"Vi är galet"

Jag vill inte klaga, jag orkar inte klaga idag. Jag vill bara berätta om det roliga i min dag idag. För jag vill inte minnas att denna dagen vart nått annat än perfekt.

Saara ringde mej 10 minuter innan lektionen slutat och sa att, kom till stan, jag har slutat tidigare. Sjukt bra tyckte jag då. Vi möttes efter 20 minuter. Gick till Cubus (kärlek till den affären) som hade 25% rea, jag blev överlycklig och jag ska shoppa livet ur mej imorron med min kära mamma som jag älskar mest i hela världen.

Lista:
Sjal / Halsduk, HM
en dagkräm till ansiktet
rosa nagelack
ögonskugga (för gröna ögon) Loreal
MASSA KLÄDER (cubus)
BH
vårskor
necessär

Får nu se var som blir köpt och inte, vad det blir mer and so.

När jag och Saara kom hem till mej satte vi igång och tränade på dansen. Det var sjukt kul. Jag dog. Men det var så himla roligt och jag lärde mej såå mkt. Riktigt bra när jag ändå bara haft 2 träningar hittils. Så det var bara på med klackskorna och med en kjol att vifta med blev allt mycket enklare. Jag älskar verkligen denna dans. Jag är så lycklig.

Sen vart vi jätte trötta, helt slut, så vi tog på oss våra skor, jackor och gick ner till torget och köpte en massa gott, fast det inte är lördag. Med det är så med mej och Saara. Ska vi vara med varandra så ska vi oxå ha våran chips och cola.

Vi kom hem och göttade oss en stund tills jag kände mej äkklad som vanligt. Då var det dags att dansa bort fettet. Det blev bara en massa flum och asgarv på golvet.

Jag har haft en underbardag (hittils).
Puss / Jessica


Ja huomenna, taas huomenna olen surullinen

image41Jag faller i bitar.
Om och om igen, jag bara bryter ihop.
Jag försöker trösta mej själv med nya saker.
Det funkar för stunden.
Jag vet ett antal anledningar varför.
Men det känns som det inte är allt.
Det finns mer.

- Du, du är en underbar människa.
Känns som jag förlorar dej lite ibland.
Jag vill inte att du ska släppa taget,
om känslan du har just nu.
Men jag vill inte att du ska känna som jag gjort.
Hoppas du klarar det.
Det är svårt och jag vet, jag lovar.
Finns här, alltid.

---------------------------------------------

Jag vet att du inte läser min blogg.
Men jag vill ändå skriva till dej.
Jag vet att detta är det du måste göra.
Det sårar mej.
Men tro inte att jag inte förstår.
Jag älskar dej.
i give u my heart, my soul, my everything.

Niinkun romeo ja julia
Meidät erottaa vain kuolema

Down to ride 'til the very end, it's me and my boyfriend.

      image43

MK suger

Cindie, nu har du bytt lösenord igen. Jag har kommit på att det är kulare att skriva fedt istället för fett haha, bara så du vet det. Anstränger mej inte så värst, kanske lite bara.


Åh Tommis bebis blir bara större och större. Söteaste lilla Robin.

image40

I skolan försökte jag vara lite gladare än jag brukar. Hade faktiskt en rätt bra dag. Måste också tacka joel såklart för ditt urdåliga papper som hjälpte mej såklart två tal, sen var det bara åt helvette med den skiten. Måste ju bara säga att till och med Sofia märkte att jag var lite gladare. Jag borde testa det lite oftare istället för att vara surpumpa vilket jag är 24/7.

Fick in ett litet tjaffs med MK läraren, Jenny Komage (så ska jag kalla henne). Hon e så ful. Riktigt kul att småtjaffsa med henne. Hon är ju lätt dum i huvet, sjukt med störd. Hat till henne.

Nu sitter jag hemma. Vill ha lite mer träninglåtar så jag kan träna på dansen. Hade var rätt bra men just nu är inte söta Saara inloggad på msn så, synd.Jag har haft en väldigt livlös dag.

Har sovit, bara så alla vet vilket var jääävligt skönt.
Annars inget annat.
Puss / Jessica


Skolan

Sitter i skolan på MK lektionen, fedt med tråk, hatar det förfullt! Bara så att alla vet det.
Jag vill dansa, dansa, det är det enda som får mej att va glad.
Orkar inte med skola,  det e fedt med deprimerande. 
PUSS!

