Söndag

Åååh! Det var verkligen jätte skönt att komma ut igår. Dansa, dansa, dansa.. Jag älskar att dansa. Jag glömde allt jobbigt för en kväll och hade kul. Jag hoppas det blir fler gånger för det var verkligen uppskattat. Missade sista vagnen hem kom jag på när jag stog där och dansade, så jag var ju inte hemma fören klockan sex. Hemma blev man lite depp igen. Men vafan. Mitt cancer hem.

Vaknade tidigt, vid halv tio och gjorde mig snabbt iordning. Sen drogs det till Liseberg med mina bebisar. Sjukt tråkigt att jag dör. Nu är jag hemma, trött, kall, blöt (efter att ha tvingats åka flum ride 5-6 gånger..), arg, illamående, hungrig, depp och ännu mer trött. Så ska väl powernappa snabbt. Puss.

shululuu

Sedär, hur det kan gå till när man glömmer av att man hade en blogg (av något konstigt syfte). Under detta inlägg skulle vart massa inlägg om mina härliga sommardagar, men ja, det var inte många sånna dagar. Mest jobb bara. Och jag vet inte varför, men jag älskar mitt jobb, eller ja, det som var mitt sommarjobb. Helt underbart ställe. Fast det var pain.

Ja nu är man alltså tillbaka i verkligheten. Eller det har jag alltid vart men helvetet kanske man ska kalla det, i vilket fall så syftar jag på skolan. Känns helt förjävligt dåligt, samtidigt en smutta bra faktiskt. Känns lite så att jag kommer kanske, kanske klara av det.. kanske. Hoppas så.

Ja, idag ska jag då ut. Känns bra. Utgång och nu ska jag köra igång nån grym spotify-playlist och peppa medan jag sminkar mig snyggt.

Pys.

RSS 2.0