Fox

Dansträning idag. Inte haft det på ett tag nu. Både skönt och väldigt väldigt onödigt. Men det behövdes väl säkert. Ska ju åka till Grebbestad den 11:e och dansar. Det ska bli skoj.

Efter träningen åkte jag hem och la mig. Jag var jätte trött. Sov till 7, sen ringde kent och väckte mig ett tantal gånger. Så vi bestämde efter lite om och men, att en bio skulle inte sitta fel iaf, fast jag bara ville sova. Men bio blev det. Transformers - revenge of the fallen. Hallå? Sjukt bra ju! Jag grät i stort sätt genom hela filmen. En storöverdrift där men ja, den var helt enkelt berörande. Jag rekomenderar verkligen alla till att se den. För ja, om man inte tycker om filmen i sig så är det inte fel att titta på Megan Fox, eller? Haha, hon är såååååååååå snygg. Hade inte bangat henne måste jag säga ;)





 


Myskväll

Hejs. Jag vet inte vad ni tycker men jag tycker nog att det vart rätt skönt väder idag? Lite svalare. Det kan faktiskt regna en dag tycker jag. För min allergis skull. Sen får det faktiskt ta och bli sol igen. Jag vill inte se regn resten av sommaren. Det har varit så underbart väder. Men nog pratat om vädret.

Igår åkte jag och Saara till Askim och solade lite och turades om att doppa oss. Vattnet var verkligen sjukt varmt. Jag som brukar vara en riktig badkruka funderade inte ens en sekund, utan i med en gång. Vi var inte där så länge utan vi hade andra planer för kvällen, eller ja, hon hade andra planer. Lite färg fick jag iaf. Jag är så stolt över att jag faktiskt fått lite färg i år. Vita kläder ser faktiskt vita ut på min kropp nu och smäler inte in på samma sätt som förr haha.

Jag åkte hem för att packa om lite grejer och sen kom kent och hämta mig och vi åkte till kåsjön och bada. Samma sak där, sjukt varmt i vattnet. Jag hoppade lite från "trampolinerna" som faktiskt är en ca 3-5 meter ovanför vattnet. Fy va jag älskar sånt. Men vi hade jätte mysigt måste jag säga.. (A)

Vi åkte hem till mig efteråt och tog på en film, åt lite chips och dipp, mumma. Sen tog det inte många minuter innan jag somnade. Helt slut av värmen och så jävla härligt att somna i sin karls famn. Finns inget bättre.


Underbar tisdag

Åh hej. Har inte hunnit skriva så mycket. Har ju fått små pojktvillingar till syskon.


Tisdag - åkte jag hem, efter att ha varit hos pappa. Det var inget långt besök hemma utan, byta om, fixa till och ut genom dörren. Jag och kent fick för oss att åka till Universeum. Det var rätt kul, eftersom jag aldrig vart där. Men det var faktiskt mysigt, att det var bara jag och kent lixom. När vi tröttnade på det gick vi till Liseberg istället. Åkte lite och åt mat. Vi hade en jävla underbar dag asså. Sjukt underbar.


Kent körde mig hem och efter att ha hunnit sätta mig och berätta om min dag ringer telefonen, det är sussu (som istället bytte plats med mig och åkte till pappa). Jag svarar "HAR DOM KOMMIT??" nej säger hon, men det kan vara så. Så jag packade det nödvändiga och tog halvett bussen till gråbo.


Framme, vi ligger i sängen och pratar, väntar på att tiden ska gå, jag somnar. Pappa ringer, det är pojkar! Två små pojkar!


Så jag har väl inte haft för mig så mycket. Varit mest på sjukhuset och tittat på mina söta änglar.
 

 
<3

Två små underbara









- Två små pojkar <3

RSS 2.0