Dansadansa <3

Åh så härligt det var att dansa. Jag verkligen gillar denna dansen. Det är verkligen jätte svårt men detta var ju bara andra gången. Jag fick ändå lite beröm för att jag vart så duktig. Man kan säga att det var nästan förvånat att jag återvände dit. Det är inte så vanligt att det händer. Så svårt är det dom första gångerna. Men detta ska jag klara, detta mår jag bra av och detta ska jag ha ett mål för. Jag ska inte ge upp som jag gör med ALLT annat. Men somsagt, sjukt kul och härligt var det att dansa idag.

image40
Min danstränare där till vänster, Jassu


Efter träningen åkte jag till min bebis. Gjorde inget speciellt. Softade bara och myste. Annars har jag inte haft för mej mycket annat idag, vilket jag igetnligen borde haft och gjort. Typiskt lilla jag.

Nu ska jag snart sova.
Xoxo / Jessica

Godmorgon

Mamma kom in och väkte mej precis. Jag ska nämligen göra disken idag innan jag går nånstans. Så snart blir det upp och dansa. Hoppas det blir ett riktigt svettigt pass. Jag vill ju bränna lite på dehär nu också. Hade ju vart nått, right? För smal har jag iaf tänkt att bli.

Efter dansen ska jag nog till Lars. Jag vill gosa med han lite! Jag måste ta vara på den tiden han är kvar här eftersom han snart åker. Allt är redan beställt och så.Jag blir lite ledsen med vad ska man göra åt saken. Jag vet att jag gjort likadant om min sitvation hade vart likadan.

Tisdag den 4:e Mars ska man då få åka med till Hovfjället, med skolan då, ändast 345kr, typ, för hela skiten sammanlagt, vliket är rätt bra. Jag bara undrar om jag verkligen ska med. Jag är fedt med bangare, så får la se hur det blir. Jag menar, jag kan verkligen inte åka. Jag kommer aldrig lära mej eller ha nytta av det, typ. Så får se nu. Plus att jag har inga sånna dumma skidkläder, om inte jag lånar från Sofia då. Vilket hon snällt erbjudit sig till. Varför ska jag alltid ha sån ångest med val. Jag är ju dum i huvet.
Några tips hur man blir av med beslutsångest?



Nu ska jag gå och fixa disken och sedan hoppa i ducshen.

Puss, chao / Jessica


 



 



Myspys och deluxe

igår åkte jag hem till lars i den stora stormen. Hela gamlestan var nästan översvämmad. Det var rätt läskigt, men ändå spännande. När spårvagnen stog still gungade den nästan av blåsten utanför. I brunsparken var det knappt så man kunde stå till, man flög nästan med vinden vilket var rätt skönt faktiskt. När jag gick på 7:an, gick mina nerver. Det tog spårvagnen yngefär 20 minuter till kungsportsplatsen + 3 meter. Där orkade man ju inte vänta i år för att något uppåt mot valand inte funkade så jag hoppade av mitt i vägen, vilket man faktiskt fick. Gick tillbaks till Brunsparken. På den tiden hade jag redan vart i Frölunda. Iaf, gick tillbaks i motvind. Tog sedan istället 1:an till Frölunda. Lars mötte mej vid hemköp och vi gick och handlade lite smått och gott. Sedan var jag tvungen att köpa med mej lite mat från donken för jag var så hungrig och hade inte ätit nått. Tjejen vid kassan var antingen ny eller väldigt kass. Big Mac plusmeny och en vitlöksdip för 38kr, lyckat säger jag bara. Jag sa inget och hon märkte väl att hon gjort fel, jävla pucko tjej. Tack så mkt iaf.

Hos Lars la jag mej i sängen och myste med täcket, tog på mej mjukig med. Sen så kollade vi på en film, Försoning, kolla inte om du är käslig. Inte för att jag grät under filmen med efteråt slog den verkligen. Jag vet nog varför när jag väl tänkte på det mer och mer. Men en underbar film, gillade den verkligen.

image39


Idag efter jag vaknat, fixat mej och sånt åkte jag hem till Jemina. Som sagt, känns alltid så bra att vara med henne. Vi satt hos henne, åt lite godis, pratade och busade med hennes hund Luna. Sötaste pitbull alive, jag lovar. Vi gick till Kortedala och handlade lite. Luna var helt galen när jag väntade på Jemina utanför. Hon började hoppa på mej och bita en massa på koplet. Jag fick ju helt panik. Hon fattar ju inget annat än Serbiska heller och jag kan ju inte säga mer än lugn, på ett väligt mesigt sätt. Ofta en pitbull lyssnar då. Ända sättet att stoppa henne från att tillslut nästan äta upp min hand var att knyta henne vi stolpen, så slapp jag bli rädd och panikslagen, vilket jag nästan ändå faktiskt blev. Jag vet ju inte hur man tar hand om hundar. Eller visst kan jag, men iaf. Luna är speciell.

När vi kom hem igen gjorde vi kladdkaka och åt det med glass och drack cola, deluxe! Det var sjutk gott med det bläv lite mättande och magen känndes sprängfärdig. Under tiden han klockan redan bli rätt mycket och jag hade lovat mamma att komma hem något tidigt idag. Så klockan 8 åkte jag.

