-


...så släpp mig inte


New Moon

Godmorgon! Ja, jag vaknade precis. Ligger och slappar fortfarande, lite pga att jag somnade vid 7 på morgonen. Det är rätt mysigt. Lyssnar på lite musik och har inte en tanke på att kliva upp ur sängen än. Usch, jag kommer bli tjock av detta nån ovacker dag.

Juste, glömde säga att jag var på bio och kollade på New Moon, eller jag kanske nämde det? äsch.. I vilket fall så är det lie svråt att bestämma vad jag egentligen tyckte för jag hade så överhöga förväntningar och visste att jag skulle bli besviken, alltså var det förväntat att jag skulle bli besviken, vilket jag blev men.. Den var ju ändå bra, typ. Eller, den är sevärd eftersom jag råkar älska den serien. Jag grät ändå en skvett haha! Köpte bökerna för nån dag sen (ångrar grovt att dom är på svenska, men det blir nog enklast så för mig). Denna saga får mig verkligen att vilja leva i en kärlekssaga jag med. Jag hade förväntat mig att vargpojkarna skulle bli mina nya favoriter, som för alla andra men jag säger bara, dom är inget jämfört med den vackraste Edward Cullen hahaha! Edward, gift dig med mig? 



Idag är det fredag. Fan va party.. not. Blir en riktigt tråkig fredag tror jag. En sitta-hemma-och-tycka-synd-om-sig-själv-kväll. Blääblä.. Får väl se. Ska nog sätta mig och lira lite ps2. suck..


kan inte sova

Ååh, igen vaknade jag.. Nu kan jag inte somna om. Det går verkligen inte. Och folk säger att jag INTE har sömnproblem? Jag tycker inte det är speciellt normalt att vara uppe till klockan 8, ligga vaken i 6-9 timmar, försöka sova och inte känna nån sömnlust alls? hello? Jo, idag kommer jag förmodligen inte ligga vaken till klockan 8 men, att ligga vaken till 5 är inte heller så himla kul.. Jag la mig höromdagen vid nio tiden och slocknade med en gång, vaknade först vid 12 tiden nångång.. Vad blir det, typ 15 timmar? Sen blir det fel igen när jag ska lägga mig på kvällen. Fan.. Några tips? Funderar lite på naturläkemedel, några nedvarvnings tabletter eller sånna, insomningstabletter? Det kanske kan få mig på "banan" igen? Well, får testas.


JUL SNART :(

Ojoj, nu blev man genast mycket fattigare igen. Usch. Shoppade lite igår. Absolut inget nödvändigt. Fick med mig hem en jätte snygg Marilyn Monroe tavla. Måste bara få mig lite ork att hänga upp den också haha. Hittade ett par fina klackskor på dinsko som fick följa med hem in i skohyllan. Får ta och sluta upp med mitt klackskor köpande faktiskt. Jag måste ha riktiga skor, inga klackskor. Sen blev mina älskade twilight böcker äntligen köpta, dock på svenska men det spelar väl ingen roll. Ska förmodligen på New Moon ikväll (hoppaaas!!). Jag har längtat i.. oj, jag vet inte hur länge på att få se den. Jag är dock helt säker på att jag kommer bli besviken för jag har alldeles för höga förväntningar.

En månad kvar till julafton föresten. Ångest. Jag hatar jul och julklappar och allt sånt, som hänger med julen. Okej, maten är rätt nice faktiskt. Men iaf, hello lixom, jag har fan 6 syskon jag måste köpa julklappar till, sen alla andra släcktingar och ja, familjemedlemmar och hela köret. Jag orkar fan inte! Jag är sämst på att köpa presenter. Det är typ det värsta jag vet. Inte så att det handlar om pengarna utan själva fantasi delen där man ska komma på vad människan vill ha och ja sånt där jätte jobbigt tänkande. Och det slutar ju inte där.. Sen ska man planera hela jävla nyår, vart man ska vara, vem man ska vara med, vad man ska göra, vad man ska ha på sig..

.. och fan jag tänker alldeles för mycket. Jag måste bara spänna av lite känner jag haha! Idag är en bra dag och jag ska inte tänka på massa annat. Jag ska iväg till mummu snart och hoppas på att pappa  tar med sig mina bebisar idag. Jag saknar dom :( <3

<3


 


bara massa skitsnack

Vad hände med att man lär sig av sina misstag? Gäller det alla eller bara dom smarta. Jag lär mig nog aldrig. Samma misstag, gång på gång, upprepas. Varför? Det är nått med november. Den kommer med allt negativt. Det gråa vädret, alla fel beslut, all ångest, alla funderingar, sömnprobelm, ännu mer problem. Ett skepp kommer lastat med stora problem.

Jag har försökt få hjälp men att nån som jag ska få den chansen.. Jag vet inte. Jag har väntat på det jävla brevet nu i kanske en månad. Ni skulle ju höra av er? Eller hur? Varför skulle det vara en sån surkärring som hatar livet och aldrig får kuk, som jag fick prata med? Ne fy, nu var jag elak. Hon är säkert en underbar person, kanske. Men det ser inte ut som om det kommer ett brev..

