Måndagmorgon

Jag har haft en riktig toppen helg. Fredag träffade jag min älskade Lars. Allt kändes super bra och allt var som det skulle vara. Jag måste måte gifta mej med honom. Annars dör jag, har jag bestämmt.

Lördag. Underbart underbart. Vaknade tilsammans med bebisen och det var jätte mys. Vid två tiden började jag fixa mej lite, duscha och packa lite grejjer med till Jasse, där det skulle vara tjejmiddag. Jossan och Sofia (som var en riktigt tjej-pinga) mötte jag klockan fyra vid nisse-T och därifrån tog vi bussen till Askim. Hemma hos Jasmin (deluxe hem och snobbkatter) fixade vi smink och allt. Peppade lite med Jossans svenska platta, jag lovar att kung i baren är bra. Sen blev det deluxe middag, lövbiff, sånna skivade potatisar och topnoch jensens favoritsås. Gud, tack för att maten, det var gudomlig, namnam. Det var en riktigt toppen kväll med singstar, jag har aldrig, dans, festcigg (för mej då, mums) och en massa skratt! :)
Efter kvällen åkte jag hem till Lars och sov.

Igår, åh vilken middag igen. Jag tackar gud för att det finns mat. En massa plock mat. Det var tabule, hommus, kafta, kyckling, vitlök, grektisksallad, spenatsallad, aubergin-röra, yougurt med myna och yougurt med vitlök, salsa med mera. Det var en toppen middag. Dock kunde jag inte dricka min "dagens" som mamma snällt gjorde till mej för att vitlöken tog och förstörde smaken och allt brändes konstigt i munne, iaf kolsyran.

Idag är jag lite lika pepp och glad. Jag är mest bara irriterad. Så nu vill jag börja städa och fixa saker här hemma. Och längta till nästa röjj-lördag.

Xoxo, chao / Jessica

KF & Muubarn

Idag har då jag KF och Sofia Muubarn vart på stan och haft en myspys dag. Vad skönt det kändes att prata ut med dej gumsilumsan. Jag köpte en söt U-neck klänning. Jag blev nöjd. Nu börj jag plugga lite. Idrott & hälsa prov imorron. Usch på det.


image51

gift dej med mej.

Lars, att ha dej i mitt liv gör mej lyckig. Du får mej inse så mycket och jag känner att jag kan växa som person med dej. Jag har lärt mej så mycket av dej. Jag älskar dej mer en allt annat på denna jord. Du är mitt allt och jag saknar dej. Du anar inte ens hur mycket. Jag ska gifta mej med dej.

Danser gick verkligen super bra idag kändes det som. Vi fick ha kjolarna på oss och det var helt underbart. Allt gick så mycket lättare med dom. Fyfan vad jag ska bli bäst på detta. Jag ska hamna på youtube.

Pyss po daj / Jessica

Jag försöker

Jag försöker verkligen, fixa allt och ställa mej på benen igen. Jag måste vara stark, för oss båda. Men det är inte lätt när man har tusen frågor och inga svar. Utrymme och tid behöver vi alla ibland. Just nu blev nog allt helt fel bara. Att du älskade mej för mycket, varför skulle det vart ett misstag? Och betyder det att du inte älskar mej mer, att det är över. Det hoppas jag inte. Jag får aldrig sluta kämpa, jag får aldrig ge upp. Jag älskar dej med hela mitt hjärta och vill träffa dej igen. Vill hålla om dej och säga att det kommer bli bra, för jag ska sluta vara den svaga. Jag är stark och jag ska stå på mina fötter. Jag ska vinna över detta mörker, för meningen i mitt liv är du. Bara du är berädd att kämpa med mej.


reklamfilm


National Security



äntligen är den här, Gusten, jess & jass reklamfilm.

Hej, kommer du ihåg mej

Taas olen surullinen. Det är som jag är glömd och inte räknas med längre. Du krossar mitt hjärta, inte bara du utan sanningen. Jag har alltid i hela mitt liv blundat för den sanningen. Du har nu nått bättre. Din lilla dröm. Lev där utan mej, för dit passar inte jag in.

Jag behöver någon att prata med. Men det finns inte så många i denna värld som orkar lyssna och som förstår och som kan ge mej centrum. Jag måste prata med någon som lyssnar på mej, avbryter mej inte med deras egna problem utan verkligen lyssnar bara på mej. Jag vet att det låter jätte själviskt. Men om man verkligen inte mår bra så kanske det behövs. Kurator, here i come.

På dansen gick allt jätte bra. Jag kände mej duktig. Dansen får mej att må bra. Det är som ett litet "komma bort" från verkligheten, bara för en liten stund. Och det känns så bra när det verkligen gick bra. Jag ska klara av dehär. Det finns så mycket jag inte orkar med och klarar inte av. Dethär ska jag fantao' klara av. Ni ska se. Jag kan vara bra på något.


Dancing pimp

"AH, JAG FICK DÅ JÄÄÄÄVLAR INGEN DANCING QUEEN!" - Jekka von kattunge
Jag har blivit stulen på min dator i skolan som inte är min
och därför hatar jag männsikor
därför måste jag få gå hem
därför får jag skrattattack
image49
Det var en helt kul dag i skolan. Igentligen inte för jag vart lite förbannad så det blev lite skrattretande. Menmen, man jidrar inte med mej, annars blireh jidder. Hahaha, jag älskar er tjejer i skolan måste jag bara säga! Jag dör utan er. Ni fick mej på bättre humör. Fast jag borde följt Jasses råd, eller idé, men jag är inte lika cool som hon, jag är fegis. Äh från och med nu så låter jag ödet bestämma. Men saksamma, hade en intressant dag på skolan, mycket bra.


