra för. Så det blev en jakt efter skjortor i göteborg istället. Sedan åkte vi till mig och somnade med en gång.

Idag har jag vart med Jasmine. Vi åkte till Askimsbadet. Solade. Badade dock inte.. Det var svinkallt! Senare på eftermiddagen kom Cindie, Tezzo och Rune. Har haft jätte trevlig och så himla skönt. Måste bara förmedla, jag låg alldeles för länge på rygg känner jag. Eller ja, vet jag eftersom jag kollade in rumpan i spegeln förut (hahahhahahaa). Inte vackert måste jag säga.

Nu ska jag fixa mig iordning, käka lite. Sen åker jag in till stan med Cindie och Rune för att se Slipknot från bron, eftersom man fan inte gick och köpte sig biljetter till metaltown :( buhuu, men bron blir säkert fine det med.

Nu måste jag kila, puss.

Sol och bad med bebisarna

Åkte till pappa i några dagar. Skönt att komma bort från betongväggarna och allt annat här hemma. Dagarna har varit varma och sköna och jag har legat utomhus dagarna långa och sovit tidigt om kvällarna vilket har varit rätt skönt faktiskt. Fått umgås med mina bebisar också.

För er som inte vet, så är det max två veckor kvar tills jag får två helt underbara tvillingsyskon <3

Idag kom jag hem tillbaka. Åkte till stan och skaffade mig ett fritidskort, känns jätte bra att ha det gjort nu. 
Imorn på morgonen blir det en sväng till Borås med min karl. Jag är lycklig.

Här är lite bilder på mina bebisar :)


















svara mig

Jag vet inte om det är det bästa att ligga själv i ett mörker med musik från högtalarna som får en att tänka, som får en att fundera på det mesta.


Är det detta de menar med att bli vuxen? Att ta stora beslut? Att inte leva livet så som man ska göra när man är ung och galen? Alla dessa regler. Alla dessa stora steg. Är det verkligen jag eller är det det jag tror jag måste vara för att behaga någon annan? Blir jag glad påriktigt eller inbillar jag mig bara? Ska jag behöva ända mig själv? Är det något fel på mig? Jag måste få veta vad som är rätt och fel. Vem jag är? Vad vill jag vara? Vill jag detta? Vill jag bli vuxen, måste jag bli det? Ta ansvar, börja tänka, inte vara ett barn längre. Jessica du är inget barn längre. Så som du gör, gör barn. Men jag är ett barn. Jag har mycket kvar att lära mig. Gör jag rätt nu? Snälla någon, svara mig? Hjälp mig att förstå? För jag är förvirrad.


kväll igen

Ja, ännu en kväll, sitter jag på balkongen. Mysigt svalt. Lyssnar på låtar, förgiftar mina lungor och tänker. Livet är förjävligt och jobbigt, samtidigt så förjävla underbart. Jag vet inte vad jag ska säga. Mer än att, bästa låten i världen är Lasse Lindh - Vi     

<333

är det bättre att vara ensam?

Ligger vaken i sängen efter en lång natt av prat, filosofi och cigaretter på balkongen. Lyssnar på låtar som berör. Kärlekslåtar. Är dom inte för underbara? Så jävla hemska. Man tänker på det gamla som vart, det nya som är. Kärlek gör så förbannat ont. Det gör nästan lika ont att leva med det som att leva utan det. Varför gör det så ont? så jävla ont.

skor



Belles 199kr

Bio

I Torsdags, seg dag. Allmänt sur och ledsen. Jag och bfriend kom iaf överens om att ses i stan och prata lite, och kanske ta en bio. Innan dess kom Michelle till mig, vilket hon borde göra oftare, eller iaf att vi ses oftare. I vilket fall, besökver var inte långt. Hon skulle hem och jag till stan för att möta upp kent.

Vi träffas i stan och han ber mig hoppa in i bilen. "Där är din påse". Och ååååh! Bättre man kan man inte ha. I påsen fans parfym, smink och sånt. Riktigt behövligt, as tack <3



Båda var jätte hungriga så vi gick och käka och sen bort till biopalatset. Vi såg the hangover. Sjukt nice film, den var faktiskt rolig. Måste fan åka till Las Vegas. Måste.. Snart! För jag har blivit kär i den staden.

 

klackar

Vaknade relativt tidigt idag, skulle upp för att skynda mig till Angered för att hämta mitt paket. Efter det fick det bli en liten runda i angereds butiker. Och in i belles shoes. Där fastnade jag ett tag, för gud är underbar som sakpade höga klackar. Satt en stund där inne, funderade och pratade med försäljaren eller vad man ska kalla henne. Hon är hel ball. Jag köpte i vilket fall med mig ett par hem och la undan ett par. Mamma får följa med mig och hjälpa mig lite.

