krog

Oj, nu är det bara en vecka kvar. Den mest stressade veckan på hela året, tycker jag då. Problemet nu är bara att pengarna tatt slut. Måste fan fixa det på ett eller annat sätt. Ja, i vilket fall. Igår var det meningen att dra på skolavslutningen, men icke. Jag tror inte det är nån som vill se mig där iaf, eller det är knappast nån som känner igen mig vid det här laget. Så jag sket i det, tog ett mysigt varmbad sen stressfixade jag mig och sprang till sticky. Alla var där! Shit va det var mycket folk. Som tur stog alla man kände långt fram i kön så man slapp ställa sig längst bak. Fyfan. Det var i vilket fall rätt kul och väldigt billigt. Efter happy hour drog vi till Rockbaren, jävla mysigt ställe har jag kommit fram till. Iaf, meningen var att jag skulle med en massa folk på Park Lane och se Laidback Luke, men jag bangade det, vilket var bäst. Jag fick en jobbig snefylla och efter jag lugnat ner mig klampade jag och Sofia (och Dennis också) till Sibylla och åt keeebab, mumms. Kioskgubben ville inte erkänna att sofia var dum i huvet :( bara full, haha! Ser jag det såhär i efterhand så var det nog en bra dag iaf!

Idag blir det utgång igen, tror jag.. hahahah!! PUSS!

as if the world wasn't ending <3

Äntligen börjar jag förstå hur jag klarade av ett så långt förhållande i tidig ålder, fast det var ett rent helvette för det mesta och jag vet varför det var ett helvete. Jag kan ju inte släppa taget bara så. Nu förstår jag varför jag gick runt i över ett halvår och gjorde mitt liv till ett ännu större helvete än vad det redan var. Det handlade om separationer och vad man gör och inte gör för att dom ska ske. Nu börjar jag förstå varför jag konstant efter det sökte mig till något nytt, hela tiden något nytt att snabbt hålla fast vid. Jag fick absolut inte hamna själv. Vad skulle hända med mig då. Att separationer alltid varit svårt för mig, det har jag alltid vetat och jag trodde väl att det var så för alla. Det är ju inget skoj. Sen mina beslut om att lämna personer ”hej vilt” och sen inte förstå vafan man gjort och hur man kunde göra så dumma beslut. Men jag börjar äntligen förstå. Att alkohol, sex och impuls blev några favoriter är också solklart nu. Jag ser allt så klart. Humörsvängningar, emo-tider med självmisshandel psykiskt och fysiskt, ilska, ångest, sömnproblem, tomhet och känslor av att vara uttråkad. Att man blev vilsen och undrade helt plötsligt vem man var och varför man gjorde som man gjorde, varför man var ledsen, arg, deprimerad och hade ångest. Helt missförstådd och felbehandlad. Jag fattade inte. Det gör jag inte än heller, men nu förstår jag nog varför också. Sån jävla lättnad i hjärtat att veta att det finns nått i världen som jag. Att jag bara inte är helt dum i huvet. Allt som står skrivet är säkert inte förståligt just nu.. men, jag bryr mig inte. Jag vet vad jag pratar om.


SONATA ARCTICA 14/12, TRÄDGÅRN <3

HELT JÄVLA UNDERBART!


oskuld

Hade en trevlig torsdag. Jag vart och handlade lite julklappar. Super fint och bra att man kommit nånstans nu iaf. Efter shoppkalaset var det stress hem och fixa sig för att hinna till sticky (innan alla drar därifrån igen..). Detta var alltså dagen då jag förlorade min sticky-oskuld. Det var trevlig och lite för billigt och.. Det brukar inte vara en bra blandning. Men länge stannade vi inte utan fortsatte till Rockbaren (min andra oskuld) och satte oss där vilket var nice. Det slog ju slint i skallen och jag tappade förmågan att vara mänsklig, så vi fick för oss att vi skulle basta, vilket absolut inte blev av men vi drog oss mot spårvagnen och jag vet inte hur många gånger jag sa "lilla boikkiii" på vägen. Jag hade trevligt och jag hoppas det blir fler gånger.

Idag vaknade jag och sofia (jag helt inklämd i väggen. Jag har ont i hela kroppen..) vid ett tiden och åkte till hennes skola, där jag var lite hårmodell. Håret skulle toppas lite. Först nu inser jag att det är nog en 10cm (minst) kortare. Herreminjesus.. Aija, jag är snygg iaf!