När jag kom hem blev det ännu mer deluxe. Räkor, ägg och ungsbaguetter och cola såklart. Nu orkar jag inte ens tänka på mat eller nått man stoppar nära munnen. Räcker för helgen tack.

Har iaf haft en trevlig helg och imorron blir det till att dansa, med klackar. Lycka till, till mej själv. Jag kommer skämma ut mej. Men vad ska man göra, livet går vidare.

Xoxo, chao / Jessica

Ledig Fredag

Va skönt att ha ledigt idag. Det behöde jag verkligen efter gårdagens huvudverk. Nu ska jag spana in mobilens namnlista på alla sötisar. Hoppas nån är ledig för att vara med mej. Sen senare ska jag hem till min älskling. Skönt att bara slappa hos han.
Haha, idag ska ni få min första "dagens outfit"

image38

Linne: H&M
Jeans: H&M
Kofta: Cubus
Halsband: Glitter


PUSS /  Jessica

Otursdagdeluxe

Igår försov jag mej en timma till. Det var jävligt gött och jag är inte värst ledsen över det, missade dock engelskan och vet inte våra svåra ord till imorgon, vilket är lite piss. Efter lunchen hade vi estetiskt med pli och vi skulle bestämma vilken inriktning vi skulle gå. Det var bara en test/prov sak för att lärarna ska se hur allt ligger till. Men just då fick jag sån jävla ångest. Vad ska jag välja. Jag är ju så himla duktig på graf, och jag vet det. Hur ska man inte veta när man får MVG av allt man lämnar in, sjukt. Men senså är det ju bara Photoshop jag vill arbeta med, inte InDesign och dom andra sakerna och jag vill ju inte bli nån gubbe som gör reklamskyltar annonser och foldrar. Jag vill ju göra film, jag vill bli rik och berömd, typ. Nemen jag vill ju skapa film, det är ju verkligen så. Men vill jag jobba i grupp hela resten av 2:an och 3:an. Redan nu har jag svårt med sånt. Jag bara gillar inte jobba med människor som försöker bestämma allt eller ja typ, bestämma allt ja. För jag är väldigt mycket en sån typ också att jag vill bestämma och oftast orkar jag inte tjaffsa så det blir bara hålla käften och hålla med. Jag pallar inte med annat.

Efter skolan åkte jag hem till Sofia då det blev fotosession som vanligt. Sjukt fina bilder blev det, men såklart, är man snygg så är man, right? Vi gjorde la inte så mkt. Softa och kollade på film. Själv var jag helt trött igår, så man blev änna seg till slutet där.

Otursdagen deluxe, skulle jag nog kalla denhär. Dagen börjar med att en lastbil hamnat på vägen mot stan så man fick åka en omväg till hjalmar branting. Vi hade lite bråttom men det var lugnt, inte så stor tidsskullnad, tror jag inte iaf, men jag sov så jag kommer inte riktigt ihåg. När vi kommer till skolan, ska börja filma och fixat kamerorna, för vi fick ha två kameror, deluxe dårah. Först får vi inga hjul till stativet, sen krånglar kamera/stativ plattorna, sen får vi hjul, den dör den ena kameran och det finns inga fler full laddade batterier, sen får vi en sämra kamera och bandet slutar där så vi får spola och hålla på, allt dröjer. Tillslut går allt jätte bra. Vi hade sjukt bra skådespelare då, Anton Hysén och familjens Jasmine Sowoud. Så det tog inte alls lång tid för att få allt klockrent. Sen så ska vi filma när Jasmin och Anton ska gå in i studion, då går dörren sönder. Hantaget ramlar alltså av och Jess och Joss blir instängda. Medans jag springer för att hämta nåns hjälp fixar dom det själv och inspelningen fortsätter. När allt verkligen är färdigt och vi ska föra över allt på datorn, då finns det längre ingen plats på datorn, inte på en ända. Nånting vill bara inte att dethär ska gå bra för oss idag. Dessutom så kommer min jääävligt underbara huvudverk och jag kan lova er, den är inget att leka med. Jag har verkligen så ont att jag vill bara lägga mej och dö och gråta ihjäl mej, skjuta mej i huvet och typ vrida av nacken på nått sätt så det ska släppa. Så jag åkte hem, lika bra.

Nu måste jag ju bara säga HALLELUJA för studiedag imorgon! <3 Tack gud.

