fredagsotur

Det börjar alltså med att jag vaknar tjugo till trettio minuter försent, vilket är hemskt mycket att missa av mina två timmar innan åkdags på morgonen. Allt krånglar på morgonen och innan jag springer ut redan 10 minuter försen tittar jag ut från fönstret, det regnar. Jag hittar inte mitt paraply.


Jag springer till spårvagnshållplatsen, håret helt förstört av regnet. Iaf, springer. Ner för trapporna och som jag trodde, jag missar vagnen. Fördjävligt. Jag väntar på nästa och går på och i gamlestan för första gången i hela mitt liv inser jag att jag tog fel spårvagn. Vafan, redan försen och nu detta. Jag ska ha nationellaprov på morgonen, fitta.


Hoppar av i Svingeln, väntar där i pissregnet på nästa till stan. 6 minuter. Tar den, åker till brunns, springer till skolan. 5 minuter försen. Missar första delen som jag trodde var hör-delen av engelska nationella. Kl tio börjar andra delen, som jag sen senare fick veta att det var hör-delen först efteråt och jag kunde gått in 5 minuter sent. Men ja, sabbar man för sig själv så gör man. Fan va det gick dåligt. Fruktansvärt dåligt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0