Sen så skulle man på chillkrök hos Markus. Sjukt kul. Jag åker till stan och möter Sofia och Markus halv 7, sen får man vänta hela kvällen där på alla andra. Fyfan vad jag inte orkar med sena männsikor, dom kan fan ta sig i röven. Nej men fan va taskigt, jag har bara inte tålamod till sånt trams. Saksamma, det var iaf kul i stan, träffade Michelle och Amanda. Jag har inte sätt Michelle på år. Fy va hon är söt! Verkligen översöt! Sen träffade jag Toni, Tatu och Jerry med. Tatu fick lite skäll av mej, men det förtjänade han. Jag bara bryr mej lixom. Sen så var Toni onormalt snäll. Han är min sötis föralltid! En liten hundvalp är han, trotts att han är några huven längre. Saksamma allt gick bra.

Sen tog vi spårvagnen till Biskop. Sen blev det chillkrök. Jag dansade, var snyggast och jag tål inte fjortisar som kollar snett. Som sakt, mej jidrar man inte med, haha! Jag visade dom allt vem som var herren på teppan.
Vi tolvtiden drog jag och Sofia därifrån. Jag åkte till Lars och hon hem. Allt jag bra, sjutk underbar kväll med mina nära och kära. Hoppas vi ses snart igen. Love you guys.

Idag har jag varit med min locita-jugge Nani. Hon är bara så jävla kul. Underbaraste goa tjej. Saknar verkligen att vara med henne.

Nu blireh, deg vid datan, tv, och en konstig känsla i magen.
Puss chao / Jessica

Stödmatte

image47Det var nog det sista jag trodde om mej själv. Att jag behöver stödmatte. Ekvationer är nått av det svåraste, eller igentligen inte. Det är mycket enkelt, men min hjärna har inte lust att ta in nån information. Vilket är lite bra. Jag hatar allt just nu. Trött på livet deluxe, livslust 0, döda mej. Något i den stilen.
Annars kände jag mej rätt söt idag faktiskt.


Outfit:

Klänning - Cubus
Bolero - H&M
Linnet under - Ullared
Leggings - Ullared











Puss, chao / Jessica       

MIN MAN



Gift dej med mej, bli min man <3
Glöm Carina Berg!

beachvolley

Idag var det då ingen skola. Tackar gud för det. Pallar inte riktigt med allt just nu. Så det blev beachvolley i NRJ hallen. Det var la inte sådär skitskojj, men bättre än att sitta hemme eller vara i skolan. Mötte joel i marklandsgatan (igentligen i svingel men jag såg han inte då, för han orkade inte leta efter mej i spårvagen) sen åkte vi tillsammans dit. Sen kom jessica, hatten och alex med. Så det var kula männsikor och så. Allt slutade med att jag och joel hade sandkrig, vilket va sjukt kul. Haha, mycket kulare än snökrig. Aija saksamma. Jag hade verkligen sand överallt, bara så du vet. öööööööööööveralltd. Det var inte sådär jätte mysigt men ja, vad gör man inte för att ha kul en stund. Det var dock inte alltid kul, ex då man fick sand i munnen, det var rätt vidrigt.

Idag äre det bastu hos mummu. Skulle passa bra nu när man har hårbotten full av sand :) Hoppas någon annan där hemma oxå har det :)
Puss & Love / Jessica

migrän eller inte

...jag vill att det ska få ett stop nu. Jag klarar inte av den huvudvärken. Varje gång den kommer måste jag gråta mej själv till sömns. Det gör så fruktansvärt ont och förstör hela min dag. Jag som skulle shoppa och spend some time med mamma, fast fan, har man den jävla huvudvärken som stör så vill man ju bara åka hem. Men lite fick jag handlat iaf. Lite är bättre än inget tycker jag.


image44


Kofta, Cubus
Ögonskugga, Isadora, Cubus
BH, H&M
Sjal, H&M
Dag Kräm, Nivea, Kicks


Efter det åkte jag hem till Farbror Tommi och Marie. Underbaraste bebisen jag sätt! Lilla Robin. Lite mamma känslor jag fick där ett tag. Jag vill också ha en lite söt bebis som jag kan pussa och gosa med. En hund skulle ju också funka men det är ju man allergisk mot. Tommi och Marie har allt. Två hundar (småhundar) och en lite bebis, och såklart en lägenhet. Jag vill också bli stor. (Fast där ljuder jag lite, Forever young).
Mummu och Sussu var där också. Vi var inte där så jätte länge. Drack en kopp kaffe och en G1-muffins, jätte gott faktiskt. Jag borde börja med sånna bantningsmetoder jag eftersom träna är så jävla tråkigt, or not, men ja ork. 
Sen efter det åkte vi och lämnade Sussu hem till pappa. Huvudverken blev bara värre i bilen och när jag kom hem. Usch..

Jag la mej på min säng och bara grät av huvudverken. Ni förstår inte hur ont jag har. Samma sak varje gång. Jag bara låg och grät. Efter en stund kom mamma in och gav mej nån konstig tablett, eller en huvudverkstablett som iaf funkade på mej, EoX, tror jag det var. Men just i den sekunden när jag låg där halft död trodde jag att jag skulle dö av den och att det var nånslags lungnande eller nån sömnmedel och jag ba: åh nej mamma vad har du gett mej. Kommer jag dö? .. Jag känner mitt blod! Och det är sant. Jag kände faktiskt mitt blod, som rysningar genom hela kroppen. Mamma sa bara: Jah, den börjar verka, jag kommer in om ett tag igen. Jag kände mej helt drogad av smärtan. Strax efter mamma gått somnade jag och jag hade hemska mardrömmar :(

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra och ha för mej.
Låtar öder bestämma tror jag.
Xoxo chao /  Jessica

RSS 2.0