Loove / Jessica

Cut ur self

Nu kom den igen, eller redan igår kväll måste jag nog säga. Nu har katja åkt hem och lovet är slut. Nu kommer dendär irriterande känslan. Jag vill vara sur, ensam och arg. Jag vet inte varför men jag vill. Jag känner mej helt deprimerad och jag vill det. Jag vill vara tyst och elak. Jag vill skapa bråk och bråka. Samtidigt vill jag bara vara en liten flicka i nåns famn för jag klarar mej inte själv. Snälla nån hjälp mej? Det är inte sant att jag vill vara sån, jag vet bara inte varför jag känner att jag vill det. Jag behöver nån att prata med om allt, som jag inte får säga. Nån som.. jag vet inte riktigt vem. Det känns inte som om jag vill prata med mina kompisar, det krävs nått mer känns det som. Nån som håller käften, nån som verkligen förstår allt jag säger och nån bara. Fyfan va allt ska vara svårt. Jag har slutat röka och börjat tröst äta istället. Känner mej fet konstant. Men det är jag inte ensam om att känna. Det är det vanligaste bland oss tjejer, hela livet typ. Men iaf, jag kan inte hålla på och trösta mej själv med cola för att jag är rastlös och sur, inte med chips och godis heller. Jag är trött hela tiden och vill sova hela tiden. Det är det ända som känns riktigt bra att göra, sova och såklart shoppa, det är kul. Har hittat 2 par byxor, en skjorta och en sjal = 800kr, det låter så mkt för mej eftesom jag står för alla mina kostnader själv men om jag köper en och en blir det inte så mkt. JAG MÅSTE HA DOM! Tror jag iaf, jag tror jag vill ha det, jag tror jag behöver dom. Aija, jag orkar inte skriva massa skit som ingen läser och ingen bryr sig om eller jag ryr mej inte ens. Äh, saksamma, saken är bara att detta leder ingenstans. Hejdå gå och dö :)

Lov och Katja

I onsdags åkte jag till stan för att hämta katja. Dagarna före spenderade jag mest hemma slappande och städande. Men iaf, det var sjukt kul att träffa Katja igen. Men det kändes lite som igår typ. Vi åkte hem till mej och ba chilla. Kollade på Sweeney Todd, den var faktiskt dålig och jag vart rätt missnöjd. Trodde den skulle vara mycket bättre. "I feeeeeeeeel u johaaaaaaannaaaa, I feeeeel uuuuuuuuuuuuuu" (till dej katja <3) Aija, Depp är ändå snygg :) Åh en sån mystisk karl ^^


image46


alla hjärtans dag åkte jag och Katja först hem till Lars för att hämta hans kamera. Efter det åkte vi till stan. Vi kollade på lite kläder och sånna saker. Det var kul. Jag har fått en välig kläd-mani, eller sådär shopping-mani och vill köpa saker konstant, jag vill ha nya saker. Kanske för att jag känner att jag inte har nått att ta på mej, hoho, jag vet inte. Men va ska man göra åt saken. I vilket fall så hittade jag inget jag ville verkligen ha just då (fast den blåa tub toppen ska jag nog köpa nu iaf) så när det började bli lite sent åkte vi till Angered och handla lite alla hjärtans dag mys. Det blev coca cola (my love), chips och dipp och såklart JORDGUBBAR OCH GRÄDDE <3 Inte för att jordgubbar är så värst goda och saftiga denhär tiden av året men det var sjukt gott ändå, med grädde såklart, fast jag får lite ont i magen av det. Sen åkte vi hem och fixade en mysigplats framför tv:n, och så var min älskade sötaste pojkvän på jorden Lars med oss också. Det var en lyckad dag, tycker jag.

Sen var det redan fredag. Min pappa ska gifta sig med sin Maria. Jag får väl vara glad för hans skull, och för barnens. Jag till mej själv finner jag ingen lycka i det. Jag och Katja fixade oss och promenerade ner till Eriksbo för att ta bussen till gråbo därifrån.
Jag blir alltid så deprimerad när jag är i Eriksbo, jag fattar lixom inte poängen varför vi flyttade därifrån. Jag vill flytta tillbaks dit. Jag saknar det verkligen.
När bussen var framme i gråbo så skulle vi gå förbi torget snabbt och där träffade vi huliganungarna, Sussu och Mikkis. Vilket var bra så vi kunde köpa alla godis, chips, cola och jordgubbar haha. Sen gick vi hem och lagade lite mat. Såndär snabb(god)pasta. Senså gjorde vi väl inte mycket mer. På kvällen kollade vi på Guldkompassen och jag tyckte faktiskt den var bra, men somdagt dåligt slut, men det kommer säkert en 2:a. Katja tyckte inte om den. Efter filmen la vi ungarna till att sova. Elin hade redan somnat och Emma var lite jobbig, inte jätte jobbig men det tar alltid en stund innan hon somnar. Elin brukar alltid vara värst så jag var sjukt glad att hon sov innan jag skulle natta dom. Vi skulle kollat på en annan film också, men det blev inte så. Får la kolla på den nu i veckan då.