Sen åkte jag till farmor en stund innan jag skulle på möte. Testade skorna jag hade beställt och åh, dom var som gjorda för mig. Dom var helt underbara och färgen var hur ball som hellst.

Efter mötet åkte jag in till stan och träffa en sötnos. Satt vid gräsmattan vid operan och det var mysväder, ja iaf innan det blev kallt. Bara så att ni vet.. så bajsa en fågel på min väska. Min nya väska och jag blev nästan ledsen i ögat. Usch för fåglar. Menmen.. Jag och söt skiljdes sedan åt utanför mammas jobb och jag gick dit och vänta på henne. Och fick köpt lite saker med mig igen. Men nu blir det slut med det, iaf på ett tag. För r.i.p Duka, ni försvinner nu. Cervera har nämligen köpt upp Duka. Så inga mer Duka påsar. Så.. hello Cervera! typ... HAHAHA!

Pololo kom förbi en stund. Det är hans födelsedag, så grattis till han <3















MITT PAKET HAR KOMMIT! :)




den sidan av stan

Dagens planer gick åt skogen och jag skaffade mig andra planer istället. Åkte till stan och träffa en vän, vilket var trevligt. Faktiskt. Sen tänkte jag gå på en shoppingrunda, men nej, inte idag. Orkade verkligen inte. Så jag väntade en stund på mammsen, så åkte vi hem tillsammans.

Hemma hade vi folk som vanligt, vilket var trevligt. Alltid kul med ännu mer sjuka människor. Och plötsligt var klockan över tolv och folk började dra sig hem. Efter det har jag varit osocial med min data.

Jag får panik med mina låtar, alla är hundra år gamla. Jag vill ha nytt som jag kan stå och hoppa till hemma. Får väl skaffa mig den där.. spotyfie, eller vad det nu heter. Saksamma. Jag orkar bara inte lyssna på den skit som jag har just nu.

Jag vet inte asså. Börjar bli riktigt trött på massa saker nu igen. Folk speciellt. Fy va jag odiggar folk asså. Måste bara säga det. Så trött att man inte duger. Ska det vara så, så duger ni inte heller.

Jag hatar bo såhär jävla långt bort. Jag hatar bo på denna sidan stan. Jag hatar att du är så långt bort. Jag hatar att du är på den sidan av stan. Jag hatar vara utan dig, nu mer än någonsin. Typ..

morgonsolen

God morgon! Sjukt härligt att vakna till att solen lyser och värmer en. Hoppas det blir en fin dag. Isf vill jag nog spendera den på farmors altan med bikini på mig, cigg i handen och cola bredvid. Och jordgubbar hade inte suttit fel heller.
Men innan jag planerar något sånt ska jag nog umgås med lillasyter lite :) Puss.

duka

Och jag som skulle sluta köpa grejer. Jo, men tjena. Mamma väckte mig tidigt och bad mig om att följa med henne till jobbet och hämta en sak, vilket var akut tydligen och eftersom jag är en så fruktansvärt underbar dotter, så gjorde jag det.

Då kom jag därifrån med med hennes grej och själv köpte jag med "biff-knivar", två olja/vinäger karaff, mjölk- och socker-set och sedan blackline vas och ljuslycktor (gud, äntligen!!). Jag älskar duka. Sen blev det en kjol från bikbok också.


            



Jag bara köper och köper saker till min blivande lägenhet. Här sitter jag, 18år, går i skola och utan jobb. Hur fan ska jag kunna flytta.. suck..

Idag är det söndag och vad ska man göra en söndag..? Äh nått hittar väl jag på. Nu är jag inte så hungrig att jag dör. Puss.

Fredag

Fredag morgon, äntligen. Avslutning, sedan sommarlov.
Gick upp jätte tidigt, vid 7 tiden ungefär, vilket är jätte tidigt för att vara jag. I vilket fall skulle det bjudas på fika på avslutningen, och jag ställde mig och baka muffins, vilket blev fett med fail, men iaf. Duktigt gjort för att vara min första gång.
Iaf, det var jätte tråkigt på avslutningen. Sofia fattades (miss u). Men hon är i magaluf och har skoj med Sarah. Efter avslutningen blev det ännu en shoppingrunda, vilket jag får sätta stopp för. Jag har faktiskt inte vunnit på lotto. Det blev väl inte så jätte mycket saker, en u-neck, två mascaror, lite nagelack och sånt smått och gott. Ena mascaran var till mamma, för hon är bäst i världen.