Nu snart ska jag äntligen få gå och kolla på en lägenhet. Det känns förjävligtunderbart. Hoppas bara att det blir bra. Men jag är så rädd. Så himla rädd! Kan jag verkligen ta hand om mig själv? Kan jag laga mat? Kan jag städa, diska och tvätta kläder? Jo, jag tror jag kan det. Kan jag börja sköta mina läxor. Klarar jag av att leva ensam, leva i tystnaden? Ska jag börja ta tag i mitt liv och göra nått åt saken nu helt plötsligt? Åh, det hade vart nått av det bästa som hänt. Men jag är så rädd att såra dom som inte vet än. Hur kommer dom ta det. Hur ska dom klara sig utan mig.. Aj, nu svider det lite i hjärtat faktiskt.

Imorgon ska jag iaf göra nått åt detta dystra humör. Jag ska shoppa lite. Haha! Gud så patetisk jag är.. Ska försöka sova snart. Måste upp tidigt. Och har ju inte sovit mer än kanske en 4 timmar. Det går verkligen inte att sova. Kroppen bara protesterar, jävla damphjärna. Äh, ska sluta nu. Puss.


myspys gosnos

Tycket inte att det är okej att NukkuMatti (ni vet han som kommer med sömnsanden, så alla somnar?) glömt av mig totalt. Jag är inte död än, okej? Fan klockan är snart 6 och jag kan inte sova. Vad har jag gjort hela natten? Hur kan klockan gå så fort när jag inte gjort nånting, inget alls? Äh, detta är förjävligt.

I vilket fall har jag haft en myslördag. Vaknade kanske vid 3 nångång och såg ett sms från sofia som var sugen på fika. Det var jag med. Det blev Kosmos. Mumma, va det var gott och finns det nått bättre än en cigg på det, aaaaaah. Sen blev det filmmys hos joel och bla bla bla. Jag orkar inte, jag e knäpp, kbäppis. Här kommer en bild istället.


Världens bästaste Gust, jaao!


091118

Jag kan inte sova. Ska upp tidigt imorn. Kommer ha mycket att göra, eller jämfört med vad jag brukar ha för mig (vilket är absolut ingenting). Det blir möte, skola, möte, handla(om jag hinner det imellan) och sedan på min underbaaara dansträning som jag längtat efter i en vecka nu haha! Nejmen, sant! Jag älskar att dansa caporales, älskar. Men problemet är nu bara, hur ska jag orka mig upp? Hur..? Finns ju vissa sömnpiller här liggandes men jag är så sjukt rädd för tabletter. Jag hatar att jag vänt på dygnet helt.

Idag har jag i vilket fall haft en trevlig dag. Jag vart på IKEA och kollade runt efter lite lampor och gardiner. Kunde bara inte bestämma mig för något så det blev mat istället, mycket gott (nu blev jag hungrig igen.. fail). Efter det åkte vi till backaplan och jag fick med mig hem två par nya boots eller ja, skor i vilketfall. Mycket bra. Sen var det snabbt hem för att byta om och sedan bio, 2012 (se den!!!!)

JAG GRÄT SOM ETT LITET BARN, JAG LIPA SOM OM NÅN DÖTT! Den var jätte bra, eller jätte bra vet jag inte. Men gud så jag grät, hela filmen. Filmen träffa lixom en känslig punkt kan man säga. Och fan va jag hatar mig själv. Jag är elak.

- SNAAAAAAAAAART, snart, snart, snaaart! Jag älskar att jag försöker hjälpa mig själv.
3 december, tjohow! <3

Nu ska jag iaf ge sömnen ett försök, godnatt och pussspussnuss.


söt, osminkad, glad jessica påväg till bion.

STOPPPP!

En helt värdelös dag. Hemsk dag. Inget bra alls med denna dag. Så därför är det bra att den är över snart.. Teoretiskt är den det redan för över en timma sen, närmare två. Men ja, gud så komplicerad man ska vara.

Tog mig iaf tid att ha lite "ta-hand-om-sig-själv"-tid. Tog ett skumbad, muuuumms. Låg där i säkert två timmar och, jag vet inte vad. Sjöng, borde jag väl erkänna. Nej, men finns väldigt mycket som händer just nu i mitt liv. Lite för mycket att tänka på igen. Och det är november, den sämsta månaden av dom alla. Den mest ledsna och deprimerande månaden. Det gör ju allt bara värre. GUUUUUUD VA JAG HATAR NOVEMBER!!!! Nu var det sagt iaf. Men ja, för mycket att tänka på och för många. Vem och vad ska man prioritera? Bäst hade ju vart att prioritera mitt tillfrisknande. Fast att fokusera mig och bara mig kan bli väldigt trist, instängt och ensamt (som vanligt).

Jag bara tycker att allt kan stanna, stopp. Tiden skulle bara behöva stanna just nu, så jag får tänka klart.

Lalalalalaa, jag har inte mycket att säga. Nu ska jag packa lite tills imorn, för jag åker med mummu och ukki till pappa imorn och förmodligen blir det lite vattenpalats också med mina bästaste bäbisar i världen <3 PUSSS

madderfagger




ledsen i ögat

Provocerande jävla käftkärring. Jag står inte ut. Jag orkar inte. Jag vill bara slita mit i stycken, bara för att slippa se dig ibland, bara för att slippa höra din röst som verkligen dödar mig sakta. Shit.. Fanihelvete va jag är arg. Så jävla ledsen.


RSS 2.0