Lördag åkte vi in till stan. Katja skulle träffa sin kines-kompis. Hon var väl inte som jag? :O Aija, menmen, äntligen hittade jag nått. Jag köpte en grön tub topp från cubus, jätte söt och jätte billig, jekka fyndar! :)

Det var Katjas sista kväll och jag var lite deprimerad faktiskt i början av kvällen. Men men, man kan inte alltid vara glad. Katja muntra upp mej och vi klädde upp oss lite och tog massa jätte snygga bilder. (kolla in min bilddagbok för mer bilder http://jekkiish.bilddagboken.se) och vi hade kul. Även denna kväll blev en lyckad kväll.

   



Idag fick vi vakna tidigt för att hinna med hennes buss. Vi åkte vid 11:45 tidien till Angered för att köpa hennes matkalaukku (mat och sånna saker, tidning) till hemfärden. Vi var i stan nångång vid 12:45 och jag och lars vinkade henne hejdå när hon klev på bussen. Menmen, jag kommer sakna dej, såklart. Men inga hejdå, vi ses ju snart igen, right? :) <3

Jag hade själv lite brottom sen. Fick skynda mej till dansen. Min första träning, omg! Det var jätte svårt! Jag fattade inget! Men, det krävs träning och nästa gång blir det med klackar också, omg! Hahahaha! Härligt att börja dansa igen. Synd bara att det inte blev tobas utan det blev caporales. Med det kommer bli lite bådeoch. Kul i vilket fall. WOHOW!

Jag har haft ett toppen lov. Imorron blir det skola, åh NEJ!

Love / Jessica


Vill du shoppa med mej? :)

I söndags lämnade Maria mej och Sussu hem igen. Bara bra tyckte jag när Jemina ringde mej och undrade om jag ville komma hem till Nikola. Härligt, nått att göra en tråkig söndag. Så jag fixade mej och sånt, sedan åkte jag dit. Som vanligt, alltid kul att vara med Jemina. Hon har blivit så snygg i sin lugg och sina nya glasögon. Hon är den snyggaste i hela världen. Gud va jag är avundsjuk. Jag tänkte själv klippa lugg nu, men jag har velat ha lugg ett tag nu, faktiskt. Men vi hade jätte kul. Pratade och massa, lyssna på härlig Jugge-musik (gosh i love it). Sen så sa Nikola att jag kunde stanna och sova där eftersom han skulle bort så jag stannade kvar med Jemina och vi kollade på film, The notebook. Den var sjukt bra. Hade bara velat att den vart lite sorligare så jag kunnat gråta.
Vi la oss väll rätt tidigt eftersom vi skulle upp väligt tidigt för hon hade tandläkartid 07:40.

På morgonen, så försov vi oss. Hahahhaa, fyfan <3 Typiskt. Så vi vaknade la vid 10 - 11 nångång. Sen så fixade vi oss och åkte hem till henne i Hisingen. Men först stannade vi vid SKF och gick till ungdomsmottagningen för jag skulle beställa ny tid och när vi kommer dit sitter det två typ bergskurdet där och säger att det öpnnar inte förän om en kvart och dom ba: Ska nu oxå testa er eller? Jemina ba: NEE, e du dum? och vi stack därifrån, orka vänta där med dom, usch.
Det är alltid så kul med Jemina. Hon pratar så underbart och vipps på två sek pratar jag likadant, förutom all serbiska hon pratar till mej, fattar ingenting, men jag lär mej, typ. (NOT) Hon är sjukt duktig med språk. Hon har lärt sig serbiska jätte snabbt och det är så fint språk oxå, jag älskar det, efter finska och spanska såklart.
När vi kom hem till henne satte vi oss och åt frukost, kollade runt saker på internett och bara softade. Jemina tvättade håret. Efter hon var kvar åkte vi vi till Backaplan för jag skulle köpa lite grejer i cubus. Jätte söta! Två tunikor. Jag mår bra när jag köper saker. Jag har sån lust att shoppa, jag dör. Mamma säger att jag döljer nånslags depression med min glädje när jag får saker eller köper nått nytt. Menmen.
Vi åkte till stan efter cubus och satte oss i McDonalds och tittade ut på folk och pratade. Alltid mysigt att prata med henne. Vi har så mycker gemensamt, sjukt att vi är så lika på nått sätt.
Vid klockan halv sex - sex mötte jag lars och vi åkte hem till mej. Gjorde inget speciellt. Skönt att bara inte göra nått.

