trosa

Idag har det varit en stressig dag, en väldigt onödig dag.
Jag vaknade vid 10 nångång för att snabba mej, fixa mej och sedan åka med farmor till backaplan och köpa det ena med det tredje till dansen. Trosor, gula spets till morenada, undertrosor till dom, blåa till tobas (hittade inga), sen skulle man handla skor och fanns inga i min storlek, leta över allt i alla affärer. Sen så gick jag förbi Ginatricot och hittade mina älskade amanda jeans som jag velat ha väldigt länge, tog en perfekt storlek, testade, köpte, 99kr. Helt underbart fynd. Och så köpte jag en jätte söt blå kjol, fick också veta av alla att den var skit ful haha, men vafan, jag gillade den.. Den var söt, bra för mej. Det är lixom ingen annan som ska ha på sig den.

Efter all stress i affärerna lämnade mummu mej till danslokalen, där vi hade träning en liten stund. Gick igenom några gånger. Kan fortfarande inte hela dansen. Kommer gråta imorron. Menmen, det kändes något onödigt att sedan få vänta på saara som jag skulle möta kvart över tre i angered och det var en timma och lite till innan. Men jag slösade tiden med att vela, det går alltid snabbast då. Sen åkte jag och Saara tillsammans till Rambergsvallen. Helt onödigt det med. Encuentro har nu börjat. Jag ska ha hand om kiosk och pub. Får se hur det går. Slavarbete.

Nu är jag lite velig. Jag mår dåligt över att jag ska upp och jobba imorron. Jag vet inte vad jag vill eller ska ha på mej. Jag e stressad över att vi ska uppträda imorron och jag kan inte danserna.. Allt är jätte dåligt. Jag jaa.. dumma allt. Nu ska jag gå och ha pratis med syster. Sedan sova. Puss!

Sommarjobba

Hej:)

Nu har jag jobbat en hel vecka. Min första vecka. Det känns helt okej. Inte sådär jätte jobbigt. Gå upp 5 på morgonen. Sen kan man inte sova om nätterna heller, så från söndag till idag har jag sovit bara 24 timmar, sammanlagt. Det är, inte bra. Jag kolpasar lite på jobbet ibland, men agneta är snäll så hon hjälper mej. Måste lära mej alla papper och beställningar, vilket är lite svårt men jag ska klara detta. Jag är duktig stor tjej med stort ansvar på jobbet. Som "längstupp" mannen sa: Jag och Nathalie ska ju ta över Markan sen när Agneta flyttar (markan är alltså matsalen jag jobbar i).
Det är faktiskt kul på jobbet, trots att det är verkligen jätte dött. Jag får ju pengar så.. Det är det värt. Plus nu på måndag börjar Sussu också jobba vilket är helt underbart! Ska få jobba tillsammans med lillasyster i tre veckor, sen en vecka med troligen någon Jenny som verkar vara årets fjortis, haha! Kommer nog bli jag som får ta hand om verkligen allt.

Nästa vecka blir dock jätte jobbig. Ska jobba till 15.oo varje dag som vanligt, sedan åka hem, äta lite antagligen, fixa till mej sen för att åka till sverigefinska skolan där den bolivianska riksträffen ska vara (måndag till söndag) och jobba där sen till kl 22 på kvällen. Sen åka hem för att sova, sen upp igen klockan 5 på morgonen och jobba. Det kallar jag stressa.

Men sen blir det dans på avenyn på lördag. Ett karnevalståg lixom, vilket kommer bli så himla roligt! Ska bli tobas nog och jag är så himla glad över det. Äntligen ska jag få dansa tobas, så som jag ville från första början. Kom gärna och kolla! Ni som vill eller kan. Smsa om det är nått ni undrar? :) <3

Igår vareh fest hos emilio. Det var en kul kväll faktiskt. Och träffade Hanna och Louis där med, värst va världen e liten ibland. Det var iaf jätte kul. Har dock inte sovit nått, nästan. Eftersom det inte fanns plats att sova. Alla sängar var upptagna, hahahha helt knas. Men det var skitkul var det. Så åkte man till Valand kl halv 6 på morgonen och sov där istället. Det blev inte så mkt sovit där heller för man skulle upp så himla tidigt.

Jag skulle vara på danslokalen kl 13.oo typ för att trycka en tröja och fixa dräckterna. Och göra allt klart inför riksträffen. På måndag blir det uppvisningar och tävlingar tror jag. Hoppas det går bra för jag kommer inte ihåg nånting.. Jag mår skitråligt över det. Jag är jätte nervös verkligen.

- Hej anteex. En mä haluu että sä oot mulle vihanen. Mä en oikeen uskolla sulle soittaa tai mitään sanoa ku mä en haluu tätä pahemmaks tehä, mutta että tiiät niin mä ajattelen sua, ja sä kyllä sait mutt ajattelemaan mitä mä oikeen hommaan ja joo.. Toivon että joku päivä annat anteex.

RSS 2.0