Sen har jag väl inte gjort så mycket, försökt städa lite. Spelat Crash bandicoot (som vägrar starta igen, suck) som är det tyngaste spelet ever! Lagat tacos. Kollat på idol-finalen och letat efter Jenni i tv-rutan. Dock hittade jag inte henne. Vill ni veta nått kul? Jenni ringde när hon satt där i globen.. GISSA VAD DOM SPELADE FÖR MUSIK? TOBAS? KAN NI FATTA!? Haha, jag blev lycklig och ställde mig upp och hoppade lite. Ja.. Jag ska väl försöka lägga mig och sova. Har blivit sjuk, misstänker jag. Puss.



puss

Ojojoj, klockan börjar bli mycket men jag väntar fortfarande på nukkumatti. Han kommer nog snart.. Om han inte redan var här.. precis? Nu börjar jag gäspa och känna mig lite trött. Gött. Men ja, imorgon blir det till att shoppa lite, antagligen. Försöka få domdärjävla julklapparna, fixat och klart, typ. Det är ju så himla många att köpa till? Shit. Idag tog jag och sussu hand om Emmas och Elins julklappar. Fettnice. Dom ska få randiga tröjor och jeansleggings. Det roliga med det är att jag råkar själv äga exakt samma kläder (ja, jag handlar på barnavdelningar! problem eller?) Ne, men det var jätte kul, och dom kommer vara sååå söta! Sen har man handlat en massa smått till bebisarna, nappar, nappflaskor, skedar, gossedjur, massa, faktiskt användbara grejer och som Maria förhoppningsvis uppskattar. Sen så var det bara typ 10 personer kvar att ta hand om.. och folk säger "gud va kul med en sån stor familj", jo skitkul, iaf på jul!

Tvn råkar vara på.. inte bra. Jag vågar inte leta efter fjärrkontrollen för att stänga av. Det är mörkt och det är nån spök-skit på tvn. Fan va jag hatar spöken! Jag kissar ner mig. Ska gömma mig undertäcket och gråta nu.. Eller iaf blunda och sjunga jesuslåtar, eller.. Jag tänder lampan och läser bloggar tills jag somnar. Världens veligaste jekka.




FINMÅBRAHELG

Åh vilken underbar helg jag hade. Massa krökande, rätt chill och precis vad jag behövde. Fredag var jag på trädgårn och lämnade lite saker. Gud, jag hatar när man känner sig som hemma, det blir bara fel då. Och så jävla överskattat, lixom mer än normalt. Efter det var fixat åkte jag till Saara och där vart det lite chillkrök och gumman var så full, haha sen kallar hon mig alkis. Tidigt på morgonen klamppade jag hemåt i mina fina nya klackar.

Baksi i lördags fick mig att välja det självklara. Nästa fest. Det blev krökande hos Angelica. Mys. Sen blev det lite efterfest hos Niko och tillslut blev det väl nått glas för mycket, sen blev det väl nån konstig nikotinblandning säkert. Gud.. Jag hade trevligt iaf.

Det var en fin helg. Jag mår bra av sånna helger och jag längtar till nästa helg. Fan va jag vill att det ska vara helg, igen och varjedag. Äsch.. Nån som är på att starta helgen på torsdag? Typ sticky eller nått? Jag börjar skämas för att jag aldrig vart där haha!

Idag har jag vart hos mummu och gosat med mina små pojkar. Jag älskar dom så mycket. Mina kära bebisar.








(hos Saara)








(hos Angelica)


orka imorn!

Imorgon blir det till att ta tag i saker igen. Sånna dagar hatar jag. Då man har skylldigheter till något. Iofs så är det för min egenskull men att slippa hade vart det bästa. En vacker dag kommer jag tacka mig själv för att jag tog tag i saker, annars kommer jag hata mig själv om jag inte gör det nu. Ingen vill leva död.

Klickade hem lite grejer från h&m nyss. Hoppas dom kommer innom kort. Dock stog det att det skulle dröja till slutet av månaden. Det blev bland annat en pälskrage, hoppas det blir så snyggt som jag föreställt mig att det ska vara. Jag ville ju verkligen ha den. Sen blev det lite smycken och sånt. Ska nog iväg imorn och köpa mig ett par converse. Jag pallar inte att INTE ha ett par. Jag känner mig.. dålig haha! Sen så hoppas jag att jag även hinner med några julklappar. Usch va svårt! Hemskt. Sen på kvällen blir det kaffe hos Amanda tror jag. Myspys. Iaf, dagen blir nog bra imorn, hoppas jag. Nu ska jag lägga mig och läsa "När jag hör din röst" <3 puss.

  

 


-







En trevlig lördagkväll hos Amanda


RSS 2.0