Efter min vistelse i stan åkte jag hem för att powernapa lite och sedan, fixa mig och sedan utgång med min Saara.
Super kul! Först blev det Chez, några cider där med tim + hans random folk och sen kom min pololo med, och han är också bäst i världen! Men vi blev inte där länge. Därifrån gick jag, Saara och Kent till Keybar. Där var det asdött faktiskt och Kent stack. Så jag och Saara blev kvar själva och ja, en sak leder till en annan och plötsligt skulle vi med ett par galningar till Valand. Och Valand e nice, eller ja, jag diggar det faktiskt. Dock blev det ett glas för mycket och tim som är så underbar betalade taxi till mig hem.







Lördag mådde jag inte så jätte bra. HAHA, jag ska inte börja prata om det nu. Utan ja, ett glas för mycket säger en hel del om dagen där efter, iaf i mitt fall.

Annars var lördagen toppen. Jag mådde bättre till kvällen. Då blev det god mat, massa kul folk i huset, pololo med <3

K <3

Idag blev det en sväng i skolan för att lämna lite böcker så man slipper en önödigt faktura. Efter det var det bara att gå loss i rean. Hittade väll inte så jätte mycket. En jeansklänning(YES!! ni får se en bild nån annan dag), ett skärp, underkläder, BH. Men det fick bli ett stopp där för att ja, spara pengar och tid. Så jag åkte hem för att städa lite för älsklingen var påväg.

Nu måste jag iaf lägga mig. Ska upp tidigt imorn för att baka lite och sedan gå på min skolavslutning. Härligt.





K som i Kent, som i Kärlek -

Nya köp

Igår var typ världens underbaraste dag. Nej, inte rikgit men det var övermysigt. Jag tog bussen rätt tidigt bort till Lindome för att träffa min kära där. Vi tog bilen till freeport och kollade runt lite. Vi hittade en svart finkjol som vi la undan. Sen i glasbutiken, åh gud va jag vill ha allt där inne, och iittalabutiken ska vi inte ens prata om. Om man bara vore oberoende skulle jag behöva en lägenhet för all glas och porslin jag skulle skaffa mig. Idag köpte jag inte mer än ett tumbler glas och två shott glas (nu är det bara dom svarta kvar!!) från mine (kosta boda). Älskling köpte dom bruna till mig.

 

Jag fick träffa hans syster.. Oj det var, ja.. Nervöst, fast det bara var "hej.. hejdå" så. Ja. Sen var det väl inte mycket mer på freeport. Köpte hårspray och en underbar läppbalsam med jordgubbs-"smak". Kostade bara 29:- så jag får be kent köpa dom andra "smakerna" till mig med. Jag var jätte nöjd.

Efter det åkte vi till Kungsmässan. Jag har faktiskt aldrig varit där förr, men FY va det var mysigt där. Vi gick först och åt buffe som var jätte god och det fanns jätte mycket att välja mellan. Helt klart en plats att besöka igen. Efter vi ätit och vilat lite, började vi gå runt. Hamnade inne på HM där jag köpte en kjol, linne och BH. Kent skulle köpt en annan kjol till mig med eftersom han tycker det är så viktigt med kjolar men jag är väl inte så jätte förtjust i att han ska köpa massa saker. Så vi bangade det. Sen hamnade jag på gina tricot, hittade inget speciellt förutom trosor. Jag har nu under en lång period, kanske under ett års tid skapat mig ett tros-köp-beroende. Jag måste verkligen köpa trosor hela tiden. Jag vet inte, är det bara jag eller köper ni också underkläder sådär jämt typ?
Men iaf, vi gick runt massa och handalade och det vart jätte mys. Men klockan började bli mycket och jag skulle skynda mig till Sussus avslutning men innan det efter en massa tjat och så blev det en sväng in på HM igen för att köpa kjolen iaf, och ett nagelack som jag inte kunde motstå.

Kent körde mig till stan och jag skynda mig till mammas jobb för att köpa resten av mina saker, tallrikar, assietter, kanna och annat smått.

1. Trosor - Gina tricot & Lindex
2. Kjol - HM
3. Nagelack - HM, Läppbalsan - beautyzone
4. Shorts - Bikbok, BH - HM
5. Bikini - HM
6. Assietter - juicy

7. Kjol - HM

8. Örhängen - UVX

        


hem

Här får ni se mitt fina fat från Steningeslott. Sjukt bra köp tycker jag. Jag är helt kär i den och vill typ flytta hemmifrån nu!!! Ni får även en bild på min söta fjärillsskål från Sagaform.



 

RSS 2.0