Idag har jag inte heller gjort nått, fast, jag borde igentligen städa, mixa säng lakan, göra en massa, för katja kommer imorron. Hon är jätte sjuk just nu och jag hoppas och håller tummarna att hon ska bli frisk.
Kiltti jumala, mä toivon että Katja parantuis huomiskeks, kiltti. <3


Titanic

En helt underbar film som väcker så många känslor i mej just nu. Jag vet inte varför jag reagerade så starkt denna gången och verkligen kände smärtan i hjärtat. Jag har ju sätt den så många, jätte många gånger. Det som fick mej att en stark ångest, eller något obehagligt iaf, var när Rose släppte Jack in i vattnet. Han var död och hon lovade att inte svika honom. Hon ser honom för sista gången, hon rör honom sista gången, det var sista gången i hela hennes liv. Hon kanske upplevde det i drömmar eller kände hans närvaro, men allt som är påriktigt, som är verkligt, det gjortde hon för sista gången i vattnet där hon föt på en dörr.


Poängen är att du ska bort i två månader. Två månader är en lång period. Mitt hjärta kommer slitas i två eftersom jag bara är hel med dej. Jag vill inte att dagarna ska närma sig, jag vill tillbaks till dagarna vi hade i Spanien för att slippa se sommaren komma. Jag vill inte att sommaren ska komma mer. Du kommer lämna mej då. Det är inte sista gången, jag vet. Du ska inte dö och jag ska inte dö. Men ändå blir jag sårad, förkrossad, lixom helt förstörd. Jag skulle kunna skada mej själv för att du ska stanna. Jag skulle kunna skada mej själv för att du inte ska åka, för att du ska stanna kvar med mej och jag skulle kunna skada mej själv om du åker bara för att.. Jag vet inte. Jag kan inte släppa dej. Jag kan inte ens förklara min känsa som jag kände, jag kan inte förklara vad jag försöker säga, göra eller få dej att förstå. Kanske är det bara min kärlek för dej som är den obeskrivliga. Jag menar det jag säger och jag säger att jag är inget utan dej. Med dej är jag hel, utan dej är jag sönder och utan dej skulle söndriga jag vissna bort, dö ut. Jag vet inte hur jag ska ta dom månaderna och vad jag ska göra för att inte stänga mej. Jag vet ingenting. Du fattar väl att jag är sårad. Jag mår redan nu dåligt och redan nu vill jag dö utan dej för att jag vet att det kommer snart, då du lämnar mej. Två månader.


Jag vet varför du gör det, jag vet att du vill det, att du längtar jätte mycket. Du kan knappt vänta. Jag vet. Men jag vill inte säga förlåt för nått jag inte menar inte säga förlåt för att jag blir sårad och ledsen. Jag tänker inte säga förlåt över att jag inte fattar varför du vill lämna mej så länge. Och igen, jag vet varför du lämnar mej, familjen i detta fallet är viktigare. Men jag vill inte förstå. Jag vill inget, ingenting.


Jag bara skriver en massa, utan en riktig mening. Jag behöver ju bara få ut det som ska ut. Jag bara skriver utan att man ska förstå. Det är inte alltid det viktigaste att man ska förstå. Försök bara känna det jag känner.


Jag vill inget mer.

image40


Gråt inte, inte med mej.

Jag har haft en riktigt jobbig dag. Usch på den.
Dagen började med ett samtal väldigt tidigt på morgonen, av Nikki faktiskt. Han ska komma till Göteborg, och han gjorde som han lovat, ringa mej när han ska hit. Klockan var nog 8, men ändå kunde jag inte somna om, kanske lite men inte riktigt, så allt började bli jobbigt, varmt och jag var väldigt hungrig och då är man absolut inte på bra humör. Solen sken på mej. Denna gången blev jag inte glad av att se solen. Den var i ögonen på mej hela tiden och under täcket blev det svårt att andas. Solen kunde bara ta och dra kände jag. Jag ville inte ha solsken.
Efter en stund fick jag samtalet att jag inte skulle få åka och bada som det var sagt. Den nyheten förstörde min dag. Jag behövde komma bort, leka av mej i poolen, röra på mej, simma. Får la se om pappa ändrar sig till imorron annars får det bli i veckan istället, för det måste bli av. Jag tänker inte ge mej och så skulle ju Lars också dra sig ur, för hans mamma behövde hjälp med nya möbler eller nått sånt liknande. Jag behöver gå och bada och kanske sola också, det ska jag nog fråga mamma. Jag har aldrig solat förr.
Klockan 10 blev jag mer irriterad för att Lars fortfarande inte hade vaknat. Han hade nog suttit uppe hela natten och spelat wow, skulle inte förvåna mej. Det gör han alltid när han inte kan sova, tråkigt nog. Så jag logga in på hans acc och såg att ännu en lvl högre, 59. Typiskt och jag blev arg. Jag sov hos han för att vara med han, inte för att han ska vara med sin dator och jag med mej själv. Men efter ett tag fick jag honom att röra på fötterna. Jag sa att jag var hungrig och om inte jag kunde äta min pizza då säger han att han ätit upp den, under natten. När han sa det kände jag bara att näe, nu vill jag gråta, bara försvinna så jag gömde mej under täcket. Man kan säga att jag vaknade på fel sida. Klockan var inte mycket och jag var redan gråtfördig, helt överförbannad. Sån är jag, sån är min stubin.
Mitt humör förvandlades bara till ännu mer tjaffs och bråk, typiskt. Allt är säkert mitt fel igentligen fast jag inte förstår dej själv. Tillslut orkade jag inte mer, jag bröt ihop totalt och bara la mej vid Lars och grät. Jag har en känsla av att han inte klarar av sånt för han blir alltid lite så sur när jag gråter och vill helst att det ska gå över så fort som möjligt. Kanske han också blir ledsen? Kanske han har lätt att gråta med. Jag vet inte, men nått är det nog.
Efter det ringer jag pappa och frågar irriterat vad anledningen nu är varför vi inte ska åka och bada och han säger att såklart vi kan åka och bada, det gör mej glad en stund. Tills Sussu ringer mej och säger att hon inte har sina badkläder med sig. Nu blir det inget bad igen. Vad tänker man med när man glömmer eller ja, såklart man inte tänker när man glömmer men hur kan man. Sen undrar alla om inte JAG kan gå och hämta hennes grejjer? Aldrig. Jag orkar inte, inte efter den morgon jag haft. Jag vill igen bara lägga mej under täcket och gråta, vilket jag nästan gör.

Klockan fyra bestämmer jag mej för att åka till pappa iaf, jag får hoppas på ett mirakel att det blir bad, men det är verkligen ett mirakel om det händer.

Emma är min lilla bebis <3

image38

Ingen vill veta vart du köpt din tröja

Yess, nu var det lov då. Härligt!
Men nått som gör mej så förbannad är när min kära kära pappa lovar mej nått, att vi ska göra nått som jag verkligen behöver ringer hans kära kära fru (äkkel) till mej och säger att det funkar inte.
Nu tänker jag lätt banga att åka dit i över huvud taget. FAAAN va dom gör mej sur, jag totalflippar. SÅ NI VET, var det samma sak förra helgen. Nu vet jag att det kommer aldrig bli av. Det brukar alltid vara såhär.

Jag bara väntar på Onsdag så att Katja kommer så jag kan få ha lite kul iaf <3

Kärlek

Jag vet inte vad jag skulle vara utan dej när du är allt för mej
Du är det som får mej att stå på fötterna
Jag kan inte tänka mej ett liv utan dej
Jag vill inte ha ett liv utan dej

   
ett år och tio månader
det är bara början för dej och mej
 

Ge mig sommar

Jag är så himla pepp på sommar. Jag verkligen längtar till sommaren. Att bo hos Sofia i nån vecka, åka till Grekland med henne, åka till Stockholm och hälsa på Katja. Jag vill göra en massa skojj. Så snälla, låt mej inte bli uttråkad eller ledsen. Jag tror inte jag kommer kunna palla det. Min Lars, min älskade lilla Lars, han lämnar mej i två månader. Jag kommer bli förstörd, helt kncäkt, så snälla, hjälp mej ha en underbar sommar?
Men justnu behöver jag verkligen sommaren, iaf solen.


Katja gjorde min dag idag med hennes samtal. Hon har beställt biljetterna nu hit, hon kommer de 13:e! WOHOOW! Jag ääälskar Katja, hon e min jävla söta kikkelipää! haha <3


Idag var jag i stan med Jemina rätt många timmar och det var verkligen jätte kul att vara med henne ensam igen. Bara hon och jag som alltid förr. Jag har saknat henne. Iaf, vi hade det jätte trevligt, skrattade och skojjade. Underbart att se henne igen. Sis' for ever <3

Och eftersom jag pratar om massa kompisar här måste jag ju faktiskt fortsätta.

Cindie, jag verkligen verkligen saknar dej. Vi ses så sällan, men betyder absolut inte att jag älskar dej mindre. Du kommer föralltid vara min storasyster <3

Sofia, skolan är inget utan dej, jag är inget utan dej och vi är inget utan vadrandra eller hur? <3

och mjau, jak er en sneel cåt kaTjefel :)


bluebabe

Igår fick jag en lite bebis pojk kusin. Grattis farbror Tommi och Marie :)



future rockstar



Skolan var riktigt soft idag. Jag var med massa människor jag inte kände och det var faktiskt helt okej, helt okej kul. Hela förmiddagen låg jag i soffan och slappade, gjorde ingenting. Efter lunch (som jag gärna skippade) gick vi ut och filmade lite. Det gick la helt okej. Det var gaaaaalet kallt ute asså. Men bättre frysa en lite stund, få allt gjort, gå in och slippa stressa så himla mkt imorron. Aija, hoppas allt går bra, hoppas hoppas.

När vi var påväg in till skolan igen så såg jag Lars påväg mot nånstans för att leta efter mej. Gulligt, men som tur han jag se han först. Aija, jag la bara in bilderna från kameran till datorn i skolan, sen stack jag därifrån för att kolla på en ring till mej men hittade ingen speciell som jag "föll för" så vi gick till H&M istället där jag köpte en söt blå bolero.

Nu är jag hemma och känner mej snygg med min blåa bolero och ett par blå leggings tjuvade av mamma. Dagen blir sen bara bättre när jag snart ska gå och basta hos mummu :)
+ att jag är så glad över att Katja snart köper biljetter till GÖTEBORG, till mej <3


        mjau   O.o


YEAH!

idag har jag varit utan i 1 månad

image17

Söt som 17 (år)

Som vanligt blir min födelsedag ingen minnesvärd dag. Fredags skulle vi börja med att göra nått kul hemma hos pappa vilket blev nått för att någon annan människa inte tycker så, tack så mkt Maria, glädje förstörare. Så istället fick det bli god mat, en bra film (hitman) och chips och cola (cola är det bäst som finns, me love). Absolut inget att minnas från den kvällen. Men klart, det var inte min födelsedag.
Lördag tänkte jag att det kunde bli en lite kulare dag, vilket det inte blev. Det blev tacos och cola och lite blåbärs paj eftersom jag inte gillar tårta och ofta får ont i magen, men det fick jag iaf efter allt jag åt. Sen vart det inte mkt annat den dagen. Jag var med Lars vilket var en bra sak iaf. Men såklart, det var fortfarande inte min födelsedag.
Sen är det söndag, jag fyller år och det ÄR min födelsedag, säg mej då, vad gör man på en söndag? Nån som har några bra råd för jag gjorde inte ett piss. Åkte till (mitt och) Emmas kalas där alla sjöng till henne, kom med presenter till henne och firade henne, min lillasyster Emma som fyllde 4år, samma dag som jag fyllde 17år. Där var man två timmar, så jävla tråkigt. Det ända som var bra var väl att jag fick dricka cola. (börjar bli lite sådär smått beroende!!)
Efter kalaset åkte Lars hem och jag till mej. Tråkigaste dagen i mitt liv och jag fyller år. När jag kom hem frågar Jenni om jag vill till stan och kolla kläder med henne. Why not? Jag har ändå inget att göra. Vi åker in till stan är där en timma typ och Jenni åker hem och jag till Lars.
Jag gjorde väl inget speciellt hos Lars heller utan bara softade typ. Sen var det dags att åka hem igen och jag fick en sån känsla att jag vill bara gråta och aldrig mer gå ut från dörren. Bara stanna där med min Lars för all evighet.
Det var MIN dag, det var MIN FÖDELSEDAG.. det är sant, för några år sen VAR det MIN dag, men inte längre. Det är inte min dag längre.
När jag fyllde 13år fick jag en lillasyster, en lillasyster som jag älskar så otroligt mkt och som betyder allt för mej, lika mkt som alla andra mina syskon. Men det var oxå hon som tog MIN dag ifrån mej. Nu är det ingen som bryr sig om mej, på min dag, nu är inte jag centrum för dagen mer. Jag tycker alla borde få ha sin dag, en egen dag då dom är viktigast. Det har hon, hon tog min.
När jag fyllde 14år hade jag faktiskt en underbar dag. Jag åkte till Stockholm för att hälsa på vänner och det var jätte kul, hur underbart som hellst, det kan jag inte klaga på.
Min 15års dag kommer jag inte ihåg nått av.
Min 16års dag var hemsk. Jag hade bihålsinflamation, jag hade halsfluss, jag hade munherpes, jag hade mens, jag kunde knappt röra mej från sängen, jag kunde nästan inte prata, jag hade inga mediciner. Jag hade en hemsk dag.
Och nu fyllde jag 17år och hade det så sjukt tråkigt.. Jag kan inte ens beskriva hur ledsen jag är.

Ibland vill jag bara att ni ska tycka synd om mej. Patetiskt.

Sofia, du är min hjälte, du räddade mej. Du fick iaf denna dagen att bli bra. Vi var på cafe Vasa och fikade vilket var sjukt kul. Allt är så enkelt med dej. Jag behöver inte lossas eller nått. Du är den bäst! :) Tack för presenten, dom var jätte söta! Jak elzkar järtan ^^
Men jag är gryyyyyyymt sur att det inte fanns skorna i min storlek! GOOOSH! :@ hahahha <3

Jag längtar så mkt till sommaren så kan jag bo hos dej och vi ska till Grekland. Allt känns bra med en vän som dej. Jag önskar alla människor hade nån som Sofia Gustafsson.

RSS 2.0