kan ni sluta nu? yeah?

Okej, det blev en mängd med rader här om hur arg jag är och hur förbannad jag är och hur förjävligt och blablabla, hit och dit. Men jag skippar det faktiskt, för jag orkar inte bry mig mer. Faktiskt.. Niin, kakki rakkaat, painukaa vittuun. Ansträng er inte ens. punkt.

Hade en supertrevlig dag med Issa på stan igår. Hon hjälpte mig att hitta en outfit till hennes party nu på lördag. Dresscode är något rosa, och roda blev det, och förjävlasnyggt (känns bara att något fattas. Får se om jag hinner till stan imorn, en sväng för en finslipning, haha!). Efter stan lämnade hon mig hos babe och vi åkte till mig. Också supertrevligt, auuw.

Idag, dåligt dag. Vaknade sent och låg kvar i sängen tills kroppen började protestera. Då var det bara på med kläderna, kladda på lite smink och iväg till stan. Köpte mig ett par skor, jätte tjusiga, från din sko. Orkar inte lägga upp nån bild på dom iaf. Sen kollade jag efter lite halsdukar och smycken. Hittade väl inget speceillt. Jag kände mig så stressad också. Kom på att jag glömde köpa twilight serien idag igen. Måste köpa dom snart innan priserna höjs igen.

Efter mitt fail på stan åkte jag till farmor som fick köra mig hem till pappsen. Ååååh mina bebisar är så stora. Kunde dom bara inte stannat där på 3kg. Äh, dom är jätte härliga nu när dom sparkas och gråter med. Jag älskar dom fruktansvärt mycket. Lika så älskar jag mina andra syskon med.

Nu ska jag lägga mig och läsa, som vanligt. Ska bli riktigt utvilad tills imorgon. Peeeeeeeeepppp på Issas 20års fest. Kommer bli hur toppen som hellst. Jag hoppas allt går bra.

Godnatt till er alla,
från: the fucking prinsessan, motherfuckers.

Tack själv

Idag har jag vart en duktig tös. Diskat, städar och lagat mat. Det är inte ofta det händer. Som belöning hade jag min mys hos mig. Sen blev det lite impuls, och jag hamnade i stan med Nani. Vi tog nån cider på pc och tjöta. Det var trevligt. Alltid lika kul att prata "gamlatider".

Läste precis om "Feel good"-sms och ville bara säga att blir man inte för glad när någon skriver "Tack för att du är underbar". Det gjorde verkligen min dag.

Nu ska jag lägga mig och läsa och då är det Twilight som gäller, ååååw <3 Puss.


RSS 2.0