dö för i helvette

Allt är väldigt INTE BRA, det känns inte bra. Jag vill hålla mej undan och gömma mej. Inte synas eller höras. Jag känner mej så levande död just nu. Varför händer det såhär. Varför kan vi inte leva normalt.
Jag ser att du mår dåligt. Det får mej att må dåligt. Jag är trött på skiten.

Du som nu önskar all denna olycka till mej i mitt liv. Du som tycker jag är ett monster, ett otäck människa. Du som tycker att jag förtjänar all otur. Mina fula ärr som du skapat i mitt vackra ansikte. Du som tror dej vara så mycket bättre än mej. Dra åt helvette. Det är nog mer hemska saker som inträffat dej antar jag? Har jag inte rätt? Det kallas Karma. Du förtjänar inte att bli behadlad snällt. Ingen ska lida av att försöka vara trevlig mot dej. Jag kanske inte är världens snällaste, ärligaste, trevligaste men trotts det är du då fane'me inte bättre, jävla pissmänniska.

I Lördags försökte jag med att shoppa bort lite sorger. Det visade sig vara lönlöst eftersom att något den kvällen gjorde hela mitt liv så jävla mycket mer komplicerat att leva. Jag orkar inte den jävla skit ni slänger på alla andra runt om er.  Att ni kan vara sååå barnsliga. Beté er som vuxna, för i helvette.



Idag var det Engelska nationella. Jag försökte mitt bästa dock gick det inte så bra som jag hoppades. Men jag försökte. Det är ett framsteg. Jag har gjort en massa framsteg. I engelskan och i svenskan vilket känns jävligt bra! Jag är tillochmed stolt över mej själv. Jag måste bara släppa mina höga krav. Jag är inte bäst.

Jag är glad.

Jag vill inte skola imorron. Verkligen verkligen inte. Mitt tal är inte skrivet, är inte gjort. Matte provet är har jag inte förberätt mej på. Jag suger i skolan. Jag klarar inte av skolan. Jag vill inte, orkar inte. Förjävligt. Kämpa, kämpa. Jag är krigare, det ligger i blodet, måste kämpa.

Nått som gör mej överlyklig är dansen idag. Plaseringen inför karnevalståget är gjort och gissa? Jag ska ha en av dom fina dräckterna, jag behöver inte vara med nybörjarna (dit jag tillhör), jag behöver inte så i den dåliga gruppen. Jag är en av dom bra. Jag är överlycklig. Jag har lyckats. Hamnat där jag ville. Detta är det jag lyckas med och det som jag är bra på. Dock var det lite svårt med vissa steg med både kjol och klack. Men jag är bra. Jag är glad.


mine

USCH, jag är helt slut. Det har var en rätt jobbigt dag idag. Inte något besvärligt som hänt men det har vart rätt mycket idag.

På gympan gick halva kalssen (eftersom mer än hälften var sjuka eller fick.. något annat just på gympan) till Skatås. Jag hade förväntningarna om att springa en slinga på 3km på under en 30min, men så var det INTE. Vi började med en uppvärmningsrunda på 2,5km, den sprang vi igenom på 15 - 20min vilket var så jävla jobbit. Absolut inte nått av det lättaste jag gjort i livet asså. Sen så lär vi värmt upp (jag var död) och sånt var det dags igen. Springa samma slinga på mindre än 20min för att få G, tjoho! Jag som redan var påväg att dö skulle nu ställa mej upp och springa skiten igen.. på tid.
Jag sprang, jag kämpa, jag gick, jag kämpa, jag kämpa hela vägen. Wohow, ser mål, spurtar och kommer in på tiden: 17:02 min. Jag är nöjd, kanske lite iaf.

När jag är påväg hem från skolan ringer mamma och säger att det är rea på DUKA, med Mine glas från Kosta Boda. En sjuktsöt glas samling. Glas, tallrikar, assieter, skålar, allt. Så det blir en massa att inhandla imorron och jag har redan lagt undan dom.

En karaff i blått som utgår, 8st lite mindre glas som ska också ska utgå i rosa/beige, vit/ljusblå, ljusblå och en lite mörkare ljusblå. 2st glas ett i orange och ett i gult, 2st tallrikar i lime/grön, 2st assieter i petrol, en stor skål i lime/grön, en lite mindre skål i rosa.

image54


Jag tror det var allt, (måste ju få skryta lite) men det var jävligt billigt. Jag kom undan med 1000kr + att mamma betalar 300.
Det är duktigt av mej att börja tänka på sånt nu. Inhandla saker som man faktiskt inte ska använda fören jag bor i mitt eget. Så jävla härligt. Snart ska jag börja handla sängkläder tror jag. Haha! Nejdå, jag fortsätter samla på mina Mine grejer tills jag har allt jag ska ha. Härligt!

När jag kom hem blev det snabb ombytning för kläder och på med tofflorna och ner till tvättstugan. Hjälpte mamma hela kvällen där. 9 maskiner tror jag vi tvättade idag. Det är dock inget ijämförelse med vad det brukar vara! Haha!

Jag har vart riktigt duktig idag och jag är stolt. Nu ska jag snart lägga mej och som tur har jag min kvällsdrog här. Min varma plats brevid min älskade man Lars Möllergren. FÖR ATT JAG ÄR HANS KÄR-(R)ING.

Promenera mera

Så himla härligt att solen skiner om dagarna nu. Man mår så himla mycket bättre.

I söndags hade vi dansträningen utomhus och solen lös och värmde. Det var helt annorlunda att dansa där ute i ett tåg och förflytta sig framåt hela tiden. Det var lite svårare än jag trott men jag ska greja detta. Medans vi stog och dansade samlade sig folk runt och tittade på. Där bland folken stog Nani. Jag blev jätte glad. Hade inte träffat henne på ett tag, så det var kul. Synd att hon inte började redan tidigare att dansa med oss.
Det känns lite som att dansen ger mej någonslags livsgläde. Jag blir så himla glad och peppad. Som tur har vi dans imorron igen och nästa söndag blir det till att prova dräkterna.

Igår, måndag gjorde man typ ingentig. Jag hade matteprov efter skolan på stödmatte lektionen. Det gick tyvärr inte så sjukt bra. Fick bara G. Menmen.. När jag kom hem var klockan något, 5 kanske. Maten var precis klar. Jag åt och gick sedan ut på en promenard med mammsen och syster. Det är alltid lika härligt och gå ut och gå. Så friskt. Alla borde promenera mera.

Nu sitter jag på lektionen. Vi har text. Vilket är sjukt tråkigt och jag har verkligen ingen fantasi till att ens försöka hitta på nått att skriva. Nyss kom Linda (engelskaläraren) in här med våra musik projekt. Jag fick VG- och jag är så jävla glad! Annars brukar jag alltid på IG på alla mina engelska uppgifter så jag är verkligen så jävla glad nu! Hoppas mamma blir lika stolt som jag.

PUSS / Jessica

VILL HA!

image53


Naughty But Nice Lip Balm Pots

tobas, ho ho!

Igår hade jag en underbar dag. Skolan gick helt okej. Vi fick en massa läxor. Usch! Men jag ska försöka fixa allt nu med skolan. Jag ska bli duktig. Få bra betyg och.. Ja, jag ska klara detta.

Efter skolan åkte jag till sverigefinska och vi hade musik som vanligt. Sjöng och sånt. Men alla där verkade vara jävligt sura och ork, fyfan. Så det blev inte sådär värst bra så jag sa att det var bara att skita i hela grejen och åka hem. Jag börjar faktiskt starkt fundera på sluta hela grejen där. Det börjar bli helt onödigt och det tar bara på min tid och vi har inte kommit någon vart.

Åh, sen det bästa på hela dagen! Klockan närmade sig 18.00 och jag åkte till dansen. Jag blev skitglad när jag fick veta att det skulle vara tobas hela dagen <3 Det var en fruktansvärt svettigt men hur kul som helst. Det kändes så underbart att bara hoppa runt. Mest glad blev jag ändå när jag märkte att jag faktiskt var bra. Jag kunde, jag hängde med. Allting gick bra för mej och jag kände mej duktigast i världen. Saara har varit till stor hjälp. Utan henne hade jag inte klarat det helt enkelt. Jag kan alla stegen, visst hamnar man vilse lite ibland, men det gick bra ändå. När det var dags att åka hem så bestämde jag och Saara för att gå hem. Det var så skönt väder och vi fick prata en del. Jag längtar så mycket på hammarkullekarnevalen.

Nu idag har jag som träningsverk så det är inte sant. Verkligen ont överallt!

Just nu sitter jag på lektionen. Vi har text. Det är jätte tråkigt men jag måste bli bättre på det. Jag ska ha bra betyg på denna kursen. Jag måste börja sköta min skola.
Snart är det lunch som tur. Jag är jätte hungrig.

Xoxo / Jessica


vår

Så himla skönt väder det är ute. Ingen regn. Blåser lite kallt gör det. Men i på farmors gård lyser solen starkt och värmer himla mycket. Verkligen helt sjut underbart. Jag vill bara klä mej naken och sola, nästan.
Jag vill så himla gärna bara ta på mej ett par söta små skor, en fin kort klänning och ett par solglasögon. Jag längtar så tills det blir lite varmare. Måste shoppa så himla mycket saker nu till denna sommare. Förre sommaren var verkligen katastrof, tror inte jag shoppade nått speciellt. Så nu måste man ta tag i problemet. Därför blev jag helt kär i denna sidan: www.delias.com - Kolla in klänningarna! GUD! <3

Igår fyllde jag och min pojkvän två år ihop. Det känns så underbart allt med honom. Jag vill verkligen gifta mej med han. Han är verkligen asså, mitt allt, min bättre halva, min värld, men lilla bebis, min sötis, min ängel, min älskling, han är mitt allt, allt i hela världen skulle jag ofta för honom. Tänk er alla, 2år. Jag är så himla lycklig!

I fredags (4/4) färgade jag håret, eller nej, jag slingade med blonda slingor och klippte det. Sjukt snyggt. Nu är mitt blonda hår blondare. (Haha, nu har man ändå lust att bli lite mer blondare!) Men sjukt nöjd verkligen. Jag älskar det. Och min snelugg, jag är supersnygg! Och ett stort tack till Sofia och Jossan som satt där med mej en fredagseftermiddag och väntade på att jag skulle bli klar. Tack <3

Ni som nu känner mej vet ju då att jag dansar. Det går skitbra. Jag älskar det och det känns verkligen som jag håller på och lära mej detta nu. Att det går åt rätt håll lixom. Jag verkligen älskar dansen. Och nu ska vi nog börja träna mer ofta än bara på söndagar. Vi ska iaf ha träning imorron. Jag är så himla glad. Jag längtar tills det blir karneval och jag hoppas jag kan allt perfekt tills dess. Innan dess vill jag njuta av våra träningar och dansa så mycket jag bara kan.

Jag är lite oaktiv på bloggen. Men, det kommer alltid sånna perioder.
Jag mår iaf bättre nu än på länge.
Ha en underbar vår dag! Puss på er alla
/ Jessica

